+1
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
σιγουρα..
αλλα δε εννοουσα αυτο![]()
![]()
εχεις να αντιπροτεινεις κ να κανεις κατι διαφορετικο ?
Μαρακι με πιεζεις.![]()
Εχω , θα την στησω το πρωι στην Λ Μαραθωνος που περναει ο μεγιστανας των πολιτικων γυρω στης 08.30 με 09.00.Ολος ο δρομος φυλαγετε απο αστυνομικους, μολις στριψει για να μπει ΑΟ θα τον προσπερασω και θα πεσω μπροστα στης ροδες του αυτοκινητου του.Μολις κατεβουν να δουν αν ειμαι καλα(αν κατεβουν) θα εχω συννενοηθει με τους Ninja που θα ειναι κρυμμενοι στου θαμνους να τους αφοπλισουνε με τα Katana(οχι τον Σταυρο) και θα απαγαγω τον μεγαλο.
Θα τον παω σε ενα υπογειο στην λουτσα που εχει μονο μια τρυπα για να περνει αερα,θα τον βαλω να υπογραψει ωστε να αναδασωθουν ολα τα κομματια που εχουν καει και να ριξει τα αυθαιρετα.Μεχρι να κινησει τα νηματα για να γινουν ολα αυτα πραγματικοτητα θα τον εχω εσωκλειστο και θα τον ταιζω βερυκοκα απο την τρυπα.
Μετα θα τον αφησω ,αδυνατο ωραιο και καλυτερο ανθρωπο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαρακι με πιεζεις.![]()
Εχω , θα την στησω το πρωι στην Λ Μαραθωνος που περναει ο μεγιστανας των πολιτικων γυρω στης 08.30 με 09.00.Ολος ο δρομος φυλαγετε απο αστυνομικους, μολις στριψει για να μπει ΑΟ θα τον προσπερασω και θα πεσω μπροστα στης ροδες του αυτοκινητου του.Μολις κατεβουν να δουν αν ειμαι καλα(αν κατεβουν) θα εχω συννενοηθει με τους Ninja που θα ειναι κρυμμενοι στου θαμνους να τους αφοπλισουνε με τα Katana(οχι τον Σταυρο) και θα απαγαγω τον μεγαλο.
Θα τον παω σε ενα υπογειο στην λουτσα που εχει μονο μια τρυπα για να περνει αερα,θα τον βαλω να υπογραψει ωστε να αναδασωθουν ολα τα κομματια που εχουν καει και να ριξει τα αυθαιρετα.Μεχρι να κινησει τα νηματα για να γινουν ολα αυτα πραγματικοτητα θα τον εχω εσωκλειστο και θα τον ταιζω βερυκοκα απο την τρυπα.
![]()
![]()
![]()
+1000000000000000000
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
να μου πεις ποτε θα τ ακανεις να φτιαξω ποπ κορν...die hard -bruce willis-6598Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαρακι με πιεζεις.![]()
![]()
χαραμιζεσαι λεμε...![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
Aν έλεγε
"Υπογράψτε εδώ τo κλάσιμο προς τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή"
θα υπέγραφα ευχαρίστως.
πιρικικλώστιτς
εσυ υπεγραψε σκεπτομενοσ αυτο που ειπεσ χαχαχαχα
ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ,αχ βουρδουλα που θελουν καποιοι...
+1 kai apo edo
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
Η TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΣΥ?
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ? :a29:
:a29:
HONDA KAI ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ!!!