Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Rsv 1000 Mille 2006

Επειδή υπάρχει μια ροή πληροφοριών για το RSV στο τηλέφωνο μου που ποστάρανε οι φίλοι απο το apriliabikers.gr βάζω και ένα e-mail για οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει ακόμα...

kwstasg@ebox.gr

Σας ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον που δειχνετε...

Θα επανέλθω με νεότερα...
    Lyrogatos

Παλαιό μέλος
    ΑΦΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ..........

Θέλω νά πώ μιά ίδέα πού έφάρμοσα πηγαίνοντας γιά μπάνιο.......
    Έκρυψα τό κλειδί κάτω άπό τήν πετσέτα καί τά ρούχα μέσα στίς πέτρες.....
    καί τά μάτια μου ήταν πάντα στήν παραλία.
    Βέβαια όταν έχει πολύ κόσμο είναι δύσκολα νά βλέπεις........
    Άλλά πάρτε ένα σακκουλάκι καί χώστε τό κλειδί στήν άμμο κάτω άπό τήν πετσέτα σας...!!
    Καί τά ρούχα νά σάς πάρουν θά σώσετε τό μηχανάκι σας........
    Έκτός άν ύπάρχει θήκη άδιάβροχη.....
    Προσωπικά προτιμώ τίς παραλίες χωρίς κόσμο........πού άν κάποιος πλησιάσει τά πράγματα σου
    καί μέσα στό νερό νά είσαι κάνει μπάμ...........

Καί πάλι καλή έπιτυχία τού φίλου.........
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟΣ.........

Τό διαπιστώνουμε κάθε μέρα μέ χίλιους διαφορετικούς τρόπους.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lyrogatos
    Θα επανέλθω με νεότερα...
    Tα νεώτερα που ανέφερε ο φίλος, τα έγραψε στο apriliabikers.........

Χωρίς σχόλια από ΄μένα

«Παιδιά καταρχήν συγνώμη που άργησα τόσο πολύ να ενημερώσω για την υπόθεση αυτή. Έγιναν τόσα πολλά πράγματα που δεν ξέρω από πού να αρχίσω… Δυστυχώς εγώ κατάλαβα, για άλλη μια φορά την αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας να πράξει τα αυτονόητα για άλλη μια φορά…

Ο φίλος έχοντας πάρει πατριωτικά το θέμα της κλοπής (και ποιος δεν θα το έπαιρνε άλλωστε..), έβαλε λυτούς και δεμένους για να βρεθεί κάποιος ή κάτι που να τον βοηθήσει να βρει την μηχανή του. Μέσα σε αυτό τον αγώνα καταλήγει στην ΓΑΔΑ, κανά 2μηνο μετά την κλοπή, στο γραφείο κάποιου υψηλόβαθμου ο οποίος παίρνοντας τηλέφωνο στο τμήμα της Βουλιαγμένης (που είχε δηλωθεί αρχικά η κλοπή), ανακαλύπτει ότι ο φάκελος της υπόθεσης βρισκόταν ακόμα σε ημιτελή κατάσταση εκεί και από ότι κατάλαβα δεν είχε ενημερωθεί καν ένα ηλεκτρονικό αρχείο κλοπών της Αστυνομίας οπότε και να έβρισκαν την μηχανή κάπου, ποιος ξέρει αν θα έβρισκαν τον ιδιοκτήτη για να τον ειδοποιήσουν. Μετά από την προσωπική του παρέμβαση και μετά από πολλά τηλεφωνήματα και φωνές λύνεται το θέμα και φυσικά ο φίλος φεύγει από εκεί με την διαβεβαίωση ότι θα γίνει το καλύτερο για να βρεθεί η μηχανή του.

Στο μεταξύ με όλη την κινητοποίηση που είχε γίνει στα forum του internet, ήρθε σε επαφή με εμένα ένα παλικάρι το οποίο μου είπε ότι η μηχανή βρίσκεται στην Αλβανία στα Τίρανα και ότι κυκλοφορεί κανονικά και με τις ίδιες πινακίδες!!! Φυσικά στην αρχή ήμουν διστακτικός με τα λεγόμενα του αλλά το παλικάρι μου έστειλε μετά από λίγο καιρό 2 φωτογραφίες της μηχανής παρκαρισμένη στο δρόμο κυριλέ και με τις πινακίδες τις δικές της. Το παλικάρι σε όλες τις επαφές που είχαμε ποτέ δεν ζήτησε τίποτα (λεφτά εννοώ για να φέρει την μηχανή ή οτιδήποτε άλλο… ) αλλά κράτησε και ζωντανή την επικοινωνία ενημερώνοντάς με συχνά για τις φορές που έβλεπε την μηχανή μπροστά του.
    Εγώ ψάχνοντας στον κύκλο των γνωστών μου βρήκα ένα φίλο που δουλεύει σε μια εταιρία και κάνει συχνά ταξίδια στην Αλβανία και του είπα να έχει το νου του και αυτός μήπως δει να κυκλοφορεί η μηχανή εκεί. Πραγματικά το παιδί με πήρε τηλέφωνο μετά από 2 εβδομάδες περίπου και μου είπε ότι είδε την μηχανή εν κινήσει στα Τίρανα…

Αφού τελικά πιστοποιήσαμε για το που βρίσκεται η μηχανή ενημερώσαμε την αστυνομία και εκεί αρχίζει και το θέατρο του παραλόγου. Το τι ακούσαμε δεν περιγράφεται… Από το να πάμε εμείς να την φέρουμε από πάνω (και να κινδυνεύσουμε φυσικά ακόμα και τις ζωές μας εκεί....) μέχρι και να μιλήσουμε με τα παιδιά που την έχουν δει να κάνουν αυτοί κάτι για να έρθει η μηχανή στα σύνορα. Φυσικά αρνηθήκαμε να κάνουμε οτιδήποτε από όλα αυτά και τους ζητήσαμε το αυτονόητο, δηλαδή να συνεννοηθούν με την Αλβανική Αστυνομία και αφού βρουν την μηχανή (πράγμα πανεύκολο από ότι φαινόταν αφού ήδη είχε εντοπιστεί στην πρωτεύουσα) να ερχόταν με κάποιο τρόπο στα χέρια μας. Η Ελληνική Αστυνομία μας είπε ότι δεν έχουν καλή συνεργασία με την Αλβανική Αστυνομία οπότε και να στείλουν σήμα για την μηχανή μάλλον θα το αγνοήσουν αλλά παρόλα αυτά θα το έστελναν.

Από τότε δεν έχουμε ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν και έχω κόψει και να μιλάω με τα παιδιά που μας ενημέρωναν για τις εμφανίσεις της μηχανής όχι για άλλο λόγο αλλά γιατί στο τέλος θα τους έπιαναν οι «έξυπνοι» δικοί μας με καμιά κατηγορία εκβιασμού και σύστασης συμμορίας…
    Φυσικά για την μηχανή δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα, ο φίλος έχει πάρει άλλο εργαλείο και η ζωή συνεχίζεται…

Το μόνο που μπορώ να πω κλείνοντας είναι να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… Σίγουρα όχι η Αστυνομία πάντως…. Αθάνατη Ελλάδα »
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Είμαστε υπεράνω εμείς.... βοηθάμε τους γείτονες μηχανόβιους να καβαλάνε με τα δικά μας μηχανάκια....

Γίναμε και σπόνσορές τους....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	megara7.jpg 
Προβολές:	207 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	123541
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Είμαστε υπεράνω εμείς.... βοηθάμε τους γείτονες μηχανόβιους να καβαλάνε με τα δικά μας μηχανάκια....

Γίναμε και σπόνσορές τους....
    Ασε που ανέβηκαν και τα γούστα τους. Απ΄τα κρατικοποιημένα γαϊδούρια που καβάλαγαν προ 15ετίας, τώρα γουστάρουν K7, 954, Μille κλπ.

Κάτι που δεν το είχα γράψει τότε, ήταν ότι η ίδια προφανώς συμμορία έκλεψε λίγες μέρες αργότερα απ΄την ίδια περιοχή ένα πράσινο Benelli TNT (!).

Φαντάζομαι ότι κάπου εκεί θα κόβει βόλτες κι αυτό.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Αφού τελικά πιστοποιήσαμε για το που βρίσκεται η μηχανή ενημερώσαμε την αστυνομία και εκεί αρχίζει και το θέατρο του παραλόγου................................
    ΕΛΕΟΣ

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Tα νεώτερα που ανέφερε ο φίλος, τα έγραψε στο apriliabikers.........

Χωρίς σχόλια από ΄μένα
    Ότι σχόλια και να κάνεις.........τζάμπα θα πανε...........
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Για να έχουμε το κεφάλι μας πιο ήσυχο.
    Το κλειδί του λουκέτου της μηχανής σε αλλά κλειδιά ( π.χ. στο μπρελόκ από τα κλειδιά του σπιτιού ) και σε άλλη τσέπη ή θήκη. Το λογικό είναι ότι θα βουτήξουν τα κλειδιά της μηχανής αλλά δεν θα φανταστούν ότι το κλειδί του λουκέτου δεν είναι μαζί και ίσως την γλιτώσουμε.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
    Για να έχουμε το κεφάλι μας πιο ήσυχο.
    Το κλειδί του λουκέτου της μηχανής σε αλλά κλειδιά ( π.χ. στο μπρελόκ από τα κλειδιά του σπιτιού ) και σε άλλη τσέπη ή θήκη. Το λογικό είναι ότι θα βουτήξουν τα κλειδιά της μηχανής αλλά δεν θα φανταστούν ότι το κλειδί του λουκέτου δεν είναι μαζί και ίσως την γλιτώσουμε.
    Kαλά....

εσύ μάλλον ζεις σε άλλον πλανήτη..... Και ποιος σου είπε ότι χρειάζονται τα κλειδιά σου;

Τεσπα.... εγώ αν δω πλέον κανεναν να κλέβει οτιδήποτε, τον κερνάω μια σπασμένη επιγονατίδα εύκολα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

FFWD Το avatar του/της DimST
    Ξέρω οτι όσοι είν'απέξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουν.... αλλά... εγώ αν ήμουν στη θέση του φίλου, χαλαρά θα έφτανα μέχρι Τριανταφυλόπουλο... να δείς για πόσο ξεκόλλαγαν όλοι οι ανύπαρκτοι κρατικοι (??) μηχανισμοί...

Έλεος και κρίμα, πολύ κρίμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    χαλαρά θα έφτανα μέχρι Τριανταφυλόπουλο...
    Δυστυχώς όσο αηδία και αν μου προκαλεί η σκέψη του να καταφεύγει κάποιος στα κανάλια για να βρεί το αυτονόητο δίκιο του, μόνο με κάτι τέτοιο παρατάνε τη τσουγκράνα που ξύνουν τα @@ τους.

Ντροπή τους
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Όχι ρε φίλε....

να ξέρεις που είναι η μηχανή σου και να σου λένε ξέχνα την...

εγώ θα έχανα τα λογικά μου....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Όχι ρε φίλε....

να ξέρεις που είναι η μηχανή σου και να σου λένε ξέχνα την...

εγώ θα έχανα τα λογικά μου....

αυτο ηθελα να σχολιασω....
    μονο σα σκεψη, δενεται κομπος το στομαχι μου...

η ασφαλεια τον αποζημιωσε;
    τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    ΑΘΛΙΟΙ!
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    αυτο ηθελα να σχολιασω....
    μονο σα σκεψη, δενεται κομπος το στομαχι μου...

η ασφαλεια τον αποζημιωσε;
    τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;
    Δεν είχε ασφάλεια κλοπής γιατί τα απριλια δεν τα κλέβανε.
    Τώρα σε αυτή που πήρε έκανε και κλοπής.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλοπη απριλια RSV 1000 -- ΒΡΕΘΗΚΕ
    από orcinious στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2013, 12:08
  2. Rsv 1000
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:02
  3. ΝΕΟ Rsv 1000 Aprilia!!!!
    από jinks στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2005, 02:35
  4. Aprilia RSV 1000 Mille Tuono
    από Avapxia στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2005, 00:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα