ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ? ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!![]()
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ? ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!![]()
Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 3 μ.μ. σε δασική έκταση στον Καρέα, κοντά στα φανάρια της Καισαριανής.
Στο έργο της κατάσβεσης, το οποίο δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους, συμμετέχουν πέντε αεροσκάφη, τρία ελικόπτερα και 10 οχήματα με 30 πυροσβέστες.
Στην περιοχή έχει σπεύσει και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κόης.
Διακοπές ρεύματος παρατηρούνται στον Βύρωνα.
Διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καρέα.
πηγη: Ναυτεμπορικη
Γαμω τις περιοχες μιλαμε!!!...φιλετο!!!
Ακομα και αν οι φωτιες δεν αποτελουν εμπρηστικη ενεργεια, σημασια εχει οτι καποιοι εκμεταλευονται το γεγονος ... ε σου λεει καηκε που καηκε, κανενας μαλακας δεν ενδιαφερεται ...δεν γ@μιεται μωρε τσιμεντο να γινει!!
εγω λεω να παμε να καψουμε οτι εχει απομεινει, να περασουμε μια στεναχωρια 1 - 2 μηνες και μετα μια ζωη δεν θα ξαναμαυρισει η ψυχη μας απο τα κολοδαση!!
super ε;
αϊ σιχτιρ...εισαι ωραιος, κανονιζεις τις διακοπες σου, ζεις την NIRVANA σου ρε παιδι μου... και συνεχεια μας την σπανε αυτου του ειδους οι καταστροφες....προβλημα ειναι και θελει λυση...ας τα καψουμε ολα και να ειμαστε ευτυχισμενοι πια!!! δεν πειραζει μετα θα κοβουμε εισητηριο για να δουμε δεντρο, αλλα και ο βασικος μισθος θα εχει αυξηθει κατα 0,003 % ...οποτε No problem...
ας τα καψουμε ολα
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό θα είναι το μέλλον μας και των παιδιών μας.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να υπάρχει πράσινο στην Αθήνα.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να υπάρχει ούτε κάν οπτική θέα προς δέντρα.
Όλη η Αθήνα ένα απέραντο νταμάρι......
και τελικά δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ γι' αυτό
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
καλα κυριος...μη βαρας..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Λες να μας την έπεσε ο εχθρός και θέλει να μας κάψει; Κάτι σαν εκείνο το "Φωτιά και τσεκούρι";![]()
Δεν το νομίζω...![]()
αλλα ρε γμτ..μεσα σε 2 μηνες το πολυ τα εχουν ξεπαστρεψει ολα..
ποσο πια?
αιshiχτιρ..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
15.10 στα φανάρια της Καισαριανής στον Καρέα η αρχική εκδήλωση της φωτιάς.
Ελικόπτερα και αεροσκάφη στη μάχη 60 πυροσβέστες 6 αεροπλάνα 3 ελικόπτερα.
Να δω πόσο... ικανοποιημένοι θα δηλώσουν οι ανευθυνουπεύθυνοι αυτή τη φορά.
Καήκαμε αλλά... που αιδώς αργείοι;![]()
skata re
telika auto poy tha apominei sthn athina einai opi glastres sta balkomia leme
![]()
![]()
![]()
Γιατί τα δάση αυτά τα έχουμε κάνει σκουπιδότοπους.
Το δράδυ βλέπω πάλι Δημάρχους να ψάχνουνε ευθύνες.
Και μετα θελουμε στο Ελληνικο να κανουμε και παρκο...Τρομαρα μας....Δεν μπορουμε να συντηρησουμε τα ηδη υπαρχοντα δωρα της φυσης και θελουμε και χλυδες...![]()
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24:
To ΠΝ έχει βάση στη Σαλαμίνα. Έτοιμα οικόπεδα μπορεί να είναι, αλλά αν η βλάστηση που υπάρχει μέσα ξεπερνάει κάποιος ύψος δεν μπορείς να βάλεις σπίτιε να μην καθαρίσουν λίγο τον τόπο??Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
κατσε ρε συ..
το μερος στη σαλαμινα που καιγοταν χτες
και κοντα σε καποια βαση ηταν ( κατι τετοιο )
και ετοιμα οικοπεδακια ηταν..
εε τι ? ζηλεψαν τα 10-20 οικοπεδα της ηλιουπολης ??
μπας κ παιζει κ τιποα αλλο κ εμεις κολαμε μονο ( οχι οτι ειναι κ λιγο ) στους εμπρηστες??
ediτ : ok δεν ειναι μονο 10-20 ...κ σιγουρα τα ζηλεψαν...![]()
![]()
![]()
Λες να μην τα ζήλεψαν οι κάφροι??
Το κράτος σε ετοιμότητα ως συνήθως..
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Sto SKAI tv
exoune egglovistei autokinita sthn katexaki, to metopo tis fotias exei ftasei ta dyo xiliometra . . . . . . .
eimaste gelioi, auto mas aksizei na zoume peritrigyrismenoi apo karvouniasmena dasoi
stis epomenes ekloges na mou kopei to xeri ean psifiso kana karagiozi, vergi re tha psifiso kai leventi kai opoion akoma poio gelio valh ypopsifiotita... mopas kai vgei kai anevasei ligo to epipedo toys
το συγκεκριμενο σημειο ειναι ενας οικισμος μεσα στο δασος...καποια σπιτια βλεπουν ελαχιστο φως!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
To ΠΝ έχει βάση στη Σαλαμίνα. Έτοιμα οικόπεδα μπορεί να είναι, αλλά αν η βλάστηση που υπάρχει μέσα ξεπερνάει κάποιος ύψος δεν μπορείς να βάλεις σπίτιε να μην καθαρίσουν λίγο τον τόπο??![]()
![]()
![]()
Λες να μην τα ζήλεψαν οι κάφροι??
Το κράτος σε ετοιμότητα ως συνήθως..
κ η πλαγια εχει χαραγμενους δρομους..
απο ενα σημειο κ μετα βεβαια..ειναι απατητοι γιατι αρχιζει κ γινεται βραχωδες..
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
stis epomenes ekloges na mou kopei to xeri ean psifiso kana karagiozi, vergi re tha psifiso kai leventi kai opoion akoma poio gelio valh ypopsifiotita... mopas kai vgei kai anevasei ligo to epipedo toys
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
και η αντιπολήτευση κλασικά από πίσω υπάρχουν πολιτικές ευθύνες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()