Γμτ!!δεν τον εχω δει ποτε αλλα πρεπει να ειναι ααααπιστευτος!!!!
![]()
![]()
![]()
Γμτ!!δεν τον εχω δει ποτε αλλα πρεπει να ειναι ααααπιστευτος!!!!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Τι να πρωτογράψω ρε Γιώργο;Ό,τι και να πει κανείς,λίγο είναι.Μακάρι να μπορέσετε(αν θέλετε και σάς παίρνει)να πάτε και να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία από κοντά.
Δεν μού τυχαίνει συχνά ν' ακούω κάτι και να με πιάνουν τα κλάμματα χωρίς λόγο.Αυτό άλλωστε είναι και η μουσική.Αίσθηση!
Κι αυτός ο άνθρωπος έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τον ξεχασμένο μας εαυτό.Μαγεία Γιώργο...μαγεία!!
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ε τότε ήτανε νέος κι έπαιζε καλά.Τώρα έχει ξεκουτιάνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μαλακίες...
τον έχω ήδη δεί τον paco 2-3 φορές στον Πόρο και μάλιστα σε demi-prive παραστάσεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
μαλακίες...
τον έχω ήδη δεί τον paco 2-3 φορές στον Πόρο και μάλιστα σε demi-prive παραστάσεις...
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ αύριο θα δώσουμε μια παράσταση μαζί μωρέ!
Σιγά το πράμα!
:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι να πρωτογράψω ρε Γιώργο;Ό,τι και να πει κανείς,λίγο είναι.Μακάρι να μπορέσετε(αν θέλετε και σάς παίρνει)να πάτε και να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία από κοντά.
Δεν μού τυχαίνει συχνά ν' ακούω κάτι και να με πιάνουν τα κλάμματα χωρίς λόγο.Αυτό άλλωστε είναι και η μουσική.Αίσθηση!
Κι αυτός ο άνθρωπος έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τον ξεχασμένο μας εαυτό.Μαγεία Γιώργο...μαγεία!!
![]()
![]()
![]()
Θυμίσου εσύ, ότι και αύριο θα σε πάρουν τα κλάματα!
ΘΥΜΙΣΟΥ, μόνο αυτό σου λέω!
![]()
εμ, δεν σ αρεσε που έτρωγα και δε μίλαγα! πάρτα τωρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α ναι μην το ξεχάσω...Αγαπητό φόρουμ,αύριο το βράδυ και σε στενό κύκλο,στο παγκοσμίου φήμης δοξασμένο νησί τού Πόρου,κάποιοι τυχεροί θα παρακολουθήσουν από κοντά τη μοναδική παράσταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κι εγώ αύριο θα δώσουμε μια παράσταση μαζί μωρέ!
Σιγά το πράμα!
:o
Chic Corea----Paco de Lucia.Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνος δέησις προς τιμήν τής κιθάρας και τού πιάνου.
moto perpetuo
hasta luego.
Απ' την καλαμπορτζιά ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θυμίσου εσύ, ότι και αύριο θα σε πάρουν τα κλάματα!
ΘΥΜΙΣΟΥ, μόνο αυτό σου λέω!
moto perpetuo
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Απ' την καλαμπορτζιά ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απο τις σφαλιάρες που θα φάς αν δεν έχει και κοριτσάκια όπως μου έταξες!
![]()
![]()
Τι μου θύμισες τώρα. Φανταστική παράσταση. Αυτό που μου άρεσε πολυ , εκτός από τον Τριστμέγιστο , Φωτοδότη, Επικούριο, Συνταλκα, Φοίβο, Ακερσεκομη, (πολυ Λιακοπουλο βλεπωΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Θυμάσαι τι έγινε όταν σηκώθηκε ο χορευτής;Προσωπικά...ξέφυγα!!
Όσο για τον Paco...άσε, έρχεσαι τουλάχιστον δεύτερος.![]()
![]()
![]()
) Paco , ήταν ότι το κοινό ήξερε τι είχε πάει να δει δεν ήταν άσχετοι που ειδαν φώς και μπηκαν.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν πουλάν τίς ψυχές τους στο βωμό τού χρήματος.Καλλιτέχνες και ακροατές.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τι μου θύμισες τώρα. Φανταστική παράσταση. Αυτό που μου άρεσε πολυ , εκτός από τον Τριστμέγιστο , Φωτοδότη, Επικούριο, Συνταλκα, Φοίβο, Ακερσεκομη, (πολυ Λιακοπουλο βλεπω![]()
) Paco , ήταν ότι το κοινό ήξερε τι είχε πάει να δει δεν ήταν άσχετοι που ειδαν φώς και μπηκαν.
Ευτυχώς η Ισπανία λατρεύει την παράδοσή της και την συντηρεί με ευλάβεια.Εμείς εδώ....ξεχνάμε.![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ο δεξια δε μοιαζει με το βαλε???
![]()
![]()
Και ο αριστερός με το ΡΗΓΑ στα νιάτα του!![]()
τι σου κανουν μανα μου και βογκας ετσι...????![]()
![]()
![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Τι μου θύμισες τώρα. Φανταστική παράσταση. Αυτό που μου άρεσε πολυ , εκτός από τον Τριστμέγιστο , Φωτοδότη, Επικούριο, Συνταλκα, Φοίβο, Ακερσεκομη, (πολυ Λιακοπουλο βλεπω![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το χανω!
βεβαια μετα γυρνας σπιτι, βλεπεις την κιθαρα και σκεφτεσαι ποσο ωραια φωτια θα εκανε στο τζακι...καταθλιψη σε πιανει ..![]()
ante re ke me tromakses nomiza oti 8a peksi kana xatzis....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έρχεται ο μάγος τής κιθάρας,ό εκφραστής τού πόνου και τού καημού,τής λεβεντιάς και τής περηφάνειας,τής δύναμης τής χάρης και τού πάθους τών τσιγγάνων.....
Θα κάνει δυο παραστάσεις.Μιά στον Λυκαβηττό στίς 11-9 και μια στο Θέατρο Γής στην Θεσσαλονίκη στίς 13-9
Και φυσικά θα πάω και στίς δύο!!!:
Κυρίες και κύριοι ο Paco de Lucia!!!:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna