Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 71

Θέμα: Ειδικά αφιερωμένο....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @Nostra-maintenance-sniper-LsKostas

δεν ειναι απολυτο οτι το παιδι θα γινοταν σα τον μπαμπα αλλα στατιστικα αν τα λαθος προτυπα της οικογενειας τα απερριπτε ο πολυς κοσμος σημερα στους δρομους θα κινουμασταν με μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυτη που κινουμαστε .φυσικα και το παιδι ΙΣΩΣ γινοτανε διαφορετικος αλλα οι πιθανοτητες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ηταν με το μερος του.αυτα οσον αφορα το παιδι.

οσο για τη γυναικα εγω δε δινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο.δεν μπηκε πρωτη φορα στο αμαξι του αντρα της.ξερει πως οδηγει και τι μαλακας ειναι τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του και το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.εφοσον λοιπον γνωριζει τη μαλακια που δερνει τον αντρα της θεωρω οτι ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αλλαξει τη νοοτροπια του στο τιμονι.για μενα εξ ακολουθει να ειναι συνυπευθηνη !

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    @Nostra-maintenance

δεν ειναι απολυτο οτι το παιδι θα γινοταν σα τον μπαμπα αλλα στατιστικα αν τα λαθος προτυπα της οικογενειας τα απερριπτε ο πολυς κοσμος σημερα στους δρομους θα κινουμασταν με μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυτη που κινουμαστε σημερα.φυσικα και το παιδι ΙΣΩΣ γινοτανε διαφορετικος αλλα οι πιθανοτητες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ηταν με το μερος του.αυτα οσον αφορα το παιδι.

οσο για τη γυναικα εγω δε δινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο.δεν μπηκε πρωτη φορα στο αμαξι του αντρα της.ξερει πως οδηγει και τι μαλακας ειναι τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του και το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.εφοσον λοιπον γνωριζει τη μαλακια που δερνει τον αντρα της θεωρω οτι ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αλλαξει τη νοοτροπια του στο τιμονι.για μενα εξ ακολουθει να ειναι συνυπευθηνη !

Φίλε, με συγχωρείς αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ! ή μάλλον έχω διαφορετική άποψη των πραγμάτων, και ίσως γιατί είμαι πατέρας και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα...
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    Φίλε, με συγχωρείς αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ! ή μάλλον έχω διαφορετική άποψη των πραγμάτων, και ίσως γιατί είμαι πατέρας και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα...
    αντωνη και απο κοντα σου εχω πει (αν θυμασαι) οτι το να ειναι κανεις πατερας σαφως κανει τα πραματα να φανταζουν η ακομα και να ειναι τελειως διαφορετικα.σκεψου ομως οτι ενας <<συναδελφος σου>> (πατερας ηταν και ο οδηγος) τα πραματα τα εβλεπε απο εντελως διαφορετικη σκοπια απο οτι εσυ (αποδειχτικε αλλωστε). και σε ρωτω:το παιδι σου η το παιδι αυτουνου θα βγει/εβγαινε πιο συνηδητοποιημενο στο δρομο?

αντωνη και απο κοντα σου εχω πει (αν θυμασαι) οτι το να ειναι κανεις πατερας σαφως κανει τα πραματα να φανταζουν η ακομα και να ειναι τελειως διαφορετικα.σκεψου ομως οτι ενας <<συναδελφος σου>> (πατερας ηταν και ο οδηγος) τα πραματα τα εβλεπε απο εντελως διαφορετικη σκοπια απο οτι εσυ (αποδειχτικε αλλωστε). και σε ρωτω:το παιδι σου η το παιδι αυτουνου θα βγει/εβγαινε πιο συνηδητοποιημενο στο δρομο?
    είναι ΜΕΓΑΛΗ επιστήμη η ανατροφή και συμπεριφορά ενός παιδιού. (άλλο θέμα)

Αλλά ρε Γιώργο δεν μπορώ να πώ με τίποτα ότι το παιδί φέρνει ευθύνη, ή ότι αδιαφορώ για τον τελείως άδικο θανατό του επειδή ο πατέρας του ήταν τρόμπας.

Δεν ξέρουμε τίποτα απο την οικογένεια, και το βλέπουμε τελείως επιφανειακά.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

είναι ΜΕΓΑΛΗ επιστήμη η ανατροφή και συμπεριφορά ενός παιδιού. (άλλο θέμα)

Αλλά ρε Γιώργο δεν μπορώ να πώ με τίποτα ότι το παιδί φέρνει ευθύνη, ή ότι αδιαφορώ για τον τελείως άδικο θανατό του επειδή ο πατέρας του ήταν τρόμπας.

Δεν ξέρουμε τίποτα απο την οικογένεια, και το βλέπουμε τελείως επιφανειακά.
    αντωνη δεν ειπα οτι το παιδι φερει ευθυνη !!!!!
    ειπα οτι βλεποντας το τελειως επιφανειακα, μη γνωριζοντας τπτ για την οικογενεια, χωρις να ειμαι πατερας και με ψυχρη-στιγνη λογικη εμενα με αφηνει αδιαφορο ο ξεκληρισμος της συγκεκριμενης οικογενειας.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ !!!!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    αντωνη δεν ειπα οτι το παιδι φερει ευθυνη !!!!!
    ειπα οτι βλεποντας το τελειως επιφανειακα, μη γνωριζοντας τπτ για την οικογενεια, χωρις να ειμαι πατερας και με ψυχρη-στιγνη λογικη εμενα με αφηνει αδιαφορο ο ξεκληρισμος της συγκεκριμενης οικογενειας.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ !!!!!!!
    Αμα ξανακούσω να φωνάζετε για τα δάση που καίγονται και τα δελφίνια που τα σφάζουν οι Ιάπωνες θα σας αρχίσω στα γ@μ@σταυρίδια!!!

Αν δεν μας νοιάζει ο θάνατος των ανθρώπων... ε τότε τι κάνουμε εδώ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

οσο για τη γυναικα εγω δε δινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο.δεν μπηκε πρωτη φορα στο αμαξι του αντρα της.ξερει πως οδηγει και τι μαλακας ειναι τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του και το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.
    ξερεις ποσες υπαρχουν που επειδη δεν εχουν βγαλει διπλωμα θεωρουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ την κακη οδηγηση? να δωσεις λοιπον ελαφρυντικο και σε αυτη.
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αμα ξανακούσω να φωνάζετε για τα δάση που καίγονται και τα δελφίνια που τα σφάζουν οι Ιάπωνες θα σας αρχίσω στα γ@μ@σταυρίδια!!!

Αν δεν μας νοιάζει ο θάνατος των ανθρώπων... ε τότε τι κάνουμε εδώ;
    νικο αν εκεινη την ωρα σταματουσα εγω στη βοηθητικη με τη μηχανη και επεφτε απο πισω μου το αμαξι και με εκανε πουρε ηθελα να ξερα ποσα γ@μ@σταυρίδια θα ριχνατε στο θρεντακι <<ασυνειδητος οδηγος με την οικογενεια του σκοτωσε τον TROOPER>> τοσο στον ασυνειδητο οδηγο οσο και στην οικογενεια του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ξερεις ποσες υπαρχουν που επειδη δεν εχουν βγαλει διπλωμα θεωρουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ την κακη οδηγηση? να δωσεις λοιπον ελαφρυντικο και σε αυτη.
    ο φοβος φυλαει τα ερημα γιωργο.αλλο κακη οδηγηση και αλλο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ !!!!!!!!!!!!

νικο αν εκεινη την ωρα σταματουσα εγω στη βοηθητικη με τη μηχανη και επεφτε απο πισω μου το αμαξι και με εκανε πουρε ηθελα να ξερα ποσα γ@μ@σταυρίδια θα ριχνατε στο θρεντακι <<ασυνειδητος οδηγος με την οικογενεια του σκοτωσε τον TROOPER>> τοσο στον ασυνειδητο οδηγο οσο και στην οικογενεια του.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ρε Γιώργο...

Βέβαια δεν έχεις (ακόμη) την τύχη να έχεις παιδί, οπότε, όπως είπες, τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα... Το να χάνονται ζωές όμως δεν λύνει τίποτα.....

ο φοβος φυλαει τα ερημα γιωργο.αλλο κακη οδηγηση και αλλο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ !!!!!!!!!!!!

Ποια η διαφορά ρε συ;

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

ακουσε με που σε λεω: να σε βαλω σε τουτου με οδηγο και η γυναικα να το θεωρει φυσιολογικη αυτη την (κατ'εμε) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγηση και μετα, αντε πεισε την οτι πρεπει να φοβηθει μπας και φυλαχθει...

ισως 95,4% να τους ξερεις κιολας!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

πάντως όπως και να έχουν οι απόψεις, τσάμπα πήγαν, όπως και απο τύχη δεν έφυγε και κανένας άλλος απο το αυτοκίνητο που περίμενε την οδική.

Και...................μλκίες στον δρόμο, ΕΧΟΥΜΕ κάνει όλοι, και ότι είμαστε ζωντανοί είναι καθαρά θέμα συμπτώσεων.

Ας θεωρήσουμε ότι και ο συγκεκριμένος οδηγός έκανε την μλκ της στιγμής η οποία ήταν και μοιραία.
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ακουσε με που σε λεω: να σε βαλω σε τουτου με οδηγο και η γυναικα να το θεωρει φυσιολογικη αυτη την (κατ'εμε) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγηση και μετα, αντε πεισε την οτι πρεπει να φοβηθει μπας και φυλαχθει...

ισως 95,4% να τους ξερεις κιολας!
    Το ζεύγος IDI-EVI λες; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πάντως όπως και να έχουν οι απόψεις, τσάμπα πήγαν, όπως και απο τύχη δεν έφυγε και κανένας άλλος απο το αυτοκίνητο που περίμενε την οδική.

Και...................μλκίες στον δρόμο, ΕΧΟΥΜΕ κάνει όλοι, και ότι είμαστε ζωντανοί είναι καθαρά θέμα συμπτώσεων.

Ας θεωρήσουμε ότι και ο συγκεκριμένος οδηγός έκανε την μλκ της στιγμής η οποία ήταν και μοιραία.
    +1053

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αφιερωμένο
    από Nefeli- στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2004, 14:12
  2. Ένα τραγουδάκι αφιερωμένο εξαιρετικά!
    από superfour στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 10:16
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 22:56
  4. Αφιερωμένο....
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 10:21
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον JULIUS
    από SeNNinhA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2