Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: 50ΑΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 16ΧΡΟΝΟ.ΒΟΗΘΕΙΑ

Παλαιό μέλος
    Κροσάκια δεν ξέρω αν βγαίνουν πλέον 50ρια... εκτός από μίνι μότο. Μάλλον πας για κάνα μεταχειρισμένο δίχρονο. Αφού θες να πάρεις κάτι καλύτερο μετά καλύτερα βρες καμιά οικονομική λύση μέχρι να βγάλεις μεγαλύτερο δίπλωμα και να είσαι και πιο έμπειρος.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hercmour
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΠΟΡΩ Ν ΣΠΡΟΞΩ ΜΕΧΡΙ 3100ΕΥΡΩ.Τ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ Ν ΔΟΣΩ ΤΟΣΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΡΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ.ΑΛΛΑ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.ΟΔΗΓΑΩ ΜΗΧΑΝΗ (ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΝ ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΟΤΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΩ ΝΙΟΘΩ ΜΑΣΙΛΙΑΣ.ΕΧΕΙΣ ΤΠΤ ΥΠ ΟΨΗΝ ΣΕ ΚΡΟΣΑΚΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΣ.ΑΝ ΟΧΙΙ ΜΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ.:smilea:
    οχι οχι σοβαρα τωρα....

αφου εχεις τοσα € γιατι δεν παιρνεις το xt125 και θες ντε και καλα 50ρακι?

(σσ: ειναι 16 ετων, μπορει να οδηγησει 125αρι ή κανω λάθος....? )
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

(σσ: ειναι 16 ετων, μπορει να οδηγησει 125αρι ή κανω λάθος....? )
    κανεις λαθος , εδω φιλος μου ειχε διπλομα για 50 κυβικα και ειχε 80 αρι και τον γραψανε

οποτε η λυση ειναι μια.

παρε μια χιλιαρα με την μια που και σουζες κανει και παντηλικια και θα τους περνας και ολους

α και θα βγαλεις και την πινακιδα να μην σε ποιανει κανεις

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	motobike.jpg 
Προβολές:	494 
Μέγεθος:	24,1 KB 
ID:	96987
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Νέο μέλος
    ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΛΙΑΡΑ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ.Κ ΔΝ ΓΑΜΙΕΤΕ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΠΟΙΑΣΑΝΕ.ΗΘΕΛΑ Ν ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ Ν ΚΑΝΕΙΣ?ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΝ ΔΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ?
    Nothing Else Maters!!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΧΙΛΙΑΡΑ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ.Κ ΔΝ ΓΑΜΙΕΤΕ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΜΕ ΠΟΙΑΣΑΝΕ.ΗΘΕΛΑ Ν ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙ Ν ΚΑΝΕΙΣ?ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ Η ΖΩΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Τ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΑΝ ΔΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΩΜΑ?
    τιποτα μωρε

παρ το αφοβα.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    τιποτα μωρε

παρ το αφοβα.
    ξεκολατε ρε...

@μικρε
    παρε 50αρι αμα ειναι να το κυκλοφορεις σε δημοσιους δρομους.
    Αμα θες κροσ, παρε ενα μεταχειρ 125 η μεγαλυτερο (αναλογα τη κατασταση) μεχρι 2500 Ευρα. Γιατι με 300-400 θα παρεις εξοπλισμο και τα υπολοιπα 200-300 κρατα τα για επισκευες. Αλλα ΠΟΤΕ παρανομα σε δημοσιο δρομο αμα παρεις κατι τετοιο, ειναι μονο για πιστα και χωματοδρομους εκτος κατοικημενων περιοχων που δνε θεωρουνται δημοσιοι.

Το τι μπορει να σου συμβει ειναι πολλα, ειδικα σε ατυχημα με μεγαλυτρες ζημιες (χτυπα ξυλο αλλα υπερβολικα συχνο φαινομενο ειδικα σε νεους) θα εχεις σοβαρα επακολουθα

Αμα θες 50αρι δες τπτ μοταρντ/ψευδοεντουρο (ντερμπυ), αλλα με κρανος παντα και οσο εξοπλισμο μπορεις. Εννοιειται μονο αν εχεις διπλωμα.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    ξεκολατε ρε...

@μικρε
    παρε 50αρι αμα ειναι να το κυκλοφορεις σε δημοσιους δρομους.
    Αμα θες κροσ, παρε ενα μεταχειρ 125 η μεγαλυτερο (αναλογα τη κατασταση) μεχρι 2500 Ευρα. Γιατι με 300-400 θα παρεις εξοπλισμο και τα υπολοιπα 200-300 κρατα τα για επισκευες. Αλλα ΠΟΤΕ παρανομα σε δημοσιο δρομο αμα παρεις κατι τετοιο, ειναι μονο για πιστα και χωματοδρομους εκτος κατοικημενων περιοχων που δνε θεωρουνται δημοσιοι.

Το τι μπορει να σου συμβει ειναι πολλα, ειδικα σε ατυχημα με μεγαλυτρες ζημιες (χτυπα ξυλο αλλα υπερβολικα συχνο φαινομενο ειδικα σε νεους) θα εχεις σοβαρα επακολουθα

Αμα θες 50αρι δες τπτ μοταρντ/ψευδοεντουρο (ντερμπυ), αλλα με κρανος παντα και οσο εξοπλισμο μπορεις. Εννοιειται μονο αν εχεις διπλωμα.
    ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.ΘΑ ΠΑΡΩ 50ΑΡΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ.
    Nothing Else Maters!!!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM.ΘΑ ΠΑΡΩ 50ΑΡΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

Ξενυχτια Δημητρακη;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    Φιλε hercmour μπορεις να παρεις το Aprilia rx,sx50 η το Derbi senda

Eγω το Aprilia εχω το πηρα 2.590 το derbi ειναι απο 2.300 ως 3200 καπου εκει...

δες εδω το Αprilia www.aprilia.com/modelli/road/modello.asp?id=117
    K εδω τα derbi www.derbi.com/

κ εδω εχω φωτο απο το δικο μου aprilia http://www.bikepics.com/members/tsolberg/07rx50/

κ παρε 50αρι να εισαι νομιμος....στο κατω κατω το κανεις 80 αν θες η οτιδηποτε αλλο
    μη ρισκαρεις με τη παρανομια....

Re: Re: Re: Re: 50ΑΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ 16ΧΡΟΝΟ.ΒΟΗΘΕΙΑ

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ?ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ.ΨΑΧΝΩ ΜΗΧΑΝΗ 50cc.ΟΧΙ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ Η ΠΑΠΑΚΙ Κ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΗ ΔΡΟΜΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠ ΟΨΗΝ?ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?
    Επειδη βλεπω εχεις φαει πολυ κοροιδεμα, κ γω σαν κ σενα περιπου ειμαι, 16 χρονων, ΟΧΙ παπακια οχι scooter αλλα μονο κ μονο πιστας(αυτη ειναι η διαφορα)

τελος παντων..

επειδη για 50 κυβικα το εχω ψαξει τοσο πολυ σε καθε ειδος, η καλυτερη επιλογη που εχεις να κανεις ειναι να παρεις το aprilia sx 50!!!!

εγω εχω το aprilia rs 50...

ειναι πολυ αξιοπιστα μηχανακια κ αν θες σηκωνουν πολυ πραγμα... πολλα κιτς, εξατμισεις, διαφορα που μπορεις να το κανεις τουμπανο...

κ με το διπλομα που εχεις για 50cc να μην σε καταλαβαινουν κιολας..

πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις αυτη τη στιγμη.. ελπιζω να βοηθησα....
    Alexz@nder

APRILIA RS FOR EVER!!!!!!!!

liponnn an den exeis xrhmatiko problem tha sou protina to DERBI DRD PRO to kalitero 50cc sm gia mena giati ine 50 cc me 1) 11,8 hp/9000 2)carbilater dell'Orto 17,5 3)idropsixto 4)sibiesh 11,5:1 4) mono 96 kila 5) ine korifhhhh se omorfia fernei ligo se KTM LC4 psaxto sto idernet na breis foto
    PISTEBO OTI LIGA 50CC TA EXOUN AFTA alios kita gia derbi senda extreme sm kai afto ine korifh
    RUN RUN RUN

Νέο μέλος
    Αγαπητέ φίλε,
    είναι τελείως ανόητο να οδηγείς μηχανή χωρίς την ανάλογη άδεια οδήγησης. Είμαι δικηγόρος και ξέρω καλά από πρώτο χέρι πως ο Νόμος είναι πολύ αστηρός με όσους οδηγούν χωρίς το απαιτούμενο δίπλωμα. Οι δικαστές επίσης δεν χαρίζονται σε κανέναν, ούτε καν στους 16χρονους. Ξέρεις τι καμπάνες πέφτουν? Και να σου πω την αλήθεια καλά κάνουν, γιατί πολλά βλέπουν τα ματάκια μας. Βαρεθήκαμε να ακούμε για ατυχήματα με θύματα νέους ανθρώπους. Σου παραθέτω το κείμενο του νέου Κ.Ο.Κ. και τι προβλέπει για όσους οδηγούν χωρίς την απαιτούμενη άδεια οδήγησης.
    "Αυτός που οδηγεί μοτοποδήλατο χωρίς να έχει την κατά περίπτωση άδεια
    οδήγησης ή όταν αυτή έχει ανακληθεί ή αφαιρεθεί, τιμωρείται με φυλάκιση ενός
    (1) μέχρι τριών (3) μηνών και με χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων
    (200,00) ευρώ."
    Αν παρόλα αυτά θέλεις να οδηγείς χωρίς δίπλωμα και να υποστείς τις κυρώσεις, βλ. παραπάνω, δική σου η απόφαση. Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις και να θυμάσαι ποτέ χωρίς κράνος !!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2006, 11:02
  2. μηχανη για την κοπελια μου
    από stavrogin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 14:13
  3. Μηχανή για κοπέλες... Τη βοήθειά σας παρακαλώ!!!
    από Trithen στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 15:02
  4. Εκκληση Για Επειγουσα Βοηθεια!!!
    από CyBeRseXX στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2004, 15:23
  5. μηχανή για αρχή???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 19:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα