Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 123

Θέμα: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Η πιο όμορφη σχέση που ξέρω είναι αυτή της κουμπωμένης τρίτης....

Ν.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
    Νυχτώνει.Και τότε είναι που οι σκέψεις γίνονται όλο και πιο έντονες όλο και πιο επικίνδυνες. Είμαι μόνος μου.Ξανά για άλλο ένα βράδυ πνίγομαι σε ένα μπουκάλι κρασί, σε δύο μάτια δακρυσμένα και σε σκέψεις που δηλητηριάζουν το μυαλό μου.Ναι, η οικογένεια απουσιάζει ελέω καλοκαιριού.Όλοι οι αντίστοιχοι παντρεμένοι φίλοι με μακαρίζουν, ζηλεύουν θα έλεγα την απόλυτη ελευθερία που βιώνω αυτόν τον καιρό.
    -Μπράβο ρε φίλε.Και τι δεν θα έδινα να ήμουν στη θέση σου.Βόλτες, ξάπλες, μάσες και …τα τυχερά σου.
    Είναι συνηθισμένη φράση που έχω βαρεθεί να ακούω.Ώστε όλοι οι παντρεμένοι επιθυμούν να βρεθούν στη θέση μου ε? Τότε τι σκατά παντρεύεσαι ρε μαλάκα? Όχι.Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω.Εγώ ο καλός.Το άμεμπτου ηθικής τσογλάνι που θύμωσε και τα χώνει σε όλους και σε όλα.
    Ζούμε λοιπόν όλοι το αντίστοιχο δράμα μας.Δουλειά, σπίτι, αγκαλιά με την αγαπημένη σου γυναίκα, παντοφλίτσες,τηλεόραση και η ζωή να περνάει.Η ρουτίνα σε όλο της το μεγαλείο. Στα μάτια της φαντάζομαι ότι ξεφτίζει η εικόνα του υπερεραστή, του γκόμενου, του αθλητικού πλαταρά που έτρωγε σίδερα.Τη θέση του έχει πάρει ένας συμπαθητικός καραφλός ευτυχώς χωρίς κοιλιά ακόμα(δηλαδή έτσι πιστεύω) που μεγαλώνει και γκρινιάζει…Γκρινιάζει γιατί νιώθει να χάνεται η μαγεία της στιγμής, γιατί ο γαμημένος ο χρόνος πάει να τον παρασύρει, να τον καταπιεί.
    Κι εκείνη η απόλυτη σεξοβόμβα της αρχικής γνωριμίας μοιάζει θολή πίσω από τα κιλά της που προστίθενται χρόνο με το χρόνο.Σαν να έδεσε τον γάιδαρο … Η τρελή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ έχει παραχωρήσει τη θέση της στην ξάπλα στο «Άσε με είμαι κουρασμένη, μα όλο αυτό σκέφτεσαι?»
    Κι όμως. Έχεις όνειρα ακόμα. Παλεύεις.Δεν συμβιβάζεσαι.Εσύ λες θα τα καταφέρεις καλύτερα. Ούτε ρουτίνα ούτε μιζέρια ούτε τίποτα. Μάλλον ονειροβατείς.
    Ουτοπικό σε βρίσκω. Θέλεις και μια ισοπεδωτική θεωρία? Δεν υπάρχει τίποτα.
    Ούτε οικογένεια ούτε σχέση ούτε γάμος. Όλα ένα μεγάλο κενό.Φοβάμαι να το πιστέψω αλλά και δυσκολεύομαι να το αντικρούσω.Δεν έχω βλέπεις επιχειρήματα.Να τα τρίψω στη μούρη αυτού του αλήτη του χρόνου που με κοιτάζει και κρυφογελάει κουνώντας το κεφάλι του.
    Κάποιοι φίλοι ήδη χώρισαν.Άλλοι ζουν μέσα στον συμβατικό γάμο τους απατώντας τη γυναίκα τους είτε με άλλη αληθινή ερωμένη είτε με υποκατάστατα(κομπιούτερ play station κλπ).Ω μα ναι.Δεν είναι απαραίτητο να ξενοπηδήξης για να έχεις απατήσει τον σύντροφό σου.Το κάνεις το ίδιο καλά ακόμα και όταν είσαι με τις ώρες μέσα σε ένα υπολογιστή αδιαφορώντας για όλα γύρω σου.Ή ακόμα χειρότερα όταν ξεγκαβώνεσαι στην παιγνιδομηχανή που σου τρώει το χρόνο λίγο λίγο. Ή όταν είσαι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι προσπαθώντας να γεμίσεις το απέραντο κενό σου.
    Πολλά χρόνια πριν ελεύθερος γαρ βρέθηκα σε συζήτηση με φίλους.Ένας από αυτούς είπε το εξής: Γνωρίζεσαι, παντρεύεσαι και μετά αρχίζεις τα χόμπι.Ξέρεις. Κυνήγι, ψάρεμα με καλάμι από τα βραχάκια, ποδόγυρος κλπ.Τότε γέλασα με ειρωνεία σχεδόν.Μου φάνηκε τόσο απίστευτο τόσο μακρινό.Ά ρε φίλε.Μάλλον ήσουν πιο έμπειρος από μένα.
    Φυσικά σε λίγο θα φάω κράξιμο από τους αθεράπευτα ρομαντικούς που πιστεύουν θεωρίες του στυλ «η αγάπη κρατάει για πάντα» «όταν αγαπάς μπλα μπλα μπλα …» και λοιπές παπαριές.
    Θα μπορούσα να γράφω για ώρες.Όχι.Αυτό το κείμενο δεν σε ταξιδεύει σε καταπράσινα λιβάδια ή σε μαγευτικές ακρογιαλιές. Είναι ειλικρινές όμως και λυπάμαι που με μελαγχολεί.
    Θα αδειάσω το μπουκάλι έτσι για να ζαλιστώ.Να ονειρευτώ αν θέλεις ένα καλύτερο πρωινό για όλους μας.Ελπίζω το πρωί να έχουν στεγνώσει τα μάτια μου.
    Ελπίζω…Καλή μου νύχτα.Καληνύχτα και σε σας.

Υ.Γ.Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε το προηγούμενο βράδυ.Σήμερα που το ξανακοιτάζω δεν επιθυμώ να αλλάξω κάτι.

Ειναι και αυτη μια εκδοχη της ζωης που καλο ειναι να την συνειδητοποιεις και απλα να την προσπερνας.

Οταν εχω τετοιες σκεψεις θα θελα να πεταω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ενταξει καλο ειναι να την φας την παραμυθα με τον ερωτα, αλλα αργα η γρηγορα καταλαβαινεις οτι ποτε δεν προκειτε να κρατησει για παντα και αλλα τετοια τυπου...

Αν το συνειδητοποιησει κανεις αυτο, δεν θα ''χαλαστει'' οταν με τα απο 5 -10 -15 ; χρονια η γυναικα των ονειρων του τελικα (και αναποφευκτα) δεν θα ειναι και τοσο ονειρικη (το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες φυσικα...)

Για αυτοσαποψη μου ειναι οτι γαμος πρπει να γινεται μονο οταν εχεις σκοπο να κανεις παιδια...για κανεναν αλλο λογο... δεν εξυπηρετει τιποτα αλλο απο την εξασφαλιση των παιδιων.

Και επιστημονικα πλεον εχει αποδειχθει οτι η εκλυση ενδορφινων και ντοπαμινης (οι ουσιες που μας κανουν να ερωτευομαστε) φθινει μερα με την μερα σε περιπτωση που ειμαστε με το ιδιο ατομο καιρο...

Εγω λεω οτι ο ανθρωπος ειναι το πιο δυσκολο και απαιτητικο ον στο μεγαλωμα του...απαιτει την φυσικη παρουσια και των δυο γωνιων για τουλαχιστον 10 χρονια και πλεον ισως πολυ περισσοτερα ...

αρα η φυση προνοησε και μας εφτιαξε να ερωτευομαστε, ωστε να ειμαστε μαζι...αυτο.

αμα μεγαλωσει το παιδι αντε Bye....

δηλαδη παντρευεσαι για καμια δεκαρια χρονια να μεγαλωσει το παιδι κ μετα...διαζυγιο ??
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω παλι δε καταλαβα καποια πραγματα.

πρωτον το αρχικο ποστ το εγραψε παντρεμενος η ελευθερος?

απο οτι καταλαβα ελευθερος οκ..................

ενας ανθρωπος που δεν εχει μπλεξει σε γαμο ακομα πως ξερει τι συμβαινει? απο αυτα που λενε οι αλλοι? τα σηριαλ ?

και γιατι κλαιει και κατεβαζει μπουκαλια μεχρι το πρωι? γιατι οι φιλοι του ξενοπηδανε στο πλει στεσιον? δε καταλαβαινω τιποτα ρε παιδια και εγω ξερω οτι επερχετε κριση στους γαμους αλλα δε κλαιω ουτε πινω ουτε τιποτα για αυτο το λογο

χωρις κανενα ιχνος ειρωνιας η χλευασμου προς τον φιλο μας μηπως συμβαινει κατι αλλο?

επισεις να πω οτι δεν ειναι ολοι πλαταραδες και λεπτοι και δεν ειναι ολες σεξομβοβες που κοπανιουντε στα πατωματα και στους πολυαιλεους με τους αντρες τους τα πρωτα χρονια!

υπαρχουν και αυτοι που αγαπανε αληθινα τον αλλον ακομα και αν εχει κοιλια και ψωμακια και ειναι εραστες -φιλοι κολλητοι- συντροφοι -συνοιδοποροι και δεν εχουν μια εικονα μονο για τον αλλον αλλα κατι πολυ βαθυτερο που δε γερνα με τα χρονια

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Άνθρωπος Το avatar του/της gavos
    Ρομαντικός ακούγεσαι.Δεν βγάζω εύκολα συμπεράσματα.Από πιτσιρικάς "σταμπάριζα" ζευγάρια και κοιτούσα χρόνο με το χρόνο την εξέλιξή τους.Μόνο ένα δεν έχει χωρίσει ακόμη.Επίσης πουθενά δεν υποστηρίζω οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι.Σχέσεις με διάρκεια και ποιότητα δεν υπάρχουν.Τσάκωσε και μια μπύρα να ευθυμίσουμε
    Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ.. Την αλλοτροίωση όμως δυστυχώς δεν την απέφυγα.. Να αυτό σου λέω για τα γρήγορα συμπεράσματα.. Δε σημαίνει το ότι χώρισαν κάποιοι ότι απέτυχαν ή επειδή κάποιοι άλλοι είναι μαζί ότι πέτυχαν.. Μπορεί οι πρώτοι να είναι πιο ανθρώπινοι μεταξύ τους σε σχέση με τους δευτερους.. Η ζωή είναι χάος για το ανθρώπινο μυαλό και οι άπειρες μεταβλητές της δε γίνεται να υπολογιστούν ούτως ώστε να κρίνεις την ποιότητα μιας σχέσης από τα φαινόμενα.. Ο άνθρωπος γοητευμένος από την κατανόηση των 3 διαστάσεων νομίζει ότι μπορεί να τα εξηγεί όλα κατά τα φαινόμενα.. Δεν είναι έτσι κατ'εμέ.. Το πράσινο λιβάδι δε βλέπεται με κανενός το μάτι.. Κι αυτή είναι η γοητεία.. Αλλιώς θα το βγάζαμε μια φωτογραφία και θα πηγαίναμε σπίτια μας..

Ευχαριστώ για τη μπύρα.. .. Δε νομίζεις ότι η ποιότητα του ανθρώπου όντας κοινωνικό ον, καθρεπτίζεται στη σχέση του με τους υπόλοιπους πόσο μάλλον δε στη σχέση του με τη σύντροφό του..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγω παλι δε καταλαβα καποια πραγματα.

πρωτον το αρχικο ποστ το εγραψε παντρεμενος η ελευθερος?

απο οτι καταλαβα ελευθερος οκ..................

νομιζω

και δεν εχει σχεση πιστευω...αν εισαι παντρεμενος η οχι .. υπαρχουν "θεματα" να απαρατηρησεις ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    γιατι οι φιλοι του ξενοπηδανε στο πλει στεσιον?
    εγώ ήξερα για στέσιον βάγκον....

γίνεται και στο playstation πλέον?

[edit : μα τι μαλακς είμαι! σπαμάρω στην κατηγορία μου? :rotflmao: :rotflmao: ]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    εγώ ήξερα για στέσιον βάγκον....

γίνεται και στο playstation πλέον?

[edit : μα τι μαλακς είμαι! σπαμάρω στην κατηγορία μου? :rotflmao: :rotflmao: ]

:rotflmao: ρε αυτος το ειπε ! διαβασε το πρωτο ποστ ! για να μην λετε οτι βγαινω εκτος θεματος!
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    νομιζω

και δεν εχει σχεση πιστευω...αν εισαι παντρεμενος η οχι .. υπαρχουν "θεματα" να απαρατηρησεις ...

βρε ναι! και εγω εχω μιλησει για θεματα που δε με αφορουν πρωσοπικα

αλλα δε κλαιω! ουτε ξενυχταω ουτε τιποτα για αυτα απλως μου φαινετε υπερβολικο

νομιζω οτι κατι του συμβαινει που δε μας λεει γιατι δε μπορει να βγηκε τοσος πονος για κατι που δε βιωνει

αυτο τιποτα αλλο να ναι καλα το παιδι εύχομαι

ρε συ ευη...οταν δεν παλευεσαι εχεις πολυ γελιο λεμε...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

υπαρχουν και αυτοι που αγαπανε αληθινα τον αλλον ακομα και αν εχει κοιλια και ψωμακια και ειναι εραστες -φιλοι κολλητοι- συντροφοι -συνοιδοποροι και δεν εχουν μια εικονα μονο για τον αλλον αλλα κατι πολυ βαθυτερο που δε γερνα με τα χρονια

Σωστά τα λες.
    Να πω και γω , παρότι μικρός ακόμα για να βγάλω τόοοσο ασφαλή συμπεράσματα περί ''πετυχημένων'' σχέσεων,ότι τα ετερώνυμα δεν έλκονται (για μεγάλο χρονικό διάστημα).
    Ίσως για μια σχέση του 5-6αμήνου maximum για τα δικά μου δεδομένα

Η Έυη είπε για κάποιους που είναι εκτός των άλλων και φίλοι κολλητοί.
    Αν δεν έχει μεταξύ του ένα ζευγάρι κοινά ενδιαφέροντα ( μουσική ,ταινίες , χόμπι, πεποιθήσεις για την ζωή κλπ κλπ) τότε πως να αντέξει στο χρόνο.
    Αν δεν κάνουν και οι δύο μαζί καινούρια πράγματα τότε πως...?
    Αν ο καθένας κλείνεται στον κόσμο του και αποξενώνεται από τον συντροφό του τότε που θα πάει το πράμα...?

Για να κρατήσει μια σχέση πρέπει ( αν και τα πρέπει δεν χωρούν σε τέτοια θέματα) να υπάρχει και ουσιαστική φιλία .
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    βρε ναι! και εγω εχω μιλησει για θεματα που δε με αφορουν πρωσοπικα

αλλα δε κλαιω! ουτε ξενυχταω ουτε τιποτα για αυτα απλως μου φαινετε υπερβολικο

νομιζω οτι κατι του συμβαινει που δε μας λεει γιατι δε μπορει να βγηκε τοσος πονος για κατι που δε βιωνει

αυτο τιποτα αλλο να ναι καλα το παιδι εύχομαι
    Το παιδί σαραντάρησε.Δεν κλαίει (αν και θα έπρεπε) γιατί δεν μπορεί.Ίσως γιατί δεν είναι τόσο ρομαντικός για να κλάψει.Βλέπεις οι γαμημένες καταστάσεις τον σκληρήναν και αυτόν.Δακρύζει όμως για πράγματα που του φαίνονταν τόσο μακρυνά και όμως τελικά είναι τόσο κοντινά.Απλά κουράστηκε να πιστεύει στο για πάντα κλπ.κλπ.Επίσης δεν μπορεί να εξηγήσει στα παιδάκια του γιατί ο τάδε φίλος δεν είναι πια με την σύζυγό του και άλλα χαριτωμένα.
    Και επιτέλους δείτε λίγο πιο βαθιά.Δε ν πηδάς μεσω video game.Απλά είναι ένας τρόπος να δείξεις οτι γράφεις τα πάντα στα ...αυτά σου επειδή βαρέθηκες μια συγκεκριμένη κατάσταση.Τί διάολο!Τόσο συγκαλημένα γράφω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Για να κρατήσει μια σχέση πρέπει ( αν και τα πρέπει δεν χωρούν σε τέτοια θέματα) να υπάρχει και ουσιαστική φιλία .
    ναι

αλλα πρεπει να διατηρουνται κ οι προσωπικες ελευθεριες...

χωρος κ χρονος , σκεψεις κ πραγματα δικα μας..

καπου ειχα διαβασει ..πως αγαπη δεν ειναι να κοιτα ο ενας τον αλλον αλλα κ οι δυο στην ιδια κατευθυνση ...

@arisk μηπως..περνας στην επομενη πιστα? συνηθως οταν ωριμαζουμε-αλλαζουμε καπως ετσι ειμαστε..:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ναι

@arisk μηπως..περνας στην επομενη πιστα? συνηθως οταν ωριμαζουμε-αλλαζουμε καπως ετσι ειμαστε..:smilea:
    Νιώθω αρκετά μεγάλος για να ωριμάσω περισσότερο.Δεν το παίζω γνώστης αλλά έχω ξεφύγει από την εφηβεία εδώ και χρόνια.
    Αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα ήταν η ανάγκη να εκφράσω κάποια πράγματα όσο κα να μοιραστώ εμπειρίες με νεότερα μέλη του forum

Νιώθω αρκετά μεγάλος για να ωριμάσω περισσότερο.Δεν το παίζω γνώστης αλλά έχω ξεφύγει από την εφηβεία εδώ και χρόνια.
    Αφορμή για το συγκεκριμένο θέμα ήταν η ανάγκη να εκφράσω κάποια πράγματα όσο κα να μοιραστώ εμπειρίες με νεότερα μέλη του forum
    ναι δεν εννοουσα οτι δεν εισαι ωριμος...τελοσπαντων..

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  2. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι...
    από fastheo στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 11:24
  3. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic