Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Aυριο θα αναψω ενα κερακι, στην nissin, στο ABS και στην Dunlop

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Η σκηνή αργότερο στο σπίτι της.

Μπαμπάς: Πως πάει το κοριτσάκι μου με την οδήγηση και το καινούριο cabrio που της έκανα δωράκι;

Κόρη: Που να στα λέω μπαμπά, είμαι και η πρώτη. Να φανταστείς ότι όταν σε μια στιγμή παραλίγο να χάσω το σωστό δρόμο που έπρεπε να στρίψω στο Μαρούσι, δεν πανικοβήθηκα καθόλου.

Μπαμπάς: Για πες τι έγινε;

Κόρη: Να έπρεπε να μπω αριστερά κάπου και ήμουν 3 λωρίδες δεξιότερα. Δεν έχασα την ψυχραιμία μου και σιγά σιγά προσέχοντας πάρα πολύ τα κατάφερα.

Μπαμπάς: Καλά και η Κηφισίας ήταν άδεια; Δεν ερχόταν κανείς;

Κόρη: ΑΑΑαααα έλα τώρα ρε μπαμπάκα με έχεις για απρόσεκτη; Ερχόντουσαν κάποιοι αλλά με είδαν. Ένας απρόσεχτος μηχανόβιος μόνο παραλίγο να πέσει επάνω μου. Είναι αλήτες μπαμπά οι περισσότεροι. Και στο κάτω κάτω τι ήθελες να κάνω; Να χάσω 5 λεπτά για να κάνω κύκλο;
    .................................................................................................... ...............................................

Είναι δυστυχώς δεδομένο ότι πολλοί ηλίθιοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Σε κεινο το γαμημενο σημειο εχω αναψει κι εγω κερακι στον Αγιο Brembo που με βοηθησε
    να αποφυγω συγκρουση με αποφασισμενο Ιρακινο αυτονομιστη...ο οποιος απ’τη μεσαια λωριδα που ημουν μ’εβγαλε τερμα αριστερα χωρις καν να φρεναρει...ουτε μια τιμονια...για να προλαβει το φαναρι...!!!
    Βγαινουν σχεδον καθετα...ανατριχιαστικο!
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Ο μόνος λόγος που μου τη σπάει το κράνος είναι οτι πρέπει να βρίζεις πιό δυνατά για να έχεις το επιθυμητό αποτελεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις...πάντα όρθιος
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimos35
    Κόρη: ΑΑΑαααα έλα τώρα ρε μπαμπάκα με έχεις για απρόσεκτη; Ερχόντουσαν κάποιοι αλλά με είδαν. Ένας απρόσεχτος μηχανόβιος μόνο παραλίγο να πέσει επάνω μου. Είναι αλήτες μπαμπά οι περισσότεροι. Και στο κάτω κάτω τι ήθελες να κάνω; Να χάσω 5 λεπτά για να κάνω κύκλο;
    .................................................................................................... ...............................................
    να σου πω ότι τέτοια απάντηση την έχω ακούσει στην πραγματικότητα?
    :a37:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Κλασσικοτατο σημειο στο Μαρουσι...Απο εκεινο το στενο βγαινει μεχρι και το κοκκινο λεωφορειο της δημοτικης συγκοινωνιας για να περασει καθετα σχεδον την Κηφισιας να βγει στο φαναρι για κεντρο...Παντα προσοχη εκει(μετα το φαναρι της Αγ.Κωνσταντινου).
    Μα δεν βγηκε απο εκεινο το στενο(νομιζω λες το φαναρι που παει αριστερα για το αιθριο)

Ηταν παρκαρισμενη ακομα πιο πανω(στο αλλο φαναρι, που μπαινει Μαρουσι), φαντασου 50 μετρα πισω απο το φαναρι, αλλα στα δεξια του δρομου(νομιζω εξω απο το pet city)
    Χαροτικη κινηση, αν σαστιζε και σταματαγε στην μεση του δρομου, θα ειχαμε σιγουρα ατυχημα
    Ευτυχως επραξα σωστα και ΔΕΝ κορναρα, για να την αφησω να ολοκληρωσει την δολοφονικα ενεργεια της

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    να σου πω ότι τέτοια απάντηση την έχω ακούσει στην πραγματικότητα?
    :a37:
    Επρεπε να βρεις το αμαξι της και να σκας τα λαστιχα καθε μερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Πίκρα παιδιά αυτοί οι οδηγοί.Έχω φίλους που παρέλαβαν το δίπλωμα στο σπίτι στην Αθήνα χωρίς καν να δώσουν εξετάσεις.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ευτυχως ρε γιωργε που δεν επαθες τπτ...

τα ματια μας 1000....κυκλοφορουν πολλοι δολοφονοι εκει εξω...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ολα οκ γιωργη...περασε.εσυ να σαι καλα !!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το σημαντικότερο δεν μας είπες όμως.....

Τι φορούσε η κοπελιά ? ? ?
    Αξιζε το μωρό ? ? ?

Αφου εισαι εσυ εντάξει....τα υπόλοιπα δε μετράνε

Α....και για όσους λένε οτι το ABS στη μοτοσυκλέτα ειναι μαλακία...κι οτι κοντρολάρουν μόνοι τους το φρενάρισμα...σε τετοιες στιγμές πανικου...οπως αποδειχτικε για αλλη μια φορα....βοήθησε τον φίλο μας να φτάσει σπίτι του αρτιμελής !

Οκ όλα καλά ....

........Θα το πω όμως γιατί θα σκάσω ...

τελευταία φορά που το έκανε αυτό ένα ζώον (άντρας ήταν) και κινδύνεψα πραγματικά , μου ζήτησε και τα ρέστα για να πουλήσει μαγκιά στην γκόμενα που είχε δίπλα ... αν ζήταγε συγγνώμη θα έφευγα με τη μία ....

είπε μία , είπε δύο ... δεν την πάλεψα... τον έκανα αφίσα ...

ήρθαν οι μπάτσοι μου έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό και καταστροφή περιουσίας (του κοπάνισα το κεφάλι του πάνω στο καπό ) και μετά έφαγε μήνυση από μένα...

sorry που το λέω , κανονικά δεν πρέπει να κάνουμε σαν τα ζώα μες στο δρόμο αλλά πλέον σε κάτι μαγκάκια δεν χαρίζομαι ... η θα με πεθάνει η θα τον πεθάνω ....

αυτά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Απο το φανάρι στην πρώην ΗΒΗ και μετά πάμε ΚΟΤΕΣ (και δεν θέλω σχόλια)

Εχουμε το φανάρι στην Interarapican που ανεβαίνοντας την Κηφισίας αυτοί που έρχονται απο δεξιά δεν έχουν φανάρι και την διασχίζουν χάροι, συνεχίζουμε με το στενό στην Εμπορική Τράπεζα που βγαίνουν χάροι και έχουν να προσπεράσουν τους διπλοπαρκαρισμένους, περνάμε το στενό στην Pizza Hut που θέλει προσπάθεια να μην κοπανήσεις (ρε γαμώτο το Peugeot έχει κάτι μερεμέτια ολα αριστερά, αλλιώς 2-3 περάσματα από εκεί κάποιον θα πιάναμε πελάτη) και αφου τα καταφέρουμε πάμε στο εσάκι που 2 φορές πραγματικά θαύμασα το κράτημα και τα φρένα του Χ9. Εκεί που τα μαγαζιά αλλάζουν τζαμαρίες 2-3 φορές το μήνα. Αν τους πληρώνουν οι ασφαλιστικές και την πραμάτια, μιλάμε για πραγματικά χρυσωρυχεία.

Πολύ μ@μημένο κομμάτι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Οκ όλα καλά ....
    sorry που το λέω , κανονικά δεν πρέπει να κάνουμε σαν τα ζώα μες στο δρόμο αλλά πλέον σε κάτι μαγκάκια δεν χαρίζομαι ... η θα με πεθάνει η θα τον πεθάνω ....

αυτά.
    Ανθρώπινα συμπεριφέρεσαι στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Οκ όλα καλά ....

........Θα το πω όμως γιατί θα σκάσω ...

τελευταία φορά που το έκανε αυτό ένα ζώον (άντρας ήταν) και κινδύνεψα πραγματικά , μου ζήτησε και τα ρέστα για να πουλήσει μαγκιά στην γκόμενα που είχε δίπλα ... αν ζήταγε συγγνώμη θα έφευγα με τη μία ....

είπε μία , είπε δύο ... δεν την πάλεψα... τον έκανα αφίσα ...

ήρθαν οι μπάτσοι μου έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό και καταστροφή περιουσίας (του κοπάνισα το κεφάλι του πάνω στο καπό ) και μετά έφαγε μήνυση από μένα...

αυτά.

+1098

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Ανθρώπινα συμπεριφέρεσαι στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Oπως το ειπες

Δεν υπαρχει λογος να γινει διαλογος
    Χασιμο χρονου

''Χανεις τον καιρο σου και ενοχλεις και το γουρουνι'' οπως λεει και η γνωστη ιστορια

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ακριβως στο ΙΔΙΟ σημειο και κοψιμο ΟΛΩΝ των λωριδων ...

Και ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια ιστορια με του catmaster (τυπακι με γκομενα) ...

Η μονη διαφορα ηταν οτι ημουν με τ' αυτοκινητο και ειχα τα παιδια μεσα, κι αφου εσπασα το τζαμι του τυπου που ΤΟΛΜΗΣΕ να με βρισει κι απο πανω, ενω με "αναγκασε" να στριψω μαζι του για να μην σκοτωθουμε, καπου σταματησα γιατι ντραπηκα και λυπηθηκα και τα μικρα που ειχαν τρομοκρατηθει και κλαιγανε ( ) και τον παρατησα να με κοιταει με το στομα ορθανοικτο, πριν του σπασω τα μουτρα ...

Φυσικα, απο το επομενο λεπτο και μετα ΔΕΝ το θεωρησα "μαγκια" μου, αλλα μαλακια μου και ευτυχως που "συγκρατηθηκα" νωρις...

Για την ιστορια ο τυπος ΠΟΤΕ ΔΕΝ μου εκανε μυνηση για το σπασμενο (πλαϊνο) τζαμι ... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. να ανάψω ένα κεράκι?
    από glargkatzis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2009, 12:02
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 12:39
  3. πως θα ηταν ενα er6n με μουρη+κωλο απο Z750?
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2006, 15:51
  4. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 18:42
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας