Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 112

Θέμα: Xwrismoi - Diazygia

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγω πιστευω παντος οτι ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και κατα ποσο ταιριαζεις δλδ

γνωριζεις καποιον και σου λεει εχει μηχανη πχ

καλος εχεις μηχανη τι μηχανη εχεις ? (πρωτη βασικη ερωτηση ) και ερχωμαστε στις πιθανες απαντησεις και τι θελει να μας πει με αυτες.

ducati - μιλαμε για ανθρωπο που δεν εχει σταθερο χαρακτηρα μια μουκγριζει σαν λιονταρι μια σαν χαλασμενη μπετονιερα . ανθρωπος που δεν εχει καμμια ευσταθεια και γλιστρα συνεχεια (οπου παει εχει λαδια περιεργο....) επισεις θεωρει οτι δεν ανηκει σε καμμια κοινωνικη ομαδα και ξεχωριζει απο ολους

Μοrini - καλα αμα βρεις αντρα με μορινι τι να σου πω γνωρισε τον μου και μενα

kawasaki - ολα τα κανει βιαστικα και γρηγορα , γρηγορα θα σε αγαπησει γρηγορα θα σε παντρευτει γρηγορα θα καταλαβει το λαθος του αλλα δεν εχει γυρισμο (:rotflmao: )

yamaha - τυπος που θεωρει οτι τιποτα δεν ειναι αναντικαταστατο . θεωρει τις γυναικες ανταλακτικα που υπαρχουν σε αφθονια απο την μοτοδυναμικη οταν θα τον γνωρισεις θα σου φανει οτι ειναι υπερανο ολων αλλα δεν ειναι ετσι στην πραγματικοτιτα προσπαθει να καλυψει ΚΕΝΑ που του εχουν αφησει 5700(ρπμ) πρωην γκομενες

honda - εδω επιασες την καλη φιλεναδα! σταθερη ακλόνητοι με αξιες διαχρονικοι κλασσικοί τοσο κλασσικοι που δε κανουν προγαμιαίο σεξ δε βριζουν δε πινουν δεν πλενοντε δεν ξυριζοντε δεν κανουν τιποτα γιατι φοβουντε ......ειναι τοσο λεπτεπιλετοι που με το παραμικρο προκαλουν ζημια στον εαυτο τους προσεχουν για να εχουν.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: απαιχτη !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ευη

βαλ κ για τσοπερ...

ενας ειναι στην παρεα..ξες...τιμης ενεκεν..

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Οι εποχές πράγματι έχουν αλλάξει(για μένα,όχι προς το καλύτερο)και ο λόγος που παντρεύονται πια τα ζευγάρια είναι μία καθαρά λογιστική πράξη.Δυο μισθοί,ένα ενοίκιο π.χ.
    Δεν αγαπάμε παρά μόνο το τομάρι μας,δεν κάνουμε φίλους αν δεν έχουμε συμφέρον.Βλέπουμε το άλλο φύλο σαν ένα μηχάνημα που θα μάς ευχαριστήσει σεξουαλικά,οικονομικά,θα μάς πλύνει τα πιάτα και τα ρούχα,θα σιδερώσει και θα μαγειρέψει και μέχρι εκεί.
    Σε όλες τίς ερωτικές σχέσεις(και όχι μόνο)κάποιος πρέπει να έχει το πάνω χέρι,τον έλεγχο τού παιχνιδιού.Αυτομάτως η αγάπη καταργείται.
    Δεν υπάρχει ελευθερία και καλωσύνη.Υπάρχει κτητικότητα και καταπίεση απλά και μόνο γιατί ποτέ δεν μάθαμε να δίνουμε χωρίς να περιμένουμε ανταμοιβή,δεν μάθαμε ν' ακούμε τον άλλον.
    Είμαστε προσηλωμένοι στα "δίκηα" μας και σε κάθε ευκαιρία προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλον για το πόσο μαλάκας είναι που δεν συμμερίζεται την άποψή μας.
    Ε!Μια-δυο-τρεις...σπίτι μου σπίτι σου και τέρμα.Παιδιά;Έλα μωρέ τώρα...νταξ' θα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα θα τούς δίνω και χαρτζηλίκι κι από δω παν κι οι άλλοι.Άσε με τώρα γιατί το γκομενάκι με περιμένει.....
    Και το γκομενάκι βέβαια,είτε λέγεται Νώντας είτε Μαλάμω,μόλις δει τα σκούρα θα την κάνει για το επόμενο βόλεμα και πάει λέγοντας.

Το φοβερό τής υπόθεσης πάντως είναι ότι θα μάς ακούσεις να λέμε πόσο καλοί άνθρωποι είμαστε,πόσο αλτρουιστές κλπ και πως όοοοολοι οι άλλοι είναι ανίκανοι να καταλάβουν τα σπάνια χαρίσματα και τίς αρετές μας και.....
    'Ατιμη κοινωνία που άλλους τούς κατεβάζεις και άλλους τούς ανεβάζεις στα Τάρταρα"
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Οι εποχές πράγματι έχουν αλλάξει(για μένα,όχι προς το καλύτερο)και ο λόγος που παντρεύονται πια τα ζευγάρια είναι μία καθαρά λογιστική πράξη.Δυο μισθοί,ένα ενοίκιο π.χ.
    Δεν αγαπάμε παρά μόνο το τομάρι μας,δεν κάνουμε φίλους αν δεν έχουμε συμφέρον.Βλέπουμε το άλλο φύλο σαν ένα μηχάνημα που θα μάς ευχαριστήσει σεξουαλικά,οικονομικά,θα μάς πλύνει τα πιάτα και τα ρούχα,θα σιδερώσει και θα μαγειρέψει και μέχρι εκεί.
    Σε όλες τίς ερωτικές σχέσεις(και όχι μόνο)κάποιος πρέπει να έχει να έχει το πάνω χέρι,τον έλεγχο τού παιχνιδιού.Αυτομάτως η αγάπη καταργείται.
    Δεν υπάρχει ελευθερία και καλωσύνη.Υπάρχει κτητικότητα και καταπίεση απλά και μόνο γιατί ποτέ δεν μάθαμε να δίνουμε χωρίς να περιμένουμε ανταμοιβή,δεν μάθαμε ν' ακούμε τον άλλον.
    Σόρυ ρε Βαγγέλη αλλα επειδή πολύ μαυρίλα και απαισιοδοξία πέφτει για την εποχή μας...

Δλδ παλιότερα που οι γάμοι κανονίζοταν απο τις οικογένειες υπήρχε αγάπη;

Όταν έπαιζε η προίκα δεν ήταν εμπορική συναλλαγή;

Όταν τα ζευγάρια δε μιλιόταν και απλά οι γυναίκες δεν μπορούσαν λόγω ηθών (τρομάρα τους) και κοινωνικής κατακραυγής να αντιμιλήσουν ή και να χωρίσουν ήταν καλύτερα;

Όταν η υποκρισία και το φαίνεσθαι βασίλευε;

Για σταθείτε ρε σεις...

Μια χαρά ειναι η εποχή μας...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Xwrismoi - Diazygia

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Οι τελευταιες μερες με παροτρυναν να ανοιξω αυτο το τοπικ.

Πολλα γεγονοτα με εβαλαν κ προβληματιστηκα ( σπανιο πραγμα για το ατομο μου )

Το τελευταιο καιρο πρεπει να εχω ακουσει απο φιλους τουλαχιστον 10 χωρισμους.Τους πιο πολλους απο πλευρας γυναικων , δηλαδη με την δικη τους θεληση .
    Γιατι αυτο ? Φταιει το καλοκαιρι ? Ισα ισα πιστευω οτι το καλοκαιρι που οι γυναικες τα πετανε ολα εξω , κανονικα οι αντρες θα επρεπε να ειναι αυτοι που χωριζουν τις γκομενες τους για να βγουν παλι στο κυνηγι αλλα απο οτι βλεπω γινεται ακριβως το αντιθετο.

Φιλος μου χωρισε πανω στο πλοιο πηγαινονται στο νησι για διακοπες με την κοπελα του.Ημαρτον δηλαδη πια και για να μην μιλαω μονο για σχεσεις κ γκομενους κ γκομενες αλλα κ παντρεμενα ζευγαρια πλεον διαλυονται.Φιλος δικηγορος εχει ξεσκιστει στα διαζυγια , μου λεει "δεν προλαβαινω , η μια υποθεση μετα την αλλη ". ΓΙ αυτον βεβαια ειναι γαμο τις καταστασεις γιατι τα κονομαει .Ο ιδιος με ολα αυτα που βλεπει μου λεει " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ "

Το κερασακι στην τουρτα των σκεψεων μου ηταν χτες που πηγα σε ενα γαμο.
    Ενοιωθα οτι βλεπω το θεατρο του παραλογου.Ολοι και καλα ευτυχισμενοι , τι καλα κ ωραια ενα νεο ζευγαρι , μια καινουργια αρχη και τα σχετικα και εβλεπα τραπεζια με μαναδες μονες τους κοντα στην ηλικια των νεωνυμφων με ενα ή δυο παιδια χωρισμενες, αντρες χωρισμενους και πραγματικα κατι με επιασε.Δεν γουσταρα να καθησω ουτε λεπτο.

Παμε κατα διαολου μου φαινεται ή ετσι μου τα εχει σκασει εμενα ?
    ego exo na po touto
    ime fotografos gamon ke lipa

an vriskame ena tropo na fotografizame ta diazigia 8a ixame pio poli doulia...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

to 60% ton gamon kataligoun se diazigio
    malon den kanoun kali doulia i papades epidi den exoun iero ke osio
    den deni o gamos me ta iera desma...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

honda - εδω επιασες την καλη φιλεναδα! σταθερη ακλόνητοι με αξιες διαχρονικοι κλασσικοί τοσο κλασσικοι που δε κανουν προγαμιαίο σεξ δε βριζουν δε πινουν δεν πλενοντε δεν ξυριζοντε δεν κανουν τιποτα γιατι φοβουντε ......ειναι τοσο λεπτεπιλετοι που με το παραμικρο προκαλουν ζημια στον εαυτο τους προσεχουν για να εχουν.
    Να δεις που εγώ έπρεπε να πάρω Morini τελικά.. :rotflmao:

Λοιπόν εγώ βρίσκομαι στην πιο μπερδεγουέϊ κατάσταση, σχέση 7,5 χρόνων, περνάμε καλά, τα βρίσκουμε γενικότερα αν και είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί αλλά υπάρχει και το ελεύθερο να κάνουμε κι αυτό που μας αρέσει ξεχωριστά χωρίς ο ένας να στεναχωριέται/αγχώνεται/τσαντίζεται για τα θέλω του άλλου.

Για γάμο ούτε κουβέντα μέχρι αυτή τη στιγμή, ούτε από μένα αλλά ούτε κι από εκείνη.

Έχω φτάσει σε σημείο να αναρρωτιέμαι !

Δεν βιάζομαι, μια χαρά είμαστε έτσι αφού υπάρχει κι η αμοιβαία εμπιστοσύνη μέσα σ'όλα.

Αλλά τι γίνεται ρε παιδί ; 30νταρίσαμε λέμεεεεε !

Δεν μπορείς εσύ κυρία μου να με κυκλοφορείς 8 χρόνια και να μη μού'χεις περάσει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων έστω ! :rotflmao:

Πέρα απ'τη πλάκα όμως όλα νιώθω πως είναι καλά και νομίζω ότι όταν θα έρθει (κι άμα έρθει) εκείνη η ώρα της μόνιμης συμβίωσης θα μπορέσουμε και οι δύο ν'ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις που θα πρέπει ν'αντιμετωπίσουμε καθημερινά.

Την ξέρω και με ξέρει πλέον (λες γι'αυτό να μη με παίρνει; ):rotflmao:

Είναι γεγονός όμως πως πολύς κόσμος γύρω μας ξε-χωρίζεται, ίσως αυτό να μας φοβίζει κιόλας, ίσως κι εμείς να μην μπορέσουμε ν'ανταπεξέλθουμε τόσο εύκολα όσο νομίζουμε όταν θα χρειαστεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας..

Δύσκολα πράγματα για να τ'αφήνουμε να τριγυρίζουν στο μυαλό, ότι'ναι νά'ρθει θε να'ρθει και κάθε εμπόδιο για καλό λένε.

τι να πω παντρεμενη δεν ειμαι ( κ ετσι θελω να μεινω)
    κ δεν ξερω για ποιους λογους χωριζουν τωρα...

εχω την εντυπωση ομως οτι παλιοτερα ειχαν ουσιαστικα προβληματα για να χωρισουν ( κ δεν χωριζαν ) κ τωρα βγαινει σαν απωθημενο ενα πραγμα κ χωριζει ο κοσμος πιο ευκολα..

ε εχει αρπαξει κ ο εγωισμος ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ....

Όταν η υποκρισία και το φαίνεσθαι βασίλευε;

Για σταθείτε ρε σεις...

Μια χαρά ειναι η εποχή μας...
    Ενώ όταν είχες την γυναίκα για τα οικιακά και την γκόμενα για τα υπόλοιπα ή όταν όλα στο σπιτι ηταν ΟΚ αλλά για να μπει ο συζυγος μέσα εσκυβε αντι να την στείλει (για αν μην πει κάτι η κοινωνία) ήταν καλυτερα;

Κάπου έχασες την ουσία Ευάγγελε.....

+954 Καπ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Θες χύμα?
    το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να τον "αρπάνε" όπου θέλουν και με όποιον θέλουν κάθε μέρα και ώρα...
    εεε, σιγά λοιπόν μην δίνουν λογαριασμό ή μην μπαίνουν στη διαδικασία εύρεσης δικαιολογίας κλπ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Θες χύμα?
    το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να τον "αρπάνε" όπου θέλουν και με όποιον θέλουν κάθε μέρα και ώρα...
    εεε, σιγά λοιπόν μην δίνουν λογαριασμό ή μην μπαίνουν στη διαδικασία εύρεσης δικαιολογίας κλπ...
    πςςςς τοσο πολυ μαμανε οι ελληνες ρε παιδακ'μου :hypnotize :rotflmao: :rotflmao:

αυτο μου θυμιζει τους αντρες με suzuki

suzuki- συμπαθητικοί κρυβουν εναν καφρο μεσα τους αλλα τον κρύβουν τοσο καλα που δε το καταλαβαινεις παρα μονο αν τους πιεσεις
    αν τους πιεσεις ΣΠΑΝΕ και στα αμολανε ολα ολες τις ζημιες του παρελθοντος και πως τις καλυψαν οπως οπως και μαθαν να ειναι συμπαθιτικοι αλλα στην πραγματικότητα θα θελαν να φορανε μαντηλια με νεκροκεφαλες και να εχουν βιδες-γερακια στην πινακιδα τους .

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

αυτο μου θυμιζει τους αντρες με suzuki
    για triumph τίποτα;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    για triumph τίποτα;

αυτο το τιποτα μου θυμισε .............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντρας triumph - διαβασμενος τυπος. πινει τσαι ( ) καθε μερα με λεμονι εννιοτε και με εναν κυβο μαυρη ζαχαρη. σταθερος , δεν αλλαζει τιποτα πανω του ουτε ρουχα ουτε πραγματα ουτε μηχανη (και να θελε δε μπορει) ο καταλληλότερος για πατερας αγαπημενη του φαντασιωση : το σερβις της αγγλικης εταιρειας πεφτει στα 30 ευρω το πρωτο και 32,70 ολα τα αλλα τα ανταλακτικα ειναι τσαμπα ,ειναι παππους μπροστα στο τζακι και λεει ιστοριες στα εγγονια του για το πολυτεχνείο τα ταξιδια του (γκιουλιβερ)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ρε συ Νοστρα..

κανεις κ ιδιαιτερα ??

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Xwrismoi - Diazygia

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    " ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ "

Eτσι λένε όλοι μέχρι να παντρευτούν :rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    για triumph τίποτα;

δεν θα υπαρχουν φαινεται...

απο την Παρασκευη που θα παρει ο Θωμας....

edit...φτουυυ με προλαβε....

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ