Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΕΝΑ E-mail ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ

για θυμηθητε λιγο το καλοκαιρι του '97!

νοεμβριο μηνα κ φορουσαμε βερμουδες......

αλλη μια χρονια με οργασμο καταστροφολογιας, απαγορευσεις σπαταλησης νερου, εικονες με το μαραθωνα 20 μετρα κατω απο αλλες χρονιες, μπλα μπλα μπλα.....

περασαν 10 χρονια
    περασαν 10 πιο φυσιολογικα καλοκαιρια
    ξεχασαμε για λιγο την καταστροφη του πλανητη μας
    φετος οι σαρανταπενταρες μας ζεσταναν κ μας εκαναν να σκεφτομαστε παλι τι φταιει.....

.................τα λεμε το 2017!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χθες εζησα το πιο θερμο καλοκαιρι στην δουλεια.
    Οσοι ξερετε που δουλευω αυτη την στιγμη και που δουλευα ως φοιτητης γνωριζετε οτι ειμαι το καλυτερο "θερμομετρο".
    Πρωτη φορα στην ζωη μου λοιπον 11 το βραδυ σε περιοχη με σχετικο υψομετρο και με δεντρα εκλεινα την ζελατινα για να μην τρωω καυτο αερα στην μαπα.
    Εκει ου ανεβαινα περσι για να δροσιστω.

Τι να πω ρε παιδια πριν απο δεκα χρονια ακουγαμε για καυσωνες των 39-40 βαθμων και σταυροκοπιομασταν και τωρα βαραει 45αρες και βγαινουμε εξω για να κανουμε τις δουλειες μας σαν να μην συμβαινει τιποτα.
    Λες και ζουμε σε πληρη απογνωση.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

αλλη μια χρονια με οργασμο καταστροφολογιας, απαγορευσεις σπαταλησης νερου, εικονες με το μαραθωνα 20 μετρα κατω απο αλλες χρονιες, μπλα μπλα μπλα.....

περασαν 10 χρονια
    περασαν 10 πιο φυσιολογικα καλοκαιρια
    ξεχασαμε για λιγο την καταστροφη του πλανητη μας
    φετος οι σαρανταπενταρες μας ζεσταναν κ μας εκαναν να σκεφτομαστε παλι τι φταιει.....

.................τα λεμε το 2017!!!!

Να θυμηθούμε επείσης πως τους Νοέμβριδες που εκανε ζέστη, το Μάιο ξυλιάζαμε!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Τι να πω ρε παιδια πριν απο δεκα χρονια ακουγαμε για καυσωνες των 39-40 βαθμων και σταυροκοπιομασταν και τωρα βαραει 45αρες και βγαινουμε εξω για να κανουμε τις δουλειες μας σαν να μην συμβαινει τιποτα.
    +636....

αυτο ακριβως ελεγα στον ξαδερφο μου χτες....

σε 10 ακομα χρονια το 45αρι θα μας φαινετε φυσιολογικο....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω λεω να μην κανουμε τιποτα...η ας πουμε να κανουμε χαβαλε και πλακιτσα ισως βοηθησει

και επισης μπορουμε να κατηγορουμε τους αλλους που προσπαθουν να κανουν κατι αφου ετσι και αλλιως ''δεν προκειται να αλλαξει κατι...''

ειναι εκπληκτικο το πως καποιοι ανθρωποι επιδιωκουν την μιζερια με το να γινονται αρνητικοι.

Για το σεναριο του e-mail δεν ξερω....εδω ακομα καλα-καλα δεν μπορουν να προβλεψουν τον καιρο, θα προβλεψουν το μεγεθος, την σφοδροτητα και το ειδος των μεταβολων που θα υποστει ο πλανητης;

Τα τελευταια τριαντα χρονια η θερμοκρασια αυξηθηκε περισσοτερο απο οτι εχει αυξηθει σε ενα διαστημα 10.000 ετων....ε οπως και να το κανουμε κατι παιζει παντως....το θεμα ειναι οτι στην καλυτερη περιπτωση η εκδηλωση των μεταβολων θα ειναι γραμμικη....που και παλι ανησυχητικο ειναι. Σε περιπτωση που το μοντελο εκδηλωθει γεωμετρικα την π**τσισαμε απο χερι...

καλα κρασια

Τα πάντα ρει Το avatar του/της Sotirios
    Καλά όσα ακούγονται αλλά λίγο υπερβολικά ως προς το ποσοστό ευθύνης του κάθε πολίτη. Πιστεύετε πως όντως οι απλοί πολίτες με την (συμφωνώ) αλόγιστη κατάχρηση αυτοκινήτων, νερού βιομηχανίας και οτιδήποτε άλλο μολύνει την ατμόσφαιρα, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την δημιουργία αυτών των προβλημάτων; Αν ναι μάλλον έχουμε (μέχρι πρόσφατα έτσι πίστευα και εγώ) πέσει θύματα. Τρώμε την καραμέλα που μεταβιβάζει την ευθύνη στον "υπερκαταναλωτή" πολίτη.

Έχει αναρωτηθεί κανείς σας πόσο τραγικές είναι οι επιπτώσεις μιας πυρηνικής βόμβας στον πλανήτη, μάλλον ναι. Ξέρετε πόσες πυρηνικές δοκιμές γίνονται ετησίως από ευρωπαϊκά κράτη πχ Γαλλία? πολλές. Συνθήκη για να μη γίνονται πυρηνικές δοκιμές έχουν υπογράψει παλαιότερα μόνο Ρωσσία και ΗΠΑ. Ξέρετε οτι οι οι πυρηνικές δοκιμές γίνοται με ισχύ πολλές φορές δεκαπλάσια της ισχύως της ατομικής Χιροσίμα Ναγκασάκι;. Οι ατομικές αυτές βόμβες είχαν βασικό σκοπό 90% περίπου την καταστροφή εγκαταστάσεων-κτιρίων και 10% ανθρώπινες απώλειες κι όμως πέθαναν χιλιάδες και υπέφεραν και υποφέρουν πολλές γενιές, οι πυρηνικές έχουν 95% την εξόντωση ζωής και 5%υλικές ζημιές. Δεν θα αναφερθώ στα πυρηνικά εργοστάσια και στην άθλια κατάσταση που βρίσκονται ορισμένα, ούτε στα απόβλητα μερικών που καταλήγουν στην μεσόγειο.
    Ρίχνουμε την ευθύνη επάνω μας αντί να βρούμε κάποιο τρόπο να συσπειρωθούμε και να αντισταθούμε τουλάχιστον στη πραγματοποίηση οπλικών πυρηνικών δοκιμών.
    Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
    μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Χθες εζησα το πιο θερμο καλοκαιρι στην δουλεια.
    Οσοι ξερετε που δουλευω αυτη την στιγμη και που δουλευα ως φοιτητης γνωριζετε οτι ειμαι το καλυτερο "θερμομετρο".
    Πρωτη φορα στην ζωη μου λοιπον 11 το βραδυ σε περιοχη με σχετικο υψομετρο και με δεντρα εκλεινα την ζελατινα για να μην τρωω καυτο αερα στην μαπα.
    Εκει ου ανεβαινα περσι για να δροσιστω.

πες μου οτι ησουν ιδρωμενος....αυτο πες μου μονο ...τελλλος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

Eγώ κάθε νοέμβριο φοράω βερμούδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Λίγο Mad Max Μου θύμησε η ιστορία αλλά με νερο!!!!!

Μήπως βλέπουν πολλές ταινίες????

Aκριβώς αυτό μου θύμισε και εμένα!.....

Κάποια στιγμή όμως ίσως να μην απέχει πολύ αυτό το κείμενο απο τη πραγματικότητα...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans

Re: ΕΝΑ E-mail ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    Η μορφολογία των σπερματοζωαρίων ενός μεγάλου
    αριθμού ατόμων έχει αλλάξει…
    …κάτι το οποίο επιφέρει
    πολλές γεννήσεις παιδιών θυμάτων της ανεπάρκειας, των μεταλλάξεων και των δυσμορφιών.
    Ηθικόν Δίδαγμα

Γαμ@#$%τε τώρα που μπορείτε!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Aκριβώς αυτό μου θύμισε και εμένα!.....

Κάποια στιγμή όμως ίσως να μην απέχει πολύ αυτό το κείμενο απο τη πραγματικότητα...

Μήπως όμως γίνει σαν τον υδάτινο κόσμο?????

Κι άντε να βρεις Κέβιν Κόστνερ να σε σώσει!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

All started from here.... Το avatar του/της phantomas
    Οσο και να επιδιωκουμε τις οποιες αλλαγες το δεδομενο ειναι πως ο ανθρωπος δεν αλλαζει,το λεει αλλωστε και ο σοφος λαος,ετσι μεγαλωσαμε ετσι θα πεθανουμε.........το θεμα ειναι η γενια μας τουλαχιστον να μπορεσει να διαπαιδαγωγησει σωστα τη γενια που θα ερθει,τα παιδια μας,μηπως μπορεσουν και βγαλουν εκεινοι το φιδι απ την τρυπα και υπαρξει μελλον για πολλες γενιες ακομα!

Οποτε τετοιου ειδους μηνυματα ας μας υπενθυμιζουν καθημερινα τη σταση που πρεπει να κρατησουμε απεναντι σε εκεινους που μια μερα ισως να μας βριζουν!!!!
    Ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας,ενος ταξιδιου,μιας ζωης....μακαρι να συνεχισει καποια στιγμη να γραφει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    πες μου οτι ησουν ιδρωμενος....αυτο πες μου μονο ...τελλλος!!
    Ειχα μουσκεψει απο πανω μεχρι κατω
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παιδια, περα απο την πλακα, ποιοι ειμαστε εμεις να πουμε οτι θα συμβουν ολα αυτα η οτι ΔΕΝ θα συμβουν; Εκτος κ αν δουλευουμε για μετεωρολογικα ινστιτουτα η ειμαστε γεωφυσικοι, γεωλογοι, κλπ κλπ.

Η αληθεια ειναι αυτο που ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ολοι δηδη στο πετσι μας. Ποιος μπορει να πει οτι ΔΕΝ συμβαινει ΚΑΤΙ στον πλανητη; ΓΙΑΤΙ ολα αυτα που θυμομαστε να γινονται σποραδικα στο παρελθον, τωρα τελευταια εχουν μαζευτει ολα μαζι;
    Καυτος λιβας και καυσωνες ανυποφοροι, τροπικες καταιγιδες, μινι κυκλωνες, χαλαζι προσφατα σε μεγεθος καρυδιου, πλημμυρες και τοσα αλλα ΟΛΑ ΜΑΖΙ;;

Οπως και να εχει αντι να κουβεντιαζουμε απλα, εγω θα παρακαλεσω ΟΛΟΥΣ οσους κανουν τον κοπο να διαβασουν αυτο το μηνυμα, να βοηθησουν ο καθενας το περιβαλλον με τον τροπο του.

Δειτε μερικους εξυπνους τροπους εδω: http://www.climatecrisis.net/takeaction/

Ας κανουμε ΟΛΟΙ απο ενα μικρο βημα να ανακουφισουμε αυτο τον ταλαιπωρο πλανητη....
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

...ο πλανήτης, μέχρι και ο τελευταίος κλινικός βλάξ, κατάλαβε ότι θερμαίνεται SIZE]

Δυστυχώς φίλε μου φαίνεται οτι υπάρχουν και πιο βαριές περιπτώσεις

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Mail ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2008, 14:49
  2. Mail ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ
    από ntinlanden στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 13:28
  3. Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 17:08