Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Πρώτη αγορά: Bros400cc ή CBR400RR?

Επιτρέψτε μου να πω πως μου φαίνεται αντιφατικό να παίρνει κανείς SS στα 400κε.

Και εξηγούμαι: Αυτός που παίρνει SS σίγουρα αποζητά την ταχύτητα και τις επιδόσεις. Αλλά, από 400κε, τι επιδόσεις θα πάρεις; Μάλλον περιορισμένες, και μάλιστα μονάχα αν χαλάς τον κόσμο διαρκώς με το γκάζι στις 10.000+ στροφές.

Αν είχα παρόμοιες βλέψεις, θα προτιμούσα μια 600κε 3-4 ετών παλαιότερη παρά 400κε στα ίδια χρήματα.

Φυσικά, περί ορέξεως κλπ. κλπ.

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Επιτρέψτε μου να πω πως μου φαίνεται αντιφατικό να παίρνει κανείς SS στα 400κε.

Και εξηγούμαι: Αυτός που παίρνει SS σίγουρα αποζητά την ταχύτητα και τις επιδόσεις. Αλλά, από 400κε, τι επιδόσεις θα πάρεις; Μάλλον περιορισμένες, και μάλιστα μονάχα αν χαλάς τον κόσμο διαρκώς με το γκάζι στις 10.000+ στροφές.

Αν είχα παρόμοιες βλέψεις, θα προτιμούσα μια 600κε 3-4 ετών παλαιότερη παρά 400κε στα ίδια χρήματα.

Φυσικά, περί ορέξεως κλπ. κλπ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 1.67 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ.......
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ......

Λίνα αν αναφέρεσαι σε βάρος μηχανής, πάσο. Δεν νομίζω πως αυτό εννοείς, γιατί οι σημερινές SS έχουν απίστευτα χαμηλό βάρος, κάτω από 170κ. Πόσο ζυγίζει η CBR400; Η δικιά μου η naked ζυγίζει 173 στεγνή (και προ ακριβώς 8 εβδομάδων έπεσε πάνω στο πόδι μου και το 'σπασε).

Αν αναφέρεσαι σε ύψος σέλας, τότε στη θέση σου θα κοιτούσα προς custom μεριά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Λίνα αν αναφέρεσαι σε βάρος μηχανής, πάσο. Δεν νομίζω πως αυτό εννοείς, γιατί οι σημερινές SS έχουν απίστευτα χαμηλό βάρος, κάτω από 170κ. Πόσο ζυγίζει η CBR400; Η δικιά μου η naked ζυγίζει 173 στεγνή (και προ ακριβώς 8 εβδομάδων έπεσε πάνω στο πόδι μου και το 'σπασε).

Αν αναφέρεσαι σε ύψος σέλας, τότε στη θέση σου θα κοιτούσα προς custom μεριά.
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟς ΜΗΧΑΝΗς ΑΛΛΑ ΣΕ ΥΨΟς ΜΗΧΑΝΗς.... ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ ΤΟ CBR 600 ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ... ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΩ!!!! ΓΑΜΩΤΟ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ .. ΟΛΑ ΤΑ SS ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΦΤΑΝΩ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΤΟ DUCATI MONSTER ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΩΣ DUCATI ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ..... ΟΣΟ ΓΙΑ CUSTOM???..... ΜΛΙΑΧ ΜΛΙΑΧ ΜΛΙΑΧ.... ΕΙΜΑΙ STREETOY ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Cool Βρε φιλεναδα

Και εγω 170 ειμαι και δεν ειναι το προβλημα εκει....Δεν θελει κοπο τροπο θελει Σιγα σιγα και λιγο λιγο καβαλας οτι θελεις μην σε χαλαει ο υψος.Αυτα σκεφτομουν στην αρχη........αλλα αν τα σκεφτομουν ακομα τωρα παλι στην ασχη θα ειμουν....Τωρα βεβαια για να λεμε και του στραβου το δικαιο δεν με χαλασε που αλαξα το klr για το cb σιγουρα ειναι πιο χαλαρα να εισαι κοντα στο εδαφος αλλα αν ξεχασεις το αναμεσα στα αμαξια....Μονο προβλημα δεν ειναι τι υψος
    Πεταχτικα παλιι δεν αντεξα

Καλώς τα παιδιά Το avatar του/της liospi

BROS PGM

to dinw 2200 ean skeyteis oti mono ta extra exoun 1700
    kai ta exw valei ola egw (den eixe tipota apo ayta epanw)
    kai ta service kathe 10.000 oxi kathe 12.000

ean goustareis kai ligo panw apo 2.000 sto dinw

pare me til ean theleis na to deis
    na akouseis to moter
    na to pas volta i na se paw gia na deis pws strivei kai pws frenarei
    xwris na kounaei...

to pame kai se diko sou na to koitaksei ean theleis

to mixanaki einai "xarti"

Λίνα μου θυμίζεις μια κοπελιά σίγουρα μικροκαμωμένη που είδα προ καιρού γατζωμένη πάνω σε μια VF1000 σε ένα φανάρι στην 3η Σεπτεμβρίου.

Η τύπισσα άγγιζε το έδαφος με τις μύτες των μεγάλων δάχτυλων των ποδιών και το στομάχι της ακουμπούσε στο τεπόζιτο για να φτάσει το τιμόνι.

Σίγουρα είναι εφικτό να γίνει αλλά καλά κάνεις και δεν το κάνεις, δεν είναι ασφαλές.

Πάντως ένας μερακλής μάστορας θα μπορούσε να σου κατεβάσει την ανάρτηση μιας SS στα μέτρα σου με τρόπο σωστό, το έχεις κοιτάξει;

Re: Βρε φιλεναδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από bm_gr
    Και εγω 170 ειμαι και δεν ειναι το προβλημα εκει....Δεν θελει κοπο τροπο θελει Σιγα σιγα και λιγο λιγο καβαλας οτι θελεις μην σε χαλαει ο υψος.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.68 ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 1.70 ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥΝ.... ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΒΑΛΑΓΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ "ΜΕΓΑΛΟ" , ΕΙΜΑΙ 1.60 ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΑΝΕΤΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΤΟ CBR400

Μικρη εισαι ... θα μεγαλωσεις και θα ριξεις υψος

Μικρη εισαι ... θα μεγαλωσεις και θα ριξεις υψος
    ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΚΑΠΩς ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΩ ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΑΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ, ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ . .....
    ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕΝΕΙΣ Ε? ΧΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΙΤΙΣΣΑ ΕΙΜΑΙ ...:smilea:

ΩΡΑΙΟΣ.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	stoppie%2ejpg.jpg 
Προβολές:	272 
Μέγεθος:	40,0 KB 
ID:	5660

ΚΟΥΚΛΙ

Όνομα:	my%5fcbr%5f400rrjpg%2ejpg.jpg 
Προβολές:	271 
Μέγεθος:	58,2 KB 
ID:	5661

....................

Όνομα:	im000120%2ejpg.jpg 
Προβολές:	267 
Μέγεθος:	61,0 KB 
ID:	5662

Και εδω λοιπον επετρεψε μου νου σου γνωρισω γειτονισσα τον μαγικο κοσμο του cb που λεγαμε και street και ευκολο στην οδηγηση και χαμηλο και παει και φρεναρει κια αυτοι που τα εχουν κατι δεν παει καλα στο μυαλο τους ...... οπως και moi ....και εν πασα περιπτωση πες μου να σου κανονισω ενα test ride any time ..... Διπλα εισαι....:smilea:

Και εδω λοιπον επετρεψε μου νου σου γνωρισω γειτονισσα τον μαγικο κοσμο του cb που λεγαμε και street και ευκολο στην οδηγηση και χαμηλο και παει και φρεναρει κια αυτοι που τα εχουν κατι δεν παει καλα στο μυαλο τους ...... οπως και moi ....και εν πασα περιπτωση πες μου να σου κανονισω ενα test ride any time ..... Διπλα εισαι....:smilea:
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙς ΚΑΙ CB400 ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΔΩΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ ΚΙΟΛΑΣ!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ.....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ
    από kovalt στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2007, 05:22
  2. ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Internet! Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
    από jinks στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2006, 10:29
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2004, 13:30
  4. Η Πρώτη Λασπομαχία
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 17:50
  5. Αγορά πάπιας
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2