Χρονια πολλα, με πολλα και καλα χιλιομετρα.![]()
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους παιδιά να είστε όλοι σας καλά.
Σας απαντάω λιγο καθυστερημένα αλλά δεν παίζει σπίτι interneti!!!
Σας ευχαριστώ και πάλι![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
Χρόνια πολλά Val !
Καθυστερημένα.... πολύχρονος![]()
Always made to mean nothing
Χρόνια πολλά Βαλάντη και πάντα υγεία!!
![]()
![]()
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!
ΑΑΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.......Ο ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ??ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ?
ΑΝΤΕ ΕΒΙΒΑ![]()
![]()
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Κουμπάρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,
ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΟΥ
Χτές δεν υμπόρεγα να με κεράσεις, αλλά κεράσεις άλλη μέρα
[FONT=century gothic]Πολύχρονος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]
Σας ευχαριστώ ρε μούτρα, να είστε καλά όλοι σας!!!!!!!
Μπάμια εσένα στα έχω μαζεμένα λέμε, μαζί με τον άλλο τον κατεστραμένο.
Ο κεράσεις έχει σπίτι στην μαγευτική Ανάβυσσο και κερνάει ότι γουστάρετε!!!
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕ!!!
![]()
![]()
Θα σε πάρει και θα σε ξαναπάρει και αμα σε σηκώσει και σε φέρει στην Ανάβυσσο θα σε ξαναπάρω και θα σε πετάξω στην θάλασσα και αιντε τώρα μην αρχίσω τα γαμοσταυρίδια λέμε![]()
![]()
Αλλά εγώ φταίω που κανονίζω μαζί σου και δεν κανονίζω με την Ζουζού να έχω ήσυχο το κεφαλακι μου!!!!!
Παντως έχασες κορυφαία στιγμή, ναι ναι ναι ο κύριος zan πάνω σε καρέκλα να χορεύει τσιφτετέλι το ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ :rotflmao: :rotflmao:
Καλά μιλάμε έμειναν όλοι μαλάκες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Της πουτάνας έγινε και σημερα το πρωί είδα το χαρτί της έξωσης στην πόρτα κολλημένο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
paidia..ama exei astrapes..na moy to peite na ertho me to amaxi..mias filenadas...more..mh braxoyme kiolas..:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ!!!ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕ!!!
![]()
![]()
Καθε απόγευμα σπίτι θα είμαι τουλάχιστον για έναν μήνα λόγω οικονομικών δυσκολιών. Οποτε θετε περνάτε.
Αντε ελάτε γιατί έχω και ένα σίδερο να κάνουμε να βοηθήσετε.:wacko: :wacko: :wacko:
ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ......
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (DELA)?ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ.......ΕΤΣΙ??
ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Παντως έχασες κορυφαία στιγμή, ναι ναι ναι ο κύριος zan πάνω σε καρέκλα να χορεύει τσιφτετέλι το ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ :rotflmao: :rotflmao:
Καλά μιλάμε έμειναν όλοι μαλάκες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Της πουτάνας έγινε και σημερα το πρωί είδα το χαρτί της έξωσης στην πόρτα κολλημένο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΑΑΑ ΨΕΜΑΑΑΑΑ...![]()
![]()
Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...
Εγω περιμενω να εφοδιαστω απο τις πηγες μου.....Νικολακη ακους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σταθης παπαρατσης!
Αισχη διαπραχτηκαν στην αναβυσσο σε σπιτι του γνωστου μεξικανου πιστολερο βαλαντελαμπαριερες οταν γνωστο τρομακρατικο στοιχειο ανεβηκε πανω σε καρεκλες και απειλουσε οτι θα παει μετα σε ξενυχταδικο της εθνικης για να συνεχισει μιας και ανακαλυψε οτι εχει ταλεντο και στους χωρους οριενταλ και γενικοτερα αρκουδοτσιφτετελογιαχαμπιμπ!
Φιλε βαλαντη χρονια πολλα και γραπτως παντα να εισαι καλα να ζησεις να ευτυχησεις και οτι αποθυμισεις στα ποδια να το βρεις!
Xρονια πολλα Βαλαντη
εστω και καθηστερημενα....![]()
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...