Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Αιωνιοι καγκουρες

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
    H γνώμη μου είναι ότι είναι πράγματι στην κρίση του καθενός αν θα φορέσει κράνος γιατί αφορά την δική του ασφάλεια... αν το δούμε θεωρητικά!!

Σαν μοτοσικλετιστής όμως ξενερώνω όταν βλέπω κάποιον χωρίς κράνος γιατί εκτος από
    όλα τα άλλα, αν φαει τα μούτρα του ο ξεκράνωτος και πάθει καμιά καλή ζημιά θα αρχίσουν πάλι
    όλοι το κλασσικό παραμύθι με τις σκοτώστρες τις μηχανές!!
    +1000

(αυτό που έλεγε ο AFTER για την εικόνα των μοτοσυκλετιστών)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Δηλαδή αν πέσει η φίλη του Δημήτρη καθοδόν για το Χόντο δε θα σπάσει το κεφάλι της;

Εγώ σκέφτομαι το άλλο... έστω ότι πέφτεις... και δεν παθαίνεις κάτι σοβαρό ενώ ο συνεπιβάτης χωρίς κράνος χτυπάει στο κεφάλι και μένει στον τόπο... με τι κουράγιο μετά θα απολογηθείς στους δικούς του ανθρώπους;;;

Γι' αυτό κομμένα τα ψώνια στο Χόντο ή κομμένες οι βόλτες χωρίς κράνος!
    +1000000000000000000000

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λεω και 'γω στον οποιοδήποτε ξεκράνωτο που θέλει να τον πάρω μαζί μου!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Στιγμή Αυτογνωσίας και Spamming:

Μ@μισέτα συμφωνώ με ολους, δε γράφω αλλο.

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αμαν ρε παιδια με αυτα τα κρανη.... εφοσον εσεις φορατε τι σας νοιαζει για τους αλλους?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Αμαν ρε παιδια με αυτα τα κρανη.... εφοσον εσεις φορατε τι σας νοιαζει για τους αλλους?
    Διοτι την τλευταια φορα που "περιεθαλψα", (μαλλον παρατηρητης ημουν γιατι ειχε ερθει το ασθενοφορο) ,ατομο με ανοιγμενο κεφαλι στην Βαρης-Κορωπιου, περναγανε κατι μαλακες πεζοι, και τετρατροχοι, και μας λεγανε "τις μαλακιες σας πληρωνετε τωρα" και αλλα τετοια, που πιστεψε με εκεινη την στιγμη δεν μου χρειαζοντουσαν ουτε εμενα, αλλα ουτε του παιδιου με την στραπατσαρισμενη μουρη.
    Αν εισαι εσυ πεσμενος καποια στιγμη κατω στον δρομο και παρακαλας για βοηθεια,και τυχαινει να περναω εγω, καλυτερα να μην μοιυ πεις οτι εισαι απο φορουμ μοτοσυκλετας, γιατι θα προσπερασω.
    Αρκετο αιμα εχουν δει τα ματια μου στους δρομους.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

συμφωνω δεν ειναι θεμα αποστειρωσης απλά παραδειγματισμου αυτα τα ευρειας καταναλωσης σηριαλ τα βλεπει πολυς κοσμος ...δεν ειναι κακο να φορανε ενα κρανακι και μετα να το βγαζουν κατα καιρους εχουμε δει καποια παραδειγματα στην ελληνικη τηλεοραση που φοραει ο ηθοποιος κρανος και μετα το βγαζει ...δεν ειναι κακο αντιθετως καλο θα κανει και ας μην φαινεται το προσωπο του ηθοποιου για καποια δευτερολεπτα αλλα εκεινα τα κρισμα δευτερολεπτα θα εχει δωσει ο σκηνοθετης ενα απο τα πιο θετικα παραδειγματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Διοτι την τλευταια φορα που "περιεθαλψα", (μαλλον παρατηρητης ημουν γιατι ειχε ερθει το ασθενοφορο) ,ατομο με ανοιγμενο κεφαλι στην Βαρης-Κορωπιου, περναγανε κατι μαλακες πεζοι, και τετρατροχοι, και μας λεγανε "τις μαλακιες σας πληρωνετε τωρα" και αλλα τετοια, που πιστεψε με εκεινη την στιγμη δεν μου χρειαζοντουσαν ουτε εμενα, αλλα ουτε του παιδιου με την στραπατσαρισμενη μουρη.
    Αν εισαι εσυ πεσμενος καποια στιγμη κατω στον δρομο και παρακαλας για βοηθεια,και τυχαινει να περναω εγω, καλυτερα να μην μοιυ πεις οτι εισαι απο φορουμ μοτοσυκλετας, γιατι θα προσπερασω.
    Αρκετο αιμα εχουν δει τα ματια μου στους δρομους.
    +1000 μαζι σου...

Απλα πλεον εγω εχω βαρεθει... γιατι οταν λες μερικα ατομα για κρανη σε λενε και φλωρο απο πανω που φορας κρανος... οποτε δεν ασχολουμαι αλλο...

φανταζομαι ολοι αυτοι που ξενερωνουν οταν βλεπουν καποιους χωρις κρανος θα ξενερωνουν και οταν βλεπουν καποιους αλλους και με κρανος να παραβιαζουν τα ορια ταχυτητας στους ελληνικους δρομους:rotflmao: πχ πανω απο120 χαω στην αθηνων κορινθου η πανω απο 80 χαω στη ιτεα ναυπακτο, η μηπως δεν βολευει ; Εγω φοραω κρανος, και δεν συζηταω για την χρησιμοτητα του, αλλα ειμαι και ενηλικος και αναλαμβανω την ευθηνη των πραξεων μου χωρις να εχω αναγκη κηδεμονα, και εκεινο που δεν μου αρεσει σε ολη αυτη την "αγανακτηση" για τους ξεκρανωτους ειναι η φιλοσοφια και οχι ο λογος. Δηλαδη αν αυριο βγει ενας νομος να λεει οτι ολες οι μηχανες απο δω και περα που θα πουλιουνται να εχουν ενα συστημα στην ηλεκτρονικη που μεσω gps να αναγνωριζει σε ποιο δρομο κινησε και να σου περιοριζει την τελικη της μηχανης στα αναλογα ορια ειτε εχεις σκουτερ ειτε εχεις 1000αρι και ολα αυτα για χαρην της ασφαλειας ,θα πανυγηριζεται ? και θα λετε οτι οποιος δεν εχει τετοια μηχανη χαλαει την εικονα του μοτοσυκλετισμου ? φιλικα παντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Ολοι μας εχουμε δεχτει παρομοια ερεθισματα σε εφηβικη ηλικια αλλα εχουμε επιλεξει να φοραμε κρανος και μαλιστα σε εποχες πιο χαλαρες.Τα τυχαια ερεθισματα κατ'εμε δεν παιζουν ρολο.Διαφορετικα χτιζεται μια προσωπικοτητα,με βαθυτερες και ουσιαστικοτερες επιρροες...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    εμενα μου την δινει το αλλο παλι........βλεπω ζευγαρακια αλλα μονο ο ενας να φοραει ........παρτε ρε γυφτοι ενα κρανακι στην κοπελα ,ματζιρηδες
    Φιλε ασε ,δεν ειναι μονο θεμα γυφτιας,ειναι και τι μυαλα κουβαλαει η κοπελα!Εγω καθε φορα που ειναι να παμε καπου με τηνκοπελα μου δινω επικες μαχες να την πισω να το φορεσει!Βλεπεις θα χαλασει το μαλλι,το μακιγιαζ και αλλα........:a31: :a31: :a31:

Και στο κατω-κατω εαν ειναι τσιπης ο δικος της και δεν της παιρνει,ας αγορασει μονη της απο την στιγμη που ανεβαινει σε μοτο.Η ας τον χωρισει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Φιλε ασε ,δεν ειναι μονο θεμα γυφτιας,ειναι και τι μυαλα κουβαλαει η κοπελα!Εγω καθε φορα που ειναι να παμε καπου με τηνκοπελα μου δινω επικες μαχες να την πισω να το φορεσει!Βλεπεις θα χαλασει το μαλλι,το μακιγιαζ και αλλα........:a31: :a31: :a31:

Και στο κατω-κατω εαν ειναι τσιπης ο δικος της και δεν της παιρνει,ας αγορασει μονη της απο την στιγμη που ανεβαινει σε μοτο.Η ας τον χωρισει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγω της ειχα πει...αν δεν θες να φορας ...με ταξι...χαχαχ

αλλα δεν ειχα προβλημα σε γενικες γραμμες...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Και "ναι", κανονικά θα πρεπε να υπάρχει νόμος ωστε να απαγορεύεται η "μη χρήση κράνους" σε ταινίες και σήριαλ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει παλιά και με τσιγάρο αν θυμάμαι καλά.
    Δε νομίζω ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα φίλε Νίκο. Απλώς απαγορεύτηκαν οι διαφημίσεις προϊόντων καπνού σε τηλεόραση και ραδιόφωνο γύρω στο 90 αν θυμάμαι καλά. Σε άλλες χώρες όπως στην αμερική έχουν απαγορευτεί και από τηλεοπικά σήριαλ. Κάποτε απαγόρευαν και ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε μαύρο άντρα και λευκή γυναίκα... γενικά δε συμφωνώ με τέτοιες πολιτικές που δεν έχουν και αποτέλεσμα, γιατί κάνουν κάτι βλαβερό (όπως το κάπνισμα) πιο επιθυμητό... Υπάρχουν άλλοι τρόποι ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Π.χ. θα μπορούσε το ΥΜΕ κάθε τέλος του χρόνου που πληρώνονται τα τέλη κυκλοφορίας, να υποχρεώνει τους οδηγούς να παρακολουθούν και ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην οδική ασφάλεια... και να είναι υποχρεωμένος να το παρακολουθήσει κάποιος και να πάρει σχετική βεβαίωση ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα. Έτσι και ο οδηγός να νιώθει λιγότερο μαλάκας που κάτι παίρνει σαν αντάλλαγμα για την οικονομική του αφαίμαξη και να έχουμε κάποια αποτελέσματα, έστω σε ποσοστό 10% αρχικά...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    Καλά τα λες.

Και "ναι", κανονικά θα πρεπε να υπάρχει νόμος ωστε να απαγορεύεται η "μη χρήση κράνους" σε ταινίες και σήριαλ. Κάτι ανάλογο είχε γίνει παλιά και με τσιγάρο αν θυμάμαι καλά.

diafono, den mporeis na peis ston skinotheti/senariografo ti tha kanei stin tainia tou..
    meta ston sigrafea ti tha grapsei
    meta ston sintheti ti tha sinthesei
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    diafono, den mporeis na peis ston skinotheti/senariografo ti tha kanei stin tainia tou..
    meta ston sigrafea ti tha grapsei
    meta ston sintheti ti tha sinthesei

Τοτε γιατι απαγορευονται οι τσοντες και τα θριλερ?

Ασε....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Τοτε γιατι απαγορευονται οι τσοντες και τα θριλερ?

Ασε....
    pou apagorevonte?
    allo an iparxei orologiaki zoni..afto einai allo pragma
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. Αφιερωμενο στους καγκουρες του forum και μη...
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2007, 14:35
  3. μυστικοί κάγκουρες
    από Sotirios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 15:06
  4. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2006, 09:09
  5. Κάγκουρες....
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10