Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Mε διωξατε χωρις ενα αντιο??

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Εγω δεν ζητησα να μαθω πιοι φαγανε μπαν... (στα.... @@ του σνιπερ)
    απλα ειπα δε ξερω τι παιχτηκε και δε ξερω τι εγινε παλι για να φανε
    καλοκαιρινα μπανακια καπιοι...

That is all... :o
    Αφου μου επιτρεπεται θα απαντησω...

Ανοιξε ενα αγορι με λιγα κυβικα μολις 620,θεμα γιατι να μην βαζουμε φωτογραφιες καλλιγραμμων κορμιων στο Moto.gr...

Λιγο που ητανε προκλητικος,λιγο ετσι λιγο αλλιως να κα καμια γυμνουλα φωτογραφια απο ομορφα κοριτσια...τσουπ...

Τεσπα,δεν εχει νοημα,τα εχουμε ξαναπει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TRE2

Τεσπα,δεν εχει νοημα,τα εχουμε ξαναπει...

Και που τα έχετε ξαναπεί... δεν χαμπαριάζετε. Το έχετε άχτι να διευρύνετε θεματολογίες ιστοσελίδων; Μήπως μπαίνετε και σε sites του στιλ hotbabesbigboobsblondesbrunettesbikinitoplesswhatever.com και ποστάρετε μηχανάκια; Κι εκεί εκτός θα είσασταν.

Παρόλ' αυτά, το ίντερνετ έχει φροντίσει ακόμα και για σας που θέλετε συνδυασμό μηχανής και γκόμενας, ουκ ολίγες οι σελίδες του είδους, έλεος δλδ. Ολα σούπερμάρκετ πρέπει να γίνουν;
    safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos

Re: Re: Mε διωξατε χωρις ενα αντιο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Nai, mazi me thn ypoloiph parea alla opos anakalipses MONO ta usernames kai oxi parapano (ip's h' ip pools)
    δεν το καταλαβα αυτο δηλαδη θα εκανες ban ολες τις ip που χρησιμοποιει ο provider του TRE ???

Αφου μου επιτρεπεται θα απαντησω...

Ανοιξε ενα αγορι με λιγα κυβικα μολις 620,θεμα γιατι να μην βαζουμε φωτογραφιες καλλιγραμμων κορμιων στο Moto.gr...

...και τα κυβικά δεν αυξάνονται μ' αυτό τον τροπο

VANDA+1000

Ρε ΤRE, μπορείς να ζήσεις χωρίς να ποστάρεις κάμμια τσόντα στο moto.gr (και εγώ είχα ποστάρει 2-3 αιθέριες υπάρξεις στο πνεύμα του χαβαλέως, αλλά όταν στράβωσε το πράγμα τις ξύλωσα)...

Δε σου τη λέω, μή το πάρεις πάλι στραβά.

Το Moto.gr , για μένα , είναι ένας χώρος , που προβάλλονται θέματα για τους μηχανοκίνητους .

Εαν ήθελα , συνταγές μαγειρικής , η να ανακαλύψω το γυναικείο φύλλο , θα ήμουν αλλού ,και όχι εδώ .

φίλε KRE2 , τόσα άτομα σου λένε το ίδιο πράγμα , δηλαδή, ότι δεν επιτρέπεται ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του .

Ξεχνάς ότι μέσα στο φόρουμ υπάρχουν και κυρίες , και μικρά παιδιά .
    Δεν είμαστε εκκλησιά , αλλά ούτε και στην λέσχη μοτοσικλετιστών που είμαι μέλος , γυρνάει κανείς με τις τσόντες στα χέρια.

Προτείνω να σιωπήσεις , και να αλλάξεις συνήθειες .

Νέο μέλος
    Αγορια και κοριτσια αν δεν ειδατε τι εγινε μην πεταγεστε εκει που δεν σας σπερνουν...Συμφωνω οτι υπαρχουν κανονες που διεπουν το φορουμ,και καλα κανανε και με μπαναρανε αφου τους παραβιασα...
    Δεν μπηκα να κανω παραπονα,απλα μια διευκρινιση ζητησα γιατι την μερα που γινανε ολα αυτα εμπαινα κανονικα και την επομενη οχι,ητανε ας πουμε λιγο καθυστερημενο το BAN...
    Eνταξει το ξεκαθαρισαμε αυτο?

Κυριακο συμφωνω μαζι σου,να ποσταροντε μονο θεματα για μηχανοκινητα...Ουτε για την φωτια στην Παρνηθα,ουτε για το ποιος παει διακοπες και που,ουτε για τη ζεστη και το κρυο,ουτε και ενα σωρο αλλες αηδιες θεματα που ανοιγονται κατα καιρους...

Zireous μπορω να ζησω χωρις πολλα πραγματα,και χωρις μοτο.gr ανετα...Δεν ειναι εκει το θεμα ομως.
    Δεν ποσταρα "τσοντα ή πορνο",ημιγυμνες κοπελες ή τελοσπαντων με καλυμμενα γεννητικα οργανα,αυτο δεν θεωρειται πορνο...Ουτε και διεκδικησα να επιτρεπεται πορνογραφικο υλικο στο φορουμ...Χαβαλε εκανα στο κλιμα του θεματος...

Ακαμαρινο αυτο με τις IP το εχω ξανακουσει πολλες φορες,και σου λεω οτι απλα δεν παιζει να το κανει κανενας...
    Οποιος εχει αμφιβολιες το δοκιμαζουμε καμια μερα...

Vanda,Nikos, και οποιος αλλος ειναι της αποψης οτι "γιατι μπαινετε να ποστερετε γυμνο στο μοτο.γρ"...

Δειτε λιγο τα θεματα που ανοιγονται καθημερινα στο μοτο,τα μισα και παραπανω ειναι παντελως ασχετα με το θεμα μοτοσυκλετα...
    Τωρα,αν επειδη εχουμε ολοι μηχανη,πρεπει να μοιραζομαστε σονι και καλα εδω μεσα τις προσωπικες-καλλιτεχνικες-δεν ξερω τι αλλο ανησυχιες του καθενα,παω πασο....
    Επισης αυτο που λετε για τα μικρα παιδια και για το και καλα επιπεδο του φορουμ... Ενταξει εδω ειναι για κλαματα...
    Το παιδακι δλδ μπορει ανετα να διαβαζει για πουτσες,μουνια,κωλοτρυπιδες,πιπες,γαμησια,ξεσκισματα, παρτουζες,με λεπτομερεστατες περιγραφες αλλα δεν πρεπει να δει με τιποτα ημιγυμνη κοπελα...απαπαπαπα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nun-09027.jpg 
Προβολές:	266 
Μέγεθος:	29,9 KB 
ID:	97748

Νέο μέλος
    OK συγγνωμη,προσεβαλa τις κοπελες του φορουμ με την παραπανω φωτογραφια...Απορω δλδ γιατι δεν με ξαναμπαναρουν αφου ξερουν ποιος ειμαι??? WTF??

Oriste koritsia...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	nun.jpg 
Προβολές:	261 
Μέγεθος:	13,1 KB 
ID:	97749

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Θεέ μου,σ' ευχαριστώ που δεν μ' έκανες mod.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Θεέ μου,σ' ευχαριστώ που δεν μ' έκανες mod.
    +1...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    ελεος πια, πραγματικα εχεις χασει την μπαλα τελειως
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Πω πω, το άτομο είναι σκέτο κουνουπίδι ... άντε καλά απόλαυσε το όσο κρατάει .

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Πω πω, το άτομο είναι σκέτο κουνουπίδι ... άντε καλά απόλαυσε το όσο κρατάει .
    Kυριακε θα σε απαντησω οταν μπω με το κανονικο μου...Απολαυσε το εσυ λοιπον οσο κραταει...

rsp μην μου κρατας κακια δεν το αντεχω...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Kυριακε θα σε απαντησω οταν μπω με το κανονικο μου...Απολαυσε το εσυ λοιπον οσο κραταει...

rsp μην μου κρατας κακια δεν το αντεχω...
    Έτσι όπως το πάς,σε βλέπω να μπαίνεις μόνο από κανα internet cafe.'Ελα.....σταμάτα το.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, γιατι πιστευεις οτι 10 ατομα πρεπει να κυνηγανε ατομακια σαν εσενα ποτε και που θα κανεις την παπαρια σου για να μαζεψουν, αν δεν σου παει το μοτο απλα φυγε αλλα μην χαλας την ζαχαρενια μας
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένα αντίο που δε πρόλαβα να πω...
    από fotisdragon στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2009, 22:40
  2. ενα αντιο που αξιζει να το πεις
    από iosif στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2008, 10:32
  3. Μπαλα Ποδοσφαιρο Soccer για ενα αντιο