Cannot the kingdom of salvation take me home
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuper_S
....και ενω γυριζοντας στην Αθηνα(απο Ελαφονησο),υστερα και με τοοοοοοοση κινηση επρεπε να σταματησω στα Goody's πριν την Ελευσινα για να ξεκουρασω την κορμαρα μου.....και κλασικα να καπνισω ενα τσιγαρακι...
Και ενω καθομουν διπλα απο Fazer-γαιδουρι,μου ερχεται η μυρωδια απο μπυρα,τρελη μυρωδια:hypnotize
Γυριζω και βλεπω 2 παλικαρια διπλα σε ενα Suzuki V-strom να κρατουν μπυρες!!!!!(λεω απο μεσα μου...πως δεν ειναι δυνατον να ανεβουν πανω στην μηχανη και να φυγουν..)..κι ομως..
Αφου ειχαν μια μικρη συζητηση για το αν θα κρατησουν τις μπυρες για το ταξιδι(!!!!!!!!!!!!!!)αποφασισαν να κραταει ο πισω και τις 2 μπυρες...και φυσικα ουτε εξοπλισμο δεν ειχαν αλλα ουτε και κρανη...(τι λεω τωρα..μεσα στην υπερβολη..)Ετσι οπως ειχα χαζεψει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,γυριζει ο ενας,με βλεπει και με ρωταει αν ολα αυτα που ειχα εκει(κρανος,μπουφαν,γαντια) προκειται να τα φορεσω..Εγω φυσικα,ξεροντας οτι μιλαω με 2 πιωμενους εξωγιηνουςπερι μηχανων και οδηγησεως,τους κανω ολοκληρη διαλεξη(οσο πιο απλα μπορουσα) περι ασφαλειας και τους προετρεψα να μην καβαλησουν την μηχανη και να την πεσουν διπλα στο γρασιδι..
Και φυσικα...αφου με ακουσαν με προσοχη τα 2 παλικαρια,τσουγκρισαν τις μπυρες τους(οσο και αν σας φαινεται περιεργο),αρχισαν να με κοροιδευουν και να με βριζουν,ανεβηκαν επανω στην μηχανη και την εκαναν προς Αθηνα..
Περιττο πιστευω να σας πω πως εμεινα τελειως μ@λ@κ@ς...
Και αναρωτιεμαι μεσα μου..μηπως απο την αρχη θα επρεπε να τα αρχισω στις φαπες και στις κλοτσιες..Τα λογια ειναι περιττα σε αυτες τις καταστασεις..Τσογλανια..
να τους εγραφες στ'@ρχιδια σου.
Επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση.+-Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αλλη φορα μην μιλησεις σε παρομοιο περιστατικο καθολου, και αμα τους μιλησεις και εχουν την ιδια αντιδραση και φανε καμια τουμπα παρακατω μη σταματησεις να τους βοηθησεις, σκασε τους τα κιολας να βαλουνε και μυαλο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Πλακα πλακα δεν θα ηταν και κακη ιδεα..και το καλο θα ηταν οτι δεν θα ειχα χαλαστει..![]()
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24:
αφού πάντα στολίζω τον λόγο μου με διανθισμένα επιχειρήματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Επιστημονικά τεκμηριωμένη απάντηση.+-
![]()
![]()
![]()
και επειδή οι άλλοι ήταν μεθυσμένοι (που είναι κατακριτέο συμφωνώ) πρέπει να τους πλακώσεις στο ξύλο ? μήπως να δείρουμε και τον άλλον που είναι κουτσός και αργεί να περάσει απο την διάβαση? μήπως να πλακώσουμε και τον περιπτερά που μας έδωσε λάθος ρέστα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από zuper_S
Κοιτα..τα 2 παλικαρια ηταν ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ,δεν επιναν απλα μια μπυρα...δεν μπορουσαν να σταθουν στα ποδια τους...Αλλο ειμαι μεθυσμενος και οδηγω και αλλο πινω μια μπυριτσα και οδηγω..Σκεψου το λιγο..
χμμμ για κοίτα το λίγο νά κάτι χρήσιμο http://www.hcmhr.gr/
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Κοιτα φιλε μου,απο μεθυσμενο μοτοσυκλετιστη εχει σκοτωθει το μικρο μου ξαδερφακι.Προσωπικα εχω ασχημη εμπειρια,και δεν θελω να κλαψω κι αλλο απο καποιο ''μαγκα'' του δρομου.Χεστηκα αν φοραει ο αλλος κρανος ή οχι..Αν ομως εχει πιει,δεν ξερει τι κανει και πεσει πανω μου ποιος θα φταιει και και ποιος δεν θα κλαιει μετα?Μαλλον κατι ατομα σαν και εσενα που το περνουν χαλαρα και ανωδυνα και τα γραφουν στα..παλια τους..Αρχικά δημιουργήθηκε από island
και επειδή οι άλλοι ήταν μεθυσμένοι (που είναι κατακριτέο συμφωνώ) πρέπει να τους πλακώσεις στο ξύλο ? μήπως να δείρουμε και τον άλλον που είναι κουτσός και αργεί να περάσει απο την διάβαση? μήπως να πλακώσουμε και τον περιπτερά που μας έδωσε λάθος ρέστα ?
χμμμ για κοίτα το λίγο νά κάτι χρήσιμο http://www.hcmhr.gr/
Τωρα οσον αφορα τον κουτσο και το περιπτερα,αν και εφοσον εσενα μπορει να σε ενοχλησουν κανε τους οτι θες..Εσυ εχεις το προβλημα..
ΕΥΓΕ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ..ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Φιλικα...παντα και οχι ειρωνικα...
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuper_S
....και ενω γυριζοντας στην Αθηνα(απο Ελαφονησο),υστερα και με τοοοοοοοση κινηση επρεπε να σταματησω στα Goody's πριν την Ελευσινα για να ξεκουρασω την κορμαρα μου.....και κλασικα να καπνισω ενα τσιγαρακι...
Και ενω καθομουν διπλα απο Fazer-γαιδουρι,μου ερχεται η μυρωδια απο μπυρα,τρελη μυρωδια:hypnotize
Γυριζω και βλεπω 2 παλικαρια διπλα σε ενα Suzuki V-strom να κρατουν μπυρες!!!!!(λεω απο μεσα μου...πως δεν ειναι δυνατον να ανεβουν πανω στην μηχανη και να φυγουν..)..κι ομως..
Αφου ειχαν μια μικρη συζητηση για το αν θα κρατησουν τις μπυρες για το ταξιδι(!!!!!!!!!!!!!!)αποφασισαν να κραταει ο πισω και τις 2 μπυρες...και φυσικα ουτε εξοπλισμο δεν ειχαν αλλα ουτε και κρανη...(τι λεω τωρα..μεσα στην υπερβολη..)Ετσι οπως ειχα χαζεψει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,γυριζει ο ενας,με βλεπει και με ρωταει αν ολα αυτα που ειχα εκει(κρανος,μπουφαν,γαντια) προκειται να τα φορεσω..Εγω φυσικα,ξεροντας οτι μιλαω με 2 πιωμενους εξωγιηνουςπερι μηχανων και οδηγησεως,τους κανω ολοκληρη διαλεξη(οσο πιο απλα μπορουσα) περι ασφαλειας και τους προετρεψα να μην καβαλησουν την μηχανη και να την πεσουν διπλα στο γρασιδι..
Και φυσικα...αφου με ακουσαν με προσοχη τα 2 παλικαρια,τσουγκρισαν τις μπυρες τους(οσο και αν σας φαινεται περιεργο),αρχισαν να με κοροιδευουν και να με βριζουν,ανεβηκαν επανω στην μηχανη και την εκαναν προς Αθηνα..
Περιττο πιστευω να σας πω πως εμεινα τελειως μ@λ@κ@ς...
Και αναρωτιεμαι μεσα μου..μηπως απο την αρχη θα επρεπε να τα αρχισω στις φαπες και στις κλοτσιες..Τα λογια ειναι περιττα σε αυτες τις καταστασεις..Τσογλανια..
ασε μας μωρε κ μεχρι να ξεκινησουμε ειχαν αρχισει να ζεσταινονται οι μπυρες!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!