Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
![]()
![]()
κεράσι τον καφέ του κουλάντζα!
![]()
Εγω κερασι τσαι...Κρυο και φθινοπωρινο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κεράσι τον καφέ του κουλάντζα!
![]()
Εγω κερασι τσαι...Κρυο και φθινοπωρινο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
πότε θα πάμε?
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Άααααχχχχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πότε θα πάμε?
![]()
Κάτι γίνεται στο πλεϊστέϊσον όμως έστω για προσωρινά, έλα με το καλό Κρήτη και θα σε πάω μια βόλτα στην πίστα![]()
![]()
Λαθος η τοποθετηση της καμερας στο πρωτο βιντεο:rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λαθος η τοποθετηση της καμερας στο πρωτο βιντεο:rotflmao:
νά τος ο καμεραμάνος!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Είχα διαβάσει πριν από κάτι μήνες στο Power Bikes (ελληνικό) το σχόλειο του αρχισυντάκτη του περιοδικού -δε 8υμάμαι τώρα το όνομα του - που είχε επισκεφτεί αν δε κάνω λάθος τη συγκεκριμμένη πίστα και έπαθε πλάκα όταν βρήκε κάτι γερμανούς με "μηχανάκια" οπώς VFR400 , GSXR1100 1985, FZR1000 , CBR1000F , FZR400 , TZR250 κ.λ. όλα σε άψογη κατάσταση και ακριβώς πολύ σωστά έθεσε παρόμοιο προβληματισμό με το δικό σου Ταξιδευτή , ποιος ο λόγος δηλαδή να αγοράζουμε συγχρόνα ατίθασα θηρία ...Βεβαία η δουλεία του είναι να προωθεί κατά κάποιο τρόπο τα καινούρια μοντέλλα .Αν και σωστός ο τύπος , ψιλό-χοντροκαρφώθηκε.Πώς είναι δυνατόν από τη μια δηλαδή να εκφράζει τέτοια άποψη από τη στιγμή που στο ίδιο μάλιστα τεύχος και μετά από είκοσι σελίδες γράφει για το R1 του 07 ή το Κ7 και για τα υπόλοιπα ,τα καλύτερα .Θέλω να πω οτι μέρος της ευθύνης φέρουν και τα περιόδικά.Έχεις δει ποτέ παρουσίαση από περιοδικό καινούριου μοντέλου και στο τέλος να γράφει έστω και με μικρά γράμματα μη δώσεις-πετάξεις το παλιό σου??Από την άλλη όμως και αυτοί έχουν πάτημα και τα κάνουν , γιατί??? Γιατί πολυ απλά το μεγάλυτερο ποσοστό των ελλήνων που ασχολούνται με τις μοτοσυκλέτες δεν είναι μοτοσυκλετιστές! Δεν είναι άνθρωποι που έχουν την σωστή παιδεία που έχουν οι περισσότεροι από έμας που ασχολούμαστέ με τη μοτοσυκλέτα μας (θέλω να πιστεύω) , δε θέλω να βάλω ταμπέλες σε ανθρώπους - ίσως και έγω να είμαι έτσι- άλλα έτσι είναι, είμαστε- άνθρωποι της εμφάνισης και όχι της ούσιας...
Vanity...my favorite sin...![]()
Μην ακους εκεινοι ειναι μαλακες και φτωχοι και δεν εχουν λεφτα ουτε μυαλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Είχα διαβάσει πριν από κάτι μήνες στο Power Bikes (ελληνικό) το σχόλειο του αρχισυντάκτη του περιοδικού -δε 8υμάμαι τώρα το όνομα του - που είχε επισκεφτεί αν δε κάνω λάθος τη συγκεκριμμένη πίστα και έπαθε πλάκα όταν βρήκε κάτι γερμανούς με "μηχανάκια" οπώς VFR400 , GSXR1100 1985, FZR1000 , CBR1000F , FZR400 , TZR250 κ.λ. όλα σε άψογη κατάσταση και ακριβώς πολύ σωστά έθεσε παρόμοιο προβληματισμό με το δικό σου Ταξιδευτή , ποιος ο λόγος δηλαδή να αγοράζουμε συγχρόνα ατίθασα θηρία
Εδω εμεις ειμαστε ξυπνιοι που μπαινουμε στα μεγαρα 5 φορες τον χρονο, σκαρτες, με SS.
Ασε που οποιος παιρνει μηχανη λιτρου ξαφνικα γινεται και μεγαλοτσουτσουνος.
Παω να βγαλω κανα φραγκο τωρα να κανω κανα τρακντει με ενα μπουρδελο με 650 κυβικα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ρε παιδια ενταξει....
Αλλα το μηχανακι δεν ειναι μονο ποτε θα το φτασω στα ορια, ποτε θα τερματισω λαστιχο και ποτε θα ακουμπισω γονατο.Αυτα αφορουν καθαρα την τεχνικη πλευρα.
Υπαρχει και αυτο που αισθανομαστε οταν οδηγουμε και βλεπουμε μια μηχανη.Αν εγω κρατησω το hornet μεχρι να το φτασω στα ορια δεν με βλεπω να αλλαζω ποτε μηχανη γιατι για να το πετυχω πρεπει να ειμαι καθε βδομαδα πιστα και να εχω πεσει και 3 φορες για να μαθω.Επισης ποσοι απο σας ξεκινησατε απο παπι το φτασατε στα ορια μετα σε 250cc, μετα σε 400cc κτλ...
Εγω πιστευω οτι οι ωραιοτερες στιγμες της μηχανης ειναι οταν την καβαλας για πρωτη φορα και αρχιζεις να την μαθαινεις με το μυαλο στο κεφαλι....
Ωραία! άλλη μια δηλαδή και έμαθα! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
πρεπει να ειμαι καθε βδομαδα πιστα και να εχω πεσει και 3 φορες για να μαθω:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a24: :a24: :a24:
Ωραία! άλλη μια δηλαδή και έμαθα! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a24: :a24: :a24:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κυριε πεφτουλα,σας ζητανε!![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κυριε πεφτουλα,σας ζητανε!![]()
ΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥ!!! ΠΑΡΩΩΩΩΩΝ!![]()