Κοίτα, ο κολλητός μου πριν 8-9 χρόνια είχε ένα CB 400SF που του είχα προτείνει εγώ να αγοράσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Πάντως το θεμα με τα Ζ ειναι οτι ειναι ενα μηχανακι χωρις χαρακτηρα για εμενα, και οι περισσοτεροι αναβατες του σιγουρα πριν απο το Ζ ειχανε κανενα παπιο σκουτερ φτιαγμενο....
I you know what i mean
Πάντα μου έλεγε τι καλά έκανε και αγόρασε Honda (ήθελε τότε ένα ZRX).
Mιά μέρα έπειτα από 2-3 χρόνια συμβίωσης με το CB μου σκάει μύτη με ένα hornet 600....
(εδώ να σημειώσω ότι τότε απείχα από τα δρώμενα της μοτοσυκλέτας)...
Το καβαλάω, κάνω ένα τετράγωνο και του το γυρίζω λέγοντας πως αυτό δεν με γεμίζει και πως δεν είναι σαν τα honda που ήξερα. Κάποια στιγμή το κάνει μπίλιες (ευτυχώς αυτός δεν έπαθε τπτα) και παίρνει λεφτά από ασφάλεια και μου έρχετε με το Ζ1000 του 03.
Το καβαλάω και παθαίνω...
Τέλειο!!!
Καμμία σχέση με τα kawa που ήξερα... Συμμαζεμένο, γρήγορο, ουτέ ένα τρίξιμο ουτε τπτα...
Έπαθα πλάκα λέμε...
Ερχόμαστε στο 2007 και αποφασίζω να πάρω μηχανή.
Κολλητός έχει αντιπροσωπεία kawa και μου προτείνει versys..![]()
μπα εγώ είμαι στρητάς...
Μου λέει Ζ750, μπα με το υπερυψωμένο σελλάκι που να βάλω τη γυναίκα...
Ε παρε το S μου λέει... μπα προτιμώ γυμνο...
Ε, τότε το κατάλληλο μηχανάκι για σένα είναι το er5 μου λέει...
Το κοιτάω, το ξανακοιτάω, το καβαλάω, το ξανακοιτάω ...
Άσε θα το σκεφτώ του λέω, κάτι δεν με γέμιζε...
Εκεί είναι που παρατάω την ιδέα να αγοράσω μηχανή.
Μέχρι που έπειτα από μια εβδομάδα εντελώς τυχαία μου μιλάνε 2 άτομα το ίδιο πρωί για το hornet'07
Το μεσημέρι πάω στην honda το κάνω ένα test ride (το τετράγωνο πάλι), και γυρνάω.
Καμμιιιιιιιιιιιιιιιία σχέση με το hornet που είχα καβαλήσει.
Φεύγω στο καπάκι και πάω και το παραγγέλνω από τον κολλητό μου (προσπάθησε για λίγο να μου πουλήσει το Z αλλά δεν ενέδωσα![]()
![]()
)
Δεν ήξερά ούτε τεχν. χαρακτηριστικά ούτε τπτα.
Επειτά από όλα αυτά, δεν με νοιάζει αν είναι πιο γρήγορο το Z, το fazer ή οποιοδήποτε άλλο, ούτε πιο στρίβει ούτε ποιο επιταχυνει τουτε τπτα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου, έχω ένα μηχανάκι που είναι ποδήλατο για την πόλη, που έχει αρκετά καλές επιδόσεις για τα κυβικά του, που κάθετε εύκολα συνεπιβάτης, που σε παίρνει ένα μικρό ταξιδάκι άνετα, που στρίβει, που φρενάρει που, που , που...
keep rocking guys![]()
![]()
![]()