ασε τα μισόλογα και λέγε ξεκαθαραΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:a13: :a13:![]()
![]()
ασε τα μισόλογα και λέγε ξεκαθαραΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:a13: :a13:![]()
![]()
moet & chandon σε παρακαλώΑρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Μ'αρέσει που λες παραπάνω ότι η μοτό σου δεν έχει νερό.
Το παραφλού τι είναι ?? σαμπάνια???![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία!!!! Σιγουρέψου τώρα ότι δεν πέρασε η moet από τι κύκλωμα ψύξης στο στροφαλοθάλαμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
moet & chandon σε παρακαλώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν η φωτό βοηθούσε, θα έλεγα ξεκάθαρα από την αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ασε τα μισόλογα και λέγε ξεκαθαρα![]()
![]()
παραφλού ήταν η εμπορική ονομασία του -έτοιμου για τοποθέτηση- υγρού ψύξης της Fiat....![]()
You BETA believe...
δεν θα έπρεπε να βγάζει και ντουμάνι η εξάτμιση αν εκαιγε το ετοιμο για τοποθετηση υγρο ψύξης ???Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Ωραία!!!! Σιγουρέψου τώρα ότι δεν πέρασε η moet από τι κύκλωμα ψύξης στο στροφαλοθάλαμο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα το έκαιγε μόνο αν περνούσε στον θάλαμο καύσης από την φλάντζα της κεφαλής (ή από ράγισμα) !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
δεν θα έπρεπε να βγάζει και ντουμάνι η εξάτμιση αν εκαιγε το ετοιμο για τοποθετηση υγρο ψύξης ???
Αν περνάει στο κάρτερ - και εφόσον το ελατήριο απόξεσης είναι Ο.Κ., γιατί να το κάψει ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Aν πηγαίνει στον στροφαλοθάλαμο όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
δεν θα έπρεπε να βγάζει και ντουμάνι η εξάτμιση αν εκαιγε το ετοιμο για τοποθετηση υγρο ψύξης ???![]()
![]()
![]()
Αν πηγαίνει στο θάλαμο καυσης μονο..
Εάν έχει περάσει (από δω και πέρα ας το λέμε) νερό, τότε είναι πάρα πολύ λίγο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
δεν θα έπρεπε να βγάζει και ντουμάνι η εξάτμιση αν εκαιγε το ετοιμο για τοποθετηση υγρο ψύξης ???
Η φωτό δεν βοηθά αλλά μάλλον καυσαέρια δείχνουν να περνούν στα λάδια....
κάνω ότι μπορώ για τους οκνηρούς και ευδαιμονιστές mods...![]()
You BETA believe...
εισαι σιγουρος? μηπως μενεις κοντα με τον οριζοντα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΜΟΥ !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θενκ γιου για τις απαντησεις !!!
πλακα πλακα ο οριζοντας μου ειχε προτεινει να πλυνουμε το κάρτερ![]()
![]()
Ενδιαφέρον..... Το έχω δεί να συμβαίνει σε εσω-εξω κινητήρες θαλάσσης μεν, αλλά στο μηχανάκι από που; (Με την ίδια λογική βέβαια και στους εσω-εξω από που, αλλα τεσπα)Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Η φωτό δεν βοηθά αλλά μάλλον καυσαέρια δείχνουν να περνούν στα λάδια....
Δεν θα έπρεπε να καίει και λάδια, αφού έρχετε το λάδι σε επαφή με τα προϊόντα καύσης; Εκτός απ΄τα βλάβη σε ελατήρια λαδιού ή των βαλβίδων-θυριδων εξαγωγής που αλλού μπορεί να έρχεται σε επαφή το λάδι με τα καυσαέρια;![]()
μηπως του αρνηθηκες και ηρθε μονος του να σε "ευχαριστησει" και τωρα εσυ ψαχνεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
θενκ γιου για τις απαντησεις !!!
πλακα πλακα ο οριζοντας μου ειχε προτεινει να πλυνουμε το κάρτερ![]()
![]()
:smilea:
![]()
Αγριογούρουνο έφαγες το βράδι, Βύρωνα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν θα έπρεπε να καίει και λάδια, αφού έρχετε το λάδι σε επαφή με τα προϊόντα καύσης; Εκτός απ΄τα βλάβη σε ελατήρια λαδιού ή των βαλβίδων-θυριδων εξαγωγής που αλλού μπορεί να έρχεται σε επαφή το λάδι με τα καυσαέρια;![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
λες να ψαξω και την εξατμιση ???Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μηπως του αρνηθηκες και ηρθε μονος του να σε "ευχαριστησει" και τωρα εσυ ψαχνεσαι?:smilea:
![]()
![]()
![]()
μπα, φυσιολογικα θα ακουσε τη συμβουλη μου να την περασει με λιπος για να μην σκουριασει μετα το πλυσιμο και μετα να γυαλιζει κιολας!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
λες να ψαξω και την εξατμιση ???![]()
![]()
:smilea: :smilea:
![]()