Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
MCN
After careful investigation and testing, we were able to determine the problem was related to installation of aftermarket mushrooms.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
MCN
After careful investigation and testing, we were able to determine the problem was related to installation of aftermarket mushrooms.![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Πρωτη μου φορα ακουω τετοια μαλακια.After careful investigation and testing, we were able to determine the problem was related to installation of aftermarket mushrooms
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Όντως.....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πρωτη μου φορα ακουω τετοια μαλακια.
Εχει σε διάφορα forum σχόλια και απ΄ότι λένε εμφανίζεται σκουριά με αποτέλεσμα να κόβει πλαίσιο σε εκείνα τα σημεία.
Μήπως εννοεί ότι το "πρόβλημα" εμφανίζεται μετά από τούμπα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πρωτη μου φορα ακουω τετοια μαλακια.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τσού. Το πρόβλημα απ΄ότι λένε είναι οτι η βάση κινητήρα στην δεξιά μεριά του πλάισιου έχει μεγάλο διάκενο, και σφίγγοντας τον κινητήρα πάνω στο πλαίσιο, λυγίζει και σπάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μήπως εννοεί ότι το "πρόβλημα" εμφανίζεται μετά από τούμπα ???![]()
![]()
Εχει συμβεί σε ER χωρίς μανιτάρια και χωρίς πτώση.
Ακομα και αν το εγραφε ετσι ακριβως, δεν θα το πιστευα.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μήπως εννοεί ότι το "πρόβλημα" εμφανίζεται μετά από τούμπα ???![]()
Ειναι θεμα μανιταριου για το αν θα στειλει ολο το ζορι στο πλαισιο λογω κακης κατασκευης, η υλικων που δεν μασανε και πολλα (βλ. αλουμινενια μανιταρια) .
-..Not Yet!
Idi mode on
Γιατι ρε μαλακες η μαμα kAWASAKI φταιει που δεν ξερετε να βαζετε μανιταρια?
η που ειστε γκαβοι του κερατα και το εχετε κανει on off το μοτορι με τις λακουβες που παιρνετε αμπαριζα
αει σταδιαλα ΚΟΥΛΑΔΙΑ
μην παιρνετε KAWASAKI ρε ειναι μπουρδελα
Idi mode off
![]()
Πάλι ερωτευμένος είσαι, πορδουλίνι μου ???Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειναι θεμα μανιταριου για το αν θα στειλει ολο το ζορι στο πλαισιο λογω κακης κατασκευης, η υλικων που δεν μασανε και πολλα (βλ. αλουμινενια μανιταρια) .![]()
ΠΟΥ αλλού μπορεί να στείλει το "ζόρι" το μανιτάρι ???![]()
Εννοειται οτι θα το στειλει στο πλαισιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πάλι ερωτευμένος είσαι, πορδουλίνι μου ???![]()
ΠΟΥ αλλού μπορεί να στείλει το "ζόρι" το μανιτάρι ???![]()
Απλα νομιζα οτι η απορια εγκειται στο αν η ζημια προκληθηκε απο πτωση, η απλα απο υπερβολικο σφιξιμο του μανιταριου στο πλαισιο με αποτελεσμα αυτο να στραβωσει (αν ειναι δυνατον) .
Κατα τα αλλα ειμαι ερωτευμενος με τον υπεροχο λελαηδημα των λελεδονιων![]()
(Κοινως απολυθηκα)![]()
-..Not Yet!
Ρε πιτσουνάκια διαβάζετε τι γράφω; Δεν φταίνε τα μανιτάρια λένε.!!! Εχουν κοπεί και χωρίς μανιτάριαΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Απλα νομιζα οτι η απορια εγκειται στο αν η ζημια προκληθηκε απο πτωση, η απλα απο υπερβολικο σφιξιμο του μανιταριου στο πλαισιο με αποτελεσμα αυτο να στραβωσει (αν ειναι δυνατον)
Γεωργιε ευτυχώς τέλειωσε η κόλαση......Wellcome back
![]()
Επειδή είχαμε παλιότερα ένα ER-6n στην οικογένεια εκείνο το σημείο δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι.. δεν φαινόταν ικανό να κρατήσει γερά το μοτέρ που στο ρελαντί δούλευε με αρκετούς κραδασμούς λόγω δικύλινδρου σε σειρά.
Απ'την άλλη το υλικό που κατασκευάζεται το πλαίσιο δεν μου έδινε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να έχει και πολλές ανοχές στις ταλαντώσεις, λες και το περίμενα απ'την πρώτη στιγμή.
Ελπίζω να μη συμβαίνει το ίδιο και με το Versys..
Ναι λεμε το καταλαβαμε, δεν διαφωνουμε επ'αυτου βρε, απλα διευκρινιζουμε για να μην παρερμηνευσουμε....και παρεξηγηθουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ρε πιτσουνάκια διαβάζετε τι γράφω; Δεν φταίνε τα μανιτάρια λένε.!!! Εχουν κοπεί και χωρίς μανιτάρια
Γεωργιε ευτυχώς τέλειωσε η κόλαση......Wellcome back
![]()
![]()
Αρα που καταληγουμε;
Κακη μελετη πλαισιου;
Υ.Γ Αυτη η παραμεθωριος μου εσταξε το κορμακι:rotflmao:![]()
-..Not Yet!
Άμα 'νοχλάμε, να μας το πεις, για !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ρε πιτσουνάκια διαβάζετε τι γράφω;![]()
(σοβαρά απολύθηκες, καρδουλίνι μου ???)![]()
:a07: