Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 80

Θέμα: 2ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    "Τίποτα" μπορεί να φαίνεται στους "απ΄έξω" ...

Χμμμμμμμμμμμ, για το ότι δε γουστάρει κάποιος την φάτσα κάποιου άλλου? Σου φαίνεται σοβαρός λόγος? Δυστυχώς ζούνε πολύ κοντά μας πλέον και ξέρουμε τι γίνεται!

Κι άμα κάποιοι θέλουν να κάνουν τέτοιες διοργανώσεις να τις κάνουν εκεί που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!!!! εκεί που τα φαινόμενα είναι έντονα!!!!!

Τι νόημα έχει να πάει κάποιος εκεί και να συμφωνεί και την επόμενη μέρα να γυρίσει σπίτι του και να βρίζει όποιον δεν είναι έλληνας????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Χμμμμμμμμμμμ, για το ότι δε γουστάρει κάποιος την φάτσα κάποιου άλλου? Σου φαίνεται σοβαρός λόγος?
    Πιθανόν για μας που έχουμε (ή θεωρούμε ότι έχουμε) λυμένα κάποια άλλα προβλήματα, να φαίνεται "ψύλλου πήδημα" !!
    (η "ψυχολογία" του γκέτο δεν είναι απλή υπόθεση ...!!!)

Τι νόημα έχει να πάει κάποιος εκεί και να συμφωνεί και την επόμενη μέρα να γυρίσει σπίτι του και να βρίζει όποιον δεν είναι έλληνας????
    Αυτά να τα πεις στην Noble που νομίζει ότι ο ακτιβισμός είναι να γράφεις αντιρατσιστικά συνθήματα (κρυφά) στους τοίχους !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Πιθανόν για μας που έχουμε (ή θεωρούμε ότι έχουμε) λυμένα κάποια άλλα προβλήματα, να φαίνεται "ψύλλου πήδημα" !!
    (η "ψυχολογία" του γκέτο δεν είναι απλή υπόθεση ...!!!)

Μα εδώ δε μιλάμε για γκέτο! Εδώ μιλάμε για ολόκληρο λαο, που θεωρεί πια ότι είναι πάνω απ' όλους! Και δε λέω για τους Κινέζους! Δεν πείραξαν κανέναν! Επιχειριματίες είναι! Δε μιλάω για τους Πακιστανούς που στην τελική ό,τι κι αν κάνουν (ξέρουν που κανουν μ@λακία) και πανε λαου λάου, δε μιλάω για τους μαύρους που έχουν μια αξιοπρέπεια, μιλάω για τους άλλους, γι' αυτους που την έχουν δι και πολύ μαμαω.

Όχι αυτοί δεν έχουν την νοοτροπία του γκετο. Έχουν την νοοτροπία του "θα σας μαμήσω όλους, γιατί είμαι και πολύ άντρας!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σωστός!!!!!!

Κανονικά στο κέντρο μεγάλων πόλεων έπρεπε να γίνει!!!!!

και θα σου πω εγώ για πότε θα χρειαζόντουσαν το λιγότερο 5 δημοιρίες ματ!!!!

το Αντι -ρατσιστικο λες?η το ρατσιστικο??
    maira δεν σε καταλαβα βρε κοριτσι...Παντου υπαρχει μεγαλο προβλημα!Δεν νομιζω να διαλεξαν το συγκεκριμενο μερος,την Ερετρια γιατι εχει το λιγοτερο.Υποθετω οπως και οι μοτοσυκλετιστες διαλεγουν μερη για εκδρομες και για να ερθουν πιο κοντα ο ενας με τον αλλον(δεν υπονοω κατι )
    ετσι και οι διοργανωτες σκεφτηκαν να συνδυαστουν οι διακοπες,τα μπανια με διαφορα happenings που αφορουν κυριως μεταναστες αλλα και οποιον ενδιαφερεται.
    Μην μου πεις οτι οι Ελληνες που τσακωνονται για το παρκινγκ,επειδη καθυστερησε καποιος να ξεκινησει στο φαναρι και χιιιλια αλλα παραδειγματα,ειναι πιο πολιτισμενοι και ανωτεροι.
    Οπως επισης νομιζω οτι απεχουμε πολυ απο το να τους εχουμε κοντα μας και να ξερουμε...
    Γιατι τοτε θα ξεραμε και τα καλα αυτης της πλευρας Υπαρχουν!
    keleutis δεν σε καταλαβα με τα κηφισσιωτικα και θα ελεγα ατυχες το παραδειγμα συγκρισης με τα βορεια προαστια και τους μεταναστες,εκτος αν δεν επιασα κατι και καταλαβα λαθος

υ.γ.οπως και να χει,οι Αλβανοι να εξαφανιστουν και ολα καλα :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά να τα πεις στην Noble που νομίζει ότι ο ακτιβισμός είναι να γράφεις αντιρατσιστικά συνθήματα (κρυφά) στους τοίχους !!! [/B]

οχι μονο στους τοιχους
    Θελει χρονο για να συνηθισουμε και να συμβιωσουμε με το αγνωστο,το διαφορετικο.
    Ακομα περισσοτερο χρονο ν αναλυσουμε φιλοσοφιες περι ρατσισμου,μεταναστων κτλ.
    Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει.Να μην παει ποτε,να βριζει οτι τον φοβιζει,οτι τον ενοχλει.Να νιωθει ανωτερος οπως λες maira,ειτε ειναι Ελληνας,ειτε Αλβανος.
    Για μενα θελει θαρρος και διαθεση να μην ομαδοποιεις γενικοτερα.

Ισως παρεξηγουνται διαφορα events απο αυτα που βλεπουμε καθημερινα στους δρομους,μεταξυ μεταναστων.Που ομως δεν ειναι λιγοτερα απο αυτα Ελληνων,αλλα το θεμα δεν ειναι η συγκριση σε καμια περιπτωση.
    Maira να σου πω πως το αντιρατσιστικο φεστιβαλ ηταν πολυ ομορφο!Με ανθρωπους απο παντου που παιζαν μουσικη,παρακολουθουσαν διαλεξεις κα εκθεσεις ζωγραφικης και φωτογραφιας,παιζανε σκακι,ειχε παιδοτοπο,ηταν ολοι οι λαοι μια γειτονια!
    γενικα απειχε πολυ απο την εικονα που εχεις .Αν θελεις παμε 2 μερες μαζι στο καμπινγκ να δεις πως ειναι,να κανουμε και τα μπανια μας
    Θα σε προστατευσω εγω

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    το αντιρατσιστικο φεστιβαλ ηταν πολυ ομορφο!Με ανθρωπους απο παντου που παιζαν μουσικη,παρακολουθουσαν διαλεξεις κα εκθεσεις ζωγραφικης και φωτογραφιας,παιζανε σκακι,ειχε παιδοτοπο,ηταν ολοι οι λαοι μια γειτονια!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(συγγνώμη ρε Θάλεια, τίποτε προσωπικό αλλά....)

:rotflmao: :rotflmao:

μου'φερε λίγο από Woodstock !!!

...μου'φερε λίγο από Woodstock !!!
    αααααχ....

Θυμάσαι ρε πως ήταν; Αυτές ήταν μέρες

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θυμάσαι ρε πως ήταν;
    Τις 2 πρώτες μέρες, κάτι θυμάμαι ...

(για τις υπόλοιπες, φταίει το μβαμημένο το διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέως !!!)

διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέως !!!)
    πουτ@να lucy...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πουτ@να lucy...
    Που την θυμήθηκες αυτήν ρε ..???

(ακόμη ψάχνει για διαμάντια στον ουρανό ???)

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

οχι μονο στους τοιχους ....................................
    πως το αντιρατσιστικο φεστιβαλ ηταν πολυ ομορφο!Με ανθρωπους απο παντου που παιζαν μουσικη,παρακολουθουσαν διαλεξεις κα εκθεσεις ζωγραφικης και φωτογραφιας,παιζανε σκακι,ειχε παιδοτοπο,ηταν ολοι οι λαοι μια γειτονια!
    γενικα απειχε πολυ απο την εικονα που εχεις .Αν θελεις παμε 2 μερες μαζι στο καμπινγκ να δεις πως ειναι,να κανουμε και τα μπανια μας
    Θα σε προστατευσω εγω
    :a19: :a19:
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

οχι μονο στους τοιχους
    Θελει χρονο για να συνηθισουμε και να συμβιωσουμε με το αγνωστο,το διαφορετικο.
    Ακομα περισσοτερο χρονο ν αναλυσουμε φιλοσοφιες περι ρατσισμου,μεταναστων κτλ.
    Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι γουσταρει.Να μην παει ποτε,να βριζει οτι τον φοβιζει,οτι τον ενοχλει.Να νιωθει ανωτερος οπως λες maira,ειτε ειναι Ελληνας,ειτε Αλβανος.
    Για μενα θελει θαρρος και διαθεση να μην ομαδοποιεις γενικοτερα.

Ισως παρεξηγουνται διαφορα events απο αυτα που βλεπουμε καθημερινα στους δρομους,μεταξυ μεταναστων.Που ομως δεν ειναι λιγοτερα απο αυτα Ελληνων,αλλα το θεμα δεν ειναι η συγκριση σε καμια περιπτωση.
    Maira να σου πω πως το αντιρατσιστικο φεστιβαλ ηταν πολυ ομορφο!Με ανθρωπους απο παντου που παιζαν μουσικη,παρακολουθουσαν διαλεξεις κα εκθεσεις ζωγραφικης και φωτογραφιας,παιζανε σκακι,ειχε παιδοτοπο,ηταν ολοι οι λαοι μια γειτονια!
    Θα σε προστατευσω εγω

δεν ξερω αν εσυ θα προστατευσεις την μαιρα, ή θα τρεχεις να προστατευτεις απο τις μολοτοφ της! φωναξτε και την σομπερ για να γινετε αχτυπητο τριο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

δηλαδη ολοι ειναι καλοι και μονο οι ελληνες ειμαστε κακοι ???
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    δηλαδη ολοι ειναι καλοι και μονο οι ελληνες ειμαστε κακοι ???
    πες μΕ τι εισαι να σε πω αν εισαι καλος!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    πες μΕ τι εισαι να σε πω αν εισαι καλος!

κοιτα εγω λεω ελληνας ...στο γηπεδο με φωναζουν βουλγαρο....και η καταγωγη μου ειναι μικρασιατης
    πες μΕ ποια ειναι η καλυτερη να λεω οτι αυτο ειμαι .....
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 2ο SERVICE
    από wrenchfzr στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 00:38
  2. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  3. καμπινγκ Αγ.Αννας τηλ????