Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΕΛΕΟΣ=ΣΟΛΕΣ=287
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ = 310
ΣΟΛΕΣ = 505
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΕΛΕΟΣ=ΣΟΛΕΣ=287
:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ = 310
ΣΟΛΕΣ = 505
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ = 310
ΣΟΛΕΣ = 505
Ευχαριστω Ω μεγα διδασκαλε
![]()
τα εχω μάθει από τον ΛάσκοΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ευχαριστω Ω μεγα διδασκαλε
![]()
αμααααααααααααανΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι της το έκανες ???![]()
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao:
αφου το λεει καθαρα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
αμαααααααααααααν:rotflmao: :rotflmao:
ειναι ιππερσακατης!:rotflmao:
Α εγω νομιζα απο αυτονΑρχικά δημιουργήθηκε από zero
τα εχω μάθει από τον Λάσκο
http://www.youtube.com/watch?v=otZkZwQPlSs
![]()
Y.Γ. Δεν κοροιδευω γιατι ειμαι πολυ ασχετος για να κρινω αν ισχυει κατι τετοιο(που θα ισχυει), οπως και ολοι αυτοι οι βλακες που τον κοροιδευαν στην εκπομπη τους
Αυτός είναι νεανίας μπροστά στον Λάσκο. Μέγιστος ο Λάσκος.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Α εγω νομιζα απο αυτον
http://www.youtube.com/watch?v=otZkZwQPlSs
![]()
Y.Γ. Δεν κοροιδευω γιατι ειμαι πολυ ασχετος για να κρινω αν ισχυει κατι τετοιο(που θα ισχυει), οπως και ολοι αυτοι οι βλακες που τον κοροιδευαν στην εκπομπη τους
Το αν ισχύει δεν το ξέρω. Μάλλον παπαριές είναι. Όμως η αριθμοσοφία είναι υπαρκτή.
Κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε ένα αριθμό. Οι λέξεις είναι αθροίσματα αριθμών. Σύμφωνα με την αριθμοσοφία τα αθροίσματα αυτά δεν είναι τυχαία. Όταν συμπίπτουν τα αθροίσματα δυο λέξεων αυτό δείχνει ότι και οι ένοιές τους συμπίπουν.
Κάθε γράμμα αντιστοιχεί σε ένα αριθμό. Οι λέξεις είναι αθροίσματα αριθμών. Σύμφωνα με την αριθμοσοφία τα αθροίσματα αυτά δεν είναι τυχαία. Όταν συμπίπτουν τα αθροίσματα δυο λέξεων αυτό δείχνει ότι και οι ένοιές τους συμπίπουν.
Aρα απο αυτο καταλαβαινουμε οτι η γλωσσα μας επινοηθηκε, και οχι γεννηθηκε σιγα σιγα απο αναρθρες κραυγες
Σαν να εχει δικιο ο Λιακό
Αυτό είναι ένα θέμα. Δεν μπορώ να πώ ότι έχω καταληξει κάπου.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Aρα απο αυτο καταλαβαινουμε οτι η γλωσσα μας επινοηθηκε, και οχι γεννηθηκε σιγα σιγα απο αναρθρες κραυγες
Σαν να εχει δικιο ο Λιακό
Όμως η αρθμοσοφία δεν εφαρμόζεται μόνο στα ελληνικά. Στα εβραϊκά για παράδειγμα είναι ακόμα πιο εφαρμόσιμη.
Αυτό είναι ένα θέμα. Δεν μπορώ να πώ ότι έχω καταληξει κάπου.
Όμως η αρθμοσοφία δεν εφαρμόζεται μόνο στα ελληνικά. Στα εβραϊκά για παράδειγμα είναι ακόμα πιο εφαρμόσιμη.
Χμ, τα εβραικα σε ποια οικογενεια γλωσσων ανηκει?
δεςΑρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Χμ, τα εβραικα σε ποια οικογενεια γλωσσων ανηκει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
ΝΤΑΞ???![]()
![]()
![]()
![]()
Ξερει να το δουλευει καλα το μπουκαλι βλεπω το Gamovaki
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης