Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μπααα ... απλα ειπαμε να φανουμε ευγενικοι ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merci....
![]()
N.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μπααα ... απλα ειπαμε να φανουμε ευγενικοι ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merci....
![]()
N.
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
σιγα ρε .........καμια ferrari εχεις και δεν κρατιεσαι??.......στην μπαντα ρε βλαχοοοοοο![]()
και εγω λεω οτι εχεις δικιο...
βαριεμαι διακοσιες πενηντα σελιδες με αποψεις, spam , βρισιες και ban (κανει και ριμα...)
yo ..Yo
ah, ah, ....yeah
ντουπ- παπ, ντου-ντουπ-πουπ- παπ
μαρσαρω το αμαξι, περιμενω στο φαναρι
και απο τους κραδασμους μου γαραγαλιεται το π@π@ρι
και εκει που ειμαι ετοιμος τα ατια να αμολησω
ερχεται ενα χαρβαλο μπροστα μου μην γ@μησω!
αναβει πρασινο που λες κορναρω με μανια
''ξεκινα ρε μικροβιο!!'' εγω εχω τα ηνια
γιατι αγορασα τουτου και του ριξα τα φραγκα
και απο μηδενικο εγινα το πιο μεγαλο μαγκα
με οκτανια τρεφεται πολλα απο τα δυιληστηρια
και του βανα και στο καπο τα μπλε πιτσιλιστηρια
εγω ειμαι ο πιο γαμω, απ ολους τους γαμαω
και ολα τα scooteroπαπα σου λεω τα παταω
τα-τα-τα παταω...ζββιιιτ-κσβιιτ-ζβιιτ-κζβι-κζβι -ιιιιτ (σκρατς)
ντουπ-παπ. yo ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
βαριεμαι διακοσιες πενηντα σελιδες με αποψεις, spam , βρισιες και ban (κανει και ριμα...)
yo ..Yo
ah, ah, ....yeah
ντουπ-παπ. yo ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό τους λέω και εγώ mister....μήπως τελικά είσαι με το μέρος μου και δεν το έχεις αντιληφθεί??Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
σιγα ρε .........καμια ferrari εχεις και δεν κρατιεσαι??.......στην μπαντα ρε βλαχοοοοοο![]()
![]()
Ν.
Δείξτε μου τις λύσεις
Απλά ταλαντούχος...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
yo ..Yo
ah, ah, ....yeah
ντουπ-παπ. yo ....![]()
Ν.
Δείξτε μου τις λύσεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
yo ..Yo
ah, ah, ....yeah
ντουπ-παπ. yo ....
AΠΛΑ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
για μισο το προβλημα του φιλου μας ειναι οτι μπαινουν μηχανες μπροστα του στα φαναρια ????
δηλ. τον καθυστερουν!!!
τον καθυστερουν να φτασει πιο γρηγορα στο επομενο φαναρι και να περιμένει παλι 3456στος...?![]()
τον καθυστερουν να αναπτυξει την ιλλγιωδη βραδυτητα των 50-60 χαω μεχρι το επομενο φαναρι...?![]()
δεν τον αφηνουν δηλ. να χαρει τους 3675443 ιππους που βγαζει το υπεραυτοκινητο του οταν ειναι μποτιλιαρισμένο στους δρομους της πολης...?![]()
τον ενοχλει προφανως που στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση που βρεθει πρωτος σε καποιο φαναρι θα ερθει ο ''καγκουρας'' ''αλητης'' ή ''ασχετος'' μηχανακιας και αραξει μπροστα...!![]()
τον ενοχλη επισης που ενα παπακι των 500€ ειναι εντος πολης πιο γληγορο μεταφορικο μεσο απο οτι το πολυτελεστατο αυτοκινητο του, το οποιο θα χρωσταει μεχρι δευτερας αναληψεως....!![]()
θα μπουρουσαμε να εξηγησουμε στο φιλο μας οτι θα περιμενε ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ πιο πισω αν τα μηχανακια αρχιζαν να περιμένουν το ενα πισω απο το αλλο στην σειρα οπως τα τουτου .....![]()
ισως τοτε θα εβλεπε τα πλεονεκτηματα που απορρεουν σε χωρο/χρονο και χρημα (για τους αυτοκινητηστες κυριως) απο την διηθηση των μοτοσυκλετων.....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
θα μπουρουσαμε να εξηγησουμε στο φιλο μας οτι θα περιμενε ΠΟΟΟΟΟΟΛΥ πιο πισω αν τα μηχανακια αρχιζαν να περιμένουν το ενα πισω απο το αλλο στην σειρα
min poume tora pos me to na mpaineis sto allo revma gia na ftaseis mprosta, kai me to na arazoume pano stin diavasi pezon kanoume kalo stin kikloforia tis polis..
eleos..
file nefos exeis dikio kai as parageis kai esi poli nefos..![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Καθότι λοιπόν ΚΑΙ ΕΓΩ αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ έχουμε ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ (και όχι σκουτερίδια) αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥ με πιθανότατα πολύ περισσότερα αλόγατα από το δικό σου (240 είναι καλά;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Λοιποοοοόν....
Επειδή βλέπω να τη λέτε γενικώς στους κουτάκηδες, θέλω να πω το εξής:
Τυχαίνει να έχω και εγώ κουτάκι καθώς και ένα scooteridion για τις δουλειές της πόλης. Έλα όμως που το κουτάκι έχει κάποια αλογάκια...Το παραπονάκι απευθύνεται στους κατόχους δικύκλων, που έρχονται στο φανάρι (ενώ είμαι μπροστά μπροστά με το τουτού) και στήνονται μπροστά μου.Ανάβει το πράσινο και μου πάνε σαν κλώσες. Αναγκάζομαι κάθε φορά να μαρσάρω και να κάνω τέτοιες καγκουριές για να ξυπνήσουν...Το φάσμα περιλαμβάνει συνήθως παπάκια και άλλα τέτοια μικρού κυβισμού μοτόρια (:a13: ) αλλά και μεγαλύτερα (βλέπε Καρπαζέρο κλπ)...Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο αναβάτης την κάνει κανονικά και έχω και θεματάκι....
Δεν είναι ρε παιδιά σαν να πάω να στηθώ με το scooter μπροστά από ένα 11άρι και να του κόβω το δρόμο?
Δεκτές ανταλλαγές απόψεων και άλλα τέτοια πολιτισμένα....
Ν., θα σου πω το εξής:
1. Οι δρόμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑΤΑ γι' αυτό χαλάρωσε πριν "φας" κανένα ή πριν τις φας από κανένα !!!!!!!!!!
2. Αν δεν σ' αρέσει να είσαι 2ος στο φανάρι πήγαινε και εσύ με το σκουτερίδιο σου.
όμως εκεί δεν έχει αρκουδίσιον, έτσι ;;;;;;; Τρως όλο το καυσαέριο στη μάπα και φυσικά τον ήλιο κατακούτελα !!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΛΗΓΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ (πάντα με βάση αυτά που γράφεις) !!!!!!!!
3. ΜΗΠΩΣ, λέω ΜΗΠΩΣ το ίδιο δεν κάνεις και εσύ με το ανθυποσκουτερίδιο ΟΤΑΝ το καβαλάς ;;;;;;;;;;;;
Μην πεις πως δεν το κάνεις γιατί απλά λες ψέματάκια .............. άλλωστε το μόνο πλεονέκτημα του δίτροχου είναι το να βρίσκεται ΜΠΡΟΣΤΑ στο φανάρι και να γλιτώνει τα μποτιλιαρίσματα !!!!!!!!!
Ή μήπως θέλεις κάθένας που οδηγεί μηχανή ή μηχανάκι να κοιτά ΤΙ ΜΑΡΚΑ και ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑΤΑ έχει το κάθε αυτοκίνητο και να μπαίνει μπροστά μόνο από Φιατάκια αλλά και να αποφεύγει Ιμπρέζα και άλλα γρήγορα ;;;;;;;;
Ασε μας ρε φίλε ...............
![]()
![]()
![]()
Να πω πρωτα' απ' ολα οτι μπορουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο και να ΜΗΝ ειμαστε και τοοοσο επιθετικοι με τον φιλο "Nefos"... :smilea:
Κα τα δευτερον, τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο "arxaios".
Οποιος ΔΕΝ θελει να βρεχεται, να καιγεται, να παγωνει, να του ανακατευει ο αερας τα μαλακια του, να μην ακουει ραδιοφωνο και το κυριοτερο να ΜΗΝ κινδυνευει, τοτε παει με τ' αυτοκινητο και περιμενει στην ουρα, ΠΙΣΩ απο τα καθε λογης μηχανακια !!!![]()
Μαλιστα εδω και 5 χρονια το σκεφτονται (μεχρι την υλοποιηση δεν ξερουμε ποσα θα περασουν ακομα) ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, τοσο στην Ελλαδα οσο και στην υπολοιπη Ε.Ε., να δημιουργησουν Μηχανολωριδες!
Δηλαδη χωρους, οπως οι διαβασεις των πεζων ενα πραγμα, μπροστα στο φαναρι, οπου θ' απαγορευεται να σταματανε τ' αυτοκινητα (οταν τα πιασει κοκκινο), ετσι ωστε περνανε και να σταματανε οι μηχανες (που τωρα σταματανε στις διαβασεις) και "φιλτραρονται" ετσι απο την υπολοιπη κυκλοφορια!
![]()
Καθότι λοιπόν ΚΑΙ ΕΓΩ αλλά ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ έχουμε ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ (και όχι σκουτερίδια) αλλά ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥ με πιθανότατα πολύ περισσότερα αλόγατα από το δικό σου (240 είναι καλά;;;, θα σου πω το εξής:
1. Οι δρόμοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑΤΑ γι' αυτό χαλάρωσε πριν "φας" κανένα ή πριν τις φας από κανένα !!!!!!!!!!
2. Αν δεν σ' αρέσει να είσαι 2ος στο φανάρι πήγαινε και εσύ με το σκουτερίδιο σου.
όμως εκεί δεν έχει αρκουδίσιον, έτσι ;;;;;;; Τρως όλο το καυσαέριο στη μάπα και φυσικά τον ήλιο κατακούτελα !!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΛΗΓΟΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ (πάντα με βάση αυτά που γράφεις) !!!!!!!!
3. ΜΗΠΩΣ, λέω ΜΗΠΩΣ το ίδιο δεν κάνεις και εσύ με το ανθυποσκουτερίδιο ΟΤΑΝ το καβαλάς ;;;;;;;;;;;;
Μην πεις πως δεν το κάνεις γιατί απλά λες ψέματάκια .............. άλλωστε το μόνο πλεονέκτημα του δίτροχου είναι το να βρίσκεται ΜΠΡΟΣΤΑ στο φανάρι και να γλιτώνει τα μποτιλιαρίσματα !!!!!!!!!
Ή μήπως θέλεις κάθένας που οδηγεί μηχανή ή μηχανάκι να κοιτά ΤΙ ΜΑΡΚΑ και ΠΟΣΑ ΑΛΟΓΑΤΑ έχει το κάθε αυτοκίνητο και να μπαίνει μπροστά μόνο από Φιατάκια αλλά και να αποφεύγει Ιμπρέζα και άλλα γρήγορα ;;;;;;;;
Ασε μας ρε φίλε ...............
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να πω πρωτα' απ' ολα οτι μπορουμε να κρατησουμε ενα επιπεδο και να ΜΗΝ ειμαστε και τοοοσο επιθετικοι με τον φιλο "Nefos"... :smilea:
Οποιος ΔΕΝ θελει να βρεχεται, να καιγεται, να παγωνει, να του ανακατευει ο αερας τα μαλακια του, να μην ακουει ραδιοφωνο και το κυριοτερο να ΜΗΝ κινδυνευει, τοτε παει με τ' αυτοκινητο και περιμενει στην ουρα, ΠΙΣΩ απο τα καθε λογης μηχανακια !!!![]()
Μαλιστα εδω και 5 χρονια το σκεφτονται (μεχρι την υλοποιηση δεν ξερουμε ποσα θα περασουν ακομα) ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, τοσο στην Ελλαδα οσο και στην υπολοιπη Ε.Ε., να δημιουργησουν Μηχανολωριδες!
Δηλαδη χωρους, οπως οι διαβασεις των πεζων ενα πραγμα, μπροστα στο φαναρι, οπου θ' απαγορευεται να σταματανε τ' αυτοκινητα (οταν τα πιασει κοκκινο), ετσι ωστε περνανε και να σταματανε οι μηχανες (που τωρα σταματανε στις διαβασεις) και "φιλτραρονται" ετσι απο την υπολοιπη κυκλοφορια!
![]()
συμφωνω!!
απλα θελω να αναφερω εκεινους τους μοτοβαιους που περνανε μπροστα απ'ολους αλλα και μπροστα απο το φαναρι! ετσι ωστε να μην το βλεπουν και οταν αναψει πρασινο να ξυπνανε απο τα κορναρισματα..:wacko:
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Χρήστο είμαι επιθετικός γιατί κατ' αρχήν απαντάω σε φράσεις όπως:Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
"Επειδή βλέπω να τη λέτε γενικώς στους κουτάκηδες, θέλω να πω το εξής:"
Απαντώ: ΔΕΝ την λέμε στους κουτάκηδες παρά μόνο σ' αυτούς που τους αξίζει !!!!!!!!
Οι πιο πολλοί εδώ μέσα έχουμε ΚΑΙ αυτοκίνητα και αγαπάμε και αυτά εξ' ίσου με τις μηχανές μας.
"Τυχαίνει να έχω και εγώ κουτάκι καθώς και ένα scooteridion για τις δουλειές της πόλης."
Απαντώ: ΔΗΛΑΔΗ για διευκόλυνση άρα .................. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ !!!!!!!
" Έλα όμως που το κουτάκι έχει κάποια αλογάκια..."
Απαντώ: Ε ΚΑΙ;;;;;;;; Αν δεν μπορει να τα τιθασεύσει, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ !!!!!!! Ή αλλιώς στα ΜΕΓΑΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!
"
ΤΕΛΟΣ να πω ότι ΕΧΩ βαρεθεί να μετράω θανάτους νέων ανθρώπων στην άσφαλτο, με αυτοκίνητα ή με μηχανές, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, επειδή κάποιοι έχουν την νοοτροπία του "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" !!!!!!!!!!!!!!!! Με το γαμάω όχημα με τα πολλά άλογα !!!!!!!
Εύχομαι απλά ο nefos να ΜΗΝ είναι από αυτούς αλλά από τα γραφόμενά του άλλο δείχνει και ίσως πρέπει να αναθεωρήσει ...................
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
![]()
Σωστη τη βρισκω την λυση με τις μηχανολωριδες...
Βεβαια, το τι θα γινεται δεν μπορω να φανταστω,οταν και αν αρχισουν να τις παραβιαζουν τα αυτοκινητα...μαλλον του σπασμενου καθρεφτη το καγκελο...![]()