Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Έχει νόημα το να αλλάξεις μόνο φίλτρο;

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Εσένα OldMan πια η γνώμη σου για το θέμα φίλτρο;
    Κοίτα, με 2 κουβέντες δεν ξεμπερδεύουμε με την "αναπνοή" του μοτέρ !!!

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι οι κινητήρες είναι άψογα(*) ρυθμισμένοι από τον κατασκευαστή, οπότε οποιαδήποτε "επέμβαση" μάλλον χειροτερεύει την λειτουργεία τους ...

(*) Σε σχέση με εκπομπές καυσαερίων, θόρυβο, έγκριση τύπου, διαστήματα services, χρήση και lifetime του μοτέρ !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Το είδα ρε Σωτήρη, αλλά είναι στα Africa και αυτούς δεν τους ξεκολλάς με τίποτε ...
    Τι εγινε ρε φιλαράκι ναουμ με τα άφρικα, τρέχει τίποτις;
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Λοιπόν..

μετά από περίπου 10 ημέρες επιστροφής στο μαμά φίλτρο συμπεραίνω πως η αλλαγή φίλτρου μόνο, τελικά είναι μεγάλη μαμακία και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει!
    (αφού εκ των πραγμάτων θα αρχίσουν και τα πειράματα με το ψεκασμό)
    Η μηχανή έχοντας ρυθμιστεί ξανά μέσα στα εργοστασιακά πλαίσια και με φιλτράκι Suzuki νοιώθω να ξαναζωντάνεψε!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τα παραπάνω νομίζω δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν και για μηχανές με καρμπυρατέρ η για όλους τους ψεκασμούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Τα παραπάνω νομίζω δεν είναι απαραίτητο να ισχύουν και για μηχανές με καρμπυρατέρ η για όλους τους ψεκασμούς.
    Αναφέρομαι αποκλειστικά στη συμπεριφορά που είδα στο V-strom. Το συμπέρασμα μου αυτό όμως με οδηγεί ευθέως σε αυτά που λέει ο OldMan πιο πάνω.

Από εκεί και πέρα για καρμπυρατέρ κλπ. ή ίσως κάποιες άλλες εξειδικευμένες περιπτώσεις δε γνωρίζω και μάλλον θα πρέπει να μας πει κάποιος άλλος με περισσότερες και κατάλληλες γνώσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Αναφέρομαι αποκλειστικά στη συμπεριφορά που είδα στο V-strom. Το συμπέρασμα μου αυτό όμως με οδηγεί ευθέως σε αυτά που λέει ο OldMan πιο πάνω.

Από εκεί και πέρα για καρμπυρατέρ κλπ. ή ίσως κάποιες άλλες εξειδικευμένες περιπτώσεις δε γνωρίζω και μάλλον θα πρέπει να μας πει κάποιος άλλος με περισσότερες και κατάλληλες γνώσεις.
    Ρε παιδιά εγώ έβαλα ένα φίλτρο στο VStrom 650 της DNA και κάνει σαν τρακτερ τώρα!! Είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tragos
    να κανει λιγο περισοτερο θορυβο ειναι λογικο!! να κανει σαν τρακτερ λιγο περιεργο ακουγεται
    CBR 600F PC35 2004
    VFR 400R NC21 1986
    INNOVA 125 2006
    KAZE R 112 2006

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VforVSTrom
    Ρε παιδιά εγώ έβαλα ένα φίλτρο στο VStrom 650 της DNA και κάνει σαν τρακτερ τώρα!! Είναι φυσιολογικός αυτός ο θόρυβος???
    Ο "τρακτερισμός" ακούγεται από την εισαγωγή ή εννοείς ότι έχει αλλάξει η λειτουργία του μοτέρ ??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ο "τρακτερισμός" ακούγεται από την εισαγωγή ή εννοείς ότι έχει αλλάξει η λειτουργία του μοτέρ ??
    Που να θυμάτε τώρα ο άνθρωπος μετά απο 2 χρόνια.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Που να θυμάτε τώρα ο άνθρωπος μετά απο 2 χρόνια.
    Πατέρα, σύνελθεεεεε ....

Χθεσινό είναι το post με το τρακτέρ !!!

Παιδιά ναι είναι "φρέσκο" το POST. Απλά "ξέθαψα" παλιό TOPIC. Λοιπόν ο τρακτερωτός ήχος ακούγεται πάραλληλα με το μαρσάρισμα, δλδ πολλαπλασιάζεται μέχρι που υπερκαλύπτεται από τον θόρυβο της μηχανής στις υψηλές στροφές. (δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό) Το φίλτρο είναι της DNA που κατόπιν εορτής μέσω GOOGLE ανακάλυψα ότι είναι Ελληνικά κάτι το οποίο δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.. τους έστειλα ένα mail αλλά καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί το πήγα σε έναν μηχανικό εδώ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει... μου είπε μόνο αν βάλει το φίλτρο της μάνας του πάλι κ δοκιμάσει γιατί δεν του έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά. Σας επισυνάπτω αρχείο ήχου να ακούσετε να μου πείτε

Υ.Γ.

Ο μηχανικός μου είπε ότι θα έπρεπε να γίνει και ρύθμιση στον "εγκέφαλο" για αλλαγή του μίγματος, ισχύει??

Όποιος θέλει να ακούσει τον ήχο που βγάζει το φίλτρο ας κατεβάζει το ZIP αρχείο από εδώ:

http://www.fileshack.us/get_file.php...+DNAFILTER.zip

Παιδιά ναι είναι "φρέσκο" το POST. Απλά "ξέθαψα" παλιό TOPIC. Λοιπόν ο τρακτερωτός ήχος ακούγεται πάραλληλα με το μαρσάρισμα, δλδ πολλαπλασιάζεται μέχρι που υπερκαλύπτεται από τον θόρυβο της μηχανής στις υψηλές στροφές. (δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό) Το φίλτρο είναι της DNA που κατόπιν εορτής μέσω GOOGLE ανακάλυψα ότι είναι Ελληνικά κάτι το οποίο δεν μου εμπνέει και μεγάλη εμπιστοσύνη.. τους έστειλα ένα mail αλλά καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί το πήγα σε έναν μηχανικό εδώ και δεν μπόρεσε να βοηθήσει... μου είπε μόνο αν βάλει το φίλτρο της μάνας του πάλι κ δοκιμάσει γιατί δεν του έχει τύχει κάτι τέτοιο ξανά. Σας επισυνάπτω αρχείο ήχου να ακούσετε να μου πείτε

Υ.Γ.

Ο μηχανικός μου είπε ότι θα έπρεπε να γίνει και ρύθμιση στον "εγκέφαλο" για αλλαγή του μίγματος, ισχύει??

Όποιος θέλει να ακούσει τον ήχο που βγάζει το φίλτρο ας κατεβάζει το ZIP αρχείο από εδώ:

http://www.fileshack.us/get_file.php...+DNAFILTER.zip
    Όντως, κάπως είναι. Αυτό το τίκι-τίκι δε μπορώ να πω πως μου αρέσει.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Όποιος θέλει να ακούσει τον ήχο που βγάζει το φίλτρο ας κατεβάζει...
    παλλικάρι μου αυτός ο ήχος δεν προέρχεται από το φίλτρο και δεν σου κρύβω ότι μου ακούγεται αρκετά ανησυχητικός...

δεν περνάς σε 1η ευκαιρία από ένα εξουσιοδοτημένο να στα πουν υπεύθυνα..?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παιδιά ναι είναι "φρέσκο" το POST. Απλά "ξέθαψα" παλιό TOPIC. Λοιπόν ο τρακτερωτός ήχος ακούγεται πάραλληλα με το μαρσάρισμα, δλδ πολλαπλασιάζεται μέχρι που υπερκαλύπτεται από τον θόρυβο της μηχανής στις υψηλές στροφές.

Αρα προφανως και δεν ειναι κατι που προερχεται απο το μπλοκ του κινητηρα.
    Σαν κατι να συντονιζει στο ιδιο το φιλτροκουτι.

Βεβαια αν και ο ηχος που ανεβασες δεν ειναι πολυ καλος δεν φαινεται επισης να προερχεται απο καδενα.
    Τραβα καλυτερα να στο κοιταξει καποιος ομως, διοτι οπως και να εχει ειναι πολυ εντονος και αρκετα σπασαρχιδικος τολμω να πω.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Thanks παιδιά μάλλον θα πάω για μία δεύτερη άποψη πάλι από μηχανικό

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καίει πολύ το άτιμο MT-03 2008 και να ήταν μόνο αυτό...
    από GKnewsted στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2012, 12:58
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2010, 05:30
  3. Το έχει πιάσει το νόημα ο τύπος!
    από ALX GS 11½ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 14:24
  4. εχει νοημα να αλλαξεις μονο εξατμιση??
    από alfa156 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 11:18
  5. Eλα για να ζεσταινομαστε,εχει αγωνα το Σαββατο!!
    από Vstrommer71 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF