Τι σπάμερ Θεέ μου !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τσώπα τσώπα στην παραλία θα πάνε όχι στα Λευκά Όρη![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑ !
στη χρώσταγα![]()
![]()
Τι σπάμερ Θεέ μου !Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
τσώπα τσώπα στην παραλία θα πάνε όχι στα Λευκά Όρη![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΑ !
στη χρώσταγα![]()
![]()
Ρε ξέρεις τι είναι να γυρίζεις από το Βάι & μετά να σε αρχίζει ο πατέρας σου στις ρακές? Τι ορθογραφία & αναγραμματισμοί μετά...Αμέσως να σχολιάσετε την ορθογραφία μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπορω να πω οτι ηρεμησα ...![]()
& τώρα δηλαδή κάτι τσιπούρες μπήκαν στη σχάρα & το ρακάκι ρέει....
Άντε γειά μας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρηστάρα έχει και κατέβασμα φαραγγιού.....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μπορω να πω οτι ηρεμησα ...![]()
κανόνισε να σαι κάτω!![]()
![]()
Μόλις έφτασα σπίτι, επεράσαμ'όμορφα όμορφα όμορφα !![]()
Παίδες ευχαριστώ για την παρέα, Mike δεν πειράζει που δεν τα κατάφερες θα υπάρξει σύντομα επανασύνδεση !![]()
Τitan είσαι ωραίος αν και παλιοκάγκουρας, καλά στά'λεγε ο ΝτιμΚαστελόριζο αλλά δεν παύεις νά'σαι λεβεντιά, τα ξαναλέμε λίαν συντόμως παλίκαρε !![]()
MeniO θενξ για το κέρασμα και για τη βόλτα με το απίστευτο Κ7, μετά απο'δώ πάω διαμάχες να δώσω άλλο ένα + στη Σουζούκι ενάντια στη Γιαμάχα !(φαντάζομαι τη φάτσα του Τιτάν τώρα):rotflmao:
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι μακρυά σας και μπορώ με άνεση να σας πω οτι το GSX-R δεν το πήγα μέχρι το ξωκλήσσι αλλά έφτασα μέχρι τα πορτοκαλοπερίπτερα !
Έλα ρε Μάνθο μη γκρινιάξεις, εσύ φταις εξάλλου που επέμενες αλλά και το εργαλείο που απλά μου άναψε τα αίματα..![]()
Παίδες καλοτάξιδοι να είστε αύριο και τα ξαναλέμε με το καλό στις 14 ! Χρωστάμε του Γιώργου μια τσάρκα στα έγκατα του Μπαλίου εξάλλου..
Να δώσω και φιλάκια η καρφωνόμαστε πάλι ; :rotflmao:
Ναί δίνε εσύ τροφή ... λίγο θέλουνε... Γιατί με λες κάγκουρα όμως ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τitan είσαι ωραίος αν και παλιοκάγκουρας, καλά στά'λεγε ο ΝτιμΚαστελόριζο αλλά δεν παύεις νά'σαι λεβεντιά, τα ξαναλέμε λίαν συντόμως παλίκαρε !
![]()
Κάνε κανα αστείο αν σου βαστάει...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
MeniO θενξ για το κέρασμα και για τη βόλτα με το απίστευτο Κ7, μετά απο'δώ πάω διαμάχες να δώσω άλλο ένα + στη Σουζούκι ενάντια στη Γιαμάχα !(φαντάζομαι τη φάτσα του Τιτάν τώρα)![]()
Πρέπει να δείς τη φάτσα του Μάνθου όταν το διάβασε... για πολύΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι μακρυά σας και μπορώ με άνεση να σας πω οτι το GSX-R δεν το πήγα μέχρι το ξωκλήσσι αλλά έφτασα μέχρι τα πορτοκαλοπερίπτερα !
λέμε!
Ναι γιατί ο άλλος ο παλιο... με τρέχει στις παραλίες με τις θιτσες και τις καντινες στην εθνική...Και στα 100 μέτρα έχει ΤΗΝ παραλία με ΤΗΝ καφετέρια και ΤΙΣ γκόμενες!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[B]
Παίδες καλοτάξιδοι να είστε αύριο και τα ξαναλέμε με το καλό στις 14 ! Χρωστάμε του Γιώργου μια τσάρκα στα έγκατα του Μπαλίου εξάλλου..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να δώσω και φιλάκια η καρφωνόμαστε πάλι ;:a13:
Μην το πάρεις τοις μετρητοίς απλά με πήγε λίγο πριτς όταν είδα τη βαρκαρόλα να κατηφορίζει Χ8 φορές περισσότερο απ'τα όριά τηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Γιατί με λες κάγκουρα όμως ρε?![]()
![]()
Εγώ θα τα δώσω τα φιλάκια, πασαρέ μου κι ένα ένα στον γλύκα δίπλα σου :rotflmao: :rotflmao:
![]()
τα λέμε σύντομα κύριοι, λαπτόπ θά'χετε στο ταξίδι ;
ε ρε έννοιες που'χω ο άτιμος πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα ρε μή λές χαζά αυτό δε στρίβει...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μην το πάρεις τοις μετρητοίς απλά με πήγε λίγο πριτς όταν είδα τη βαρκαρόλα να κατηφορίζει Χ8 φορές περισσότερο απ'τα όριά της![]()
![]()
Όσο για το λάπ τοπ... Άσε και λίγο αποτοξίνωση δε βλάφτει...