Ειλικρινά η τιμή είναι ξεφτίλα, το ΑΧάκι θα πίνει βενζίνη στ'όνομά μου :rotflmao:
Αν πάλι δεν σου αρέσει και πάλι φίλοι θά'μαστε, δεν έχω κανένα ζόρι ούτε να τη δώσω αλλά ούτε και να την κρατήσω![]()
Τώρα μιλάς εσύ![]()
![]()
![]()
Ελα εντάξει είμαστε !! καλύπτω + 15? μεταφορικά κούριερ .. ( 65 σύνολο) ρώτα το τελικό ποσό αποστολής ... και άμα είναι πες μου .
Θα σου πω, και μια πονηριά , σε κάθε πόλη έχουν ανοίξει παραρτήματα, μια εταιρεία που λέγετε .. φοιτητικό δέμα !! ρώτα και σε αυτούς , για χαμηλό κόστος .
Θα τα βρούμε σου λέω μην ανησυχείς, το πρωί κάνω ένα τηλέφωνο στην κούρριερ που συνεργάζομαι και θα σου στέιλω με πιμί τα καθέκαστα, θα φροντίσω πάντως να σου βγει φθηνότερη από 65ευρώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ελα εντάξει είμαστε !! καλύπτω + 15? μεταφορικά κούριερ .. ( 65 σύνολο) ρώτα το τελικό ποσό αποστολής ... και άμα είναι πες μου .
Μπρος, δουλειά τώρα !
Ένα ΑΧ πρέπει να ετοιμαστεί να την κουβαλήσει !![]()
![]()
![]()
Ρε θείοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
τόσο ψείρας ο Μάκης
έτσι εεε , ενώ εμείς οι άψειροι :rotflmao: είδες τι τραβάμε ?
Είσαι ωραίος ρε μπαγάσα .
Θα σου πω και μια ιστορία , στο στρατό , στο κέντρο , επιτέθηκα σε έναν που έκανε μια αδικία σε συνάδελφο , απο την ώρα που έδειξα παλικαριά , οι δέκα κρητικοί που ήταν στο θάλαμο μου , με πήραν στην δική τους την παρέα , για όσο καιρό μείναμε στο κέντρο .
Εκείνοι με κέρασαν την πρώτη τσικουδιά που ήπια στην ζωή μου .![]()
![]()
Καλά που μου το θύμησες να βάλω κι ένα μπουκάλι μέσα !:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Θα σου πω και μια ιστορία , στο στρατό , στο κέντρο , επιτέθηκα σε έναν που έκανε μια αδικία σε συνάδελφο , απο την ώρα που έδειξα παλικαριά , οι δέκα κρητικοί που ήταν στο θάλαμο μου , με πήραν στην δική τους την παρέα , για όσο καιρό μείναμε στο κέντρο .
Εκείνοι με κέρασαν την πρώτη τσικουδιά που ήπια στην ζωή μου .![]()
![]()
Θα βαρύνει το δέμα λιγάκι αλλά θα δουλεύεις με άλλη όρεξη μετά !![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ βάλε δυο μικρά 25αρια , θα τα βάλω στο ΑΧ-1 για ενισχυτικό καυσίμου !!
:rotflmao: :rotflmao:![]()
εγώ δεν θέλω βαλιτσάκι αλλά θα την έπαιρνα με τέτοιο περιεχόμενοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά που μου το θύμησες να βάλω κι ένα μπουκάλι μέσα !:rotflmao:
Θα βαρύνει το δέμα λιγάκι αλλά θα δουλεύεις με άλλη όρεξη μετά !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ποιος είσαι ο τζαμπας?
Σφύρα αν πουλάς και τίποτα άλλο
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ποια είναι η αντίθετη λέξη του βαριομουνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...................................... βαριόμουνα![]()
Ελαφροπ…τσες
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Φιλαρακι μας πούντιασες ... άμα δεν είχες DOMINATOR , θα σε είχα βαλσαμώσει !!![]()
Με τον άνθρωπο τα λέμε μήνες και έχουμε έναν άλλο αέρα μεταξύ μας .
Συγχωρεμένος , διότι απο τα πολλά καλαμπούρια που διάβασες ,
νόμισες οτι βρισκεσε στο τμήμα .. Ανέκδοτα - humor![]()
T'αφεντικό τρελάθηκε !Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
εγώ δεν θέλω βαλιτσάκι αλλά θα την έπαιρνα με τέτοιο περιεχόμενο
![]()
![]()
![]()
Καλά ποιος είσαι ο τζαμπας?
Σφύρα αν πουλάς και τίποτα άλλο
![]()
![]()
Κι όμως δεν είναι έτσι Χρήστο, αν τη μπαγκαζιέρα τη είχα για πούλημα θα βρισκόταν στις αγγελίες κι όχι εδώ, απλά είδα την αναζήτηση του Κυριάκου και θέλησα να δώσω ένα μικρό "ξαλάφρωμα" μετά απ'όλα αυτά που έχει κάνει.![]()
Την έχω και κάθεται έτσι κι αλλιώς και είναι κρίμα, αφού αν μέχρι να τη στείλω (Παρασκευή φαντάζομαι) μετανιώσει ο Κυριάκος για οποιοδήποτε λόγο (λέμε ότι του χαρίζουνε μία βρε αδερφέ) εγώ θα την ξαναγυρίσω στη θέση της εκτός κι αν μετά απ'αυτό το θρεντ τη χρειαστεί κάποιος άλλος.![]()
![]()
Αν μου περισσέψει κάτι θα σου πω :rotflmao:
![]()
![]()
Αστείο ήταν , sorry που χώθηκα στη κουβένταΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
T'αφεντικό τρελάθηκε !
Κι όμως δεν είναι έτσι Χρήστο, αν τη μπαγκαζιέρα τη είχα για πούλημα θα βρισκόταν στις αγγελίες κι όχι εδώ, ...................... (λέμε ότι του χαρίζουνε μία βρε αδερφέ) εγώ θα την ξαναγυρίσω στη θέση της εκτός κι αν μετά απ'αυτό το θρεντ τη χρειαστεί κάποιος άλλος.![]()
![]()
Αν μου περισσέψει κάτι θα σου πω :rotflmao:
![]()
![]()
Το καταλαβαίνω πως δεν πουλάς , αλλιώς δεν θα την χάριζες 50€ όπως επίσης φαίνεται πως δεν είστε άγνωστοι.
Τώρα γιατί χώθηκα ? είμαι σε περίεργη φάση και αν δεν πω καμία μαλάκια να ξεχαστώ , θα σαλτάρω
Sorry ξανά και την κάνω . -
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
πω-πω μια κανονια!!!!