afrika δε βλέπω
![]()
afrika δε βλέπω
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
na valo ke ego merika pou den kiklofrane pia....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Kαπου στην Ν.Ιωνια υπαρχει τυπος που εχει 7 ΚR μεταξυ τους και μια συλλεκτικη εκδοση μπλε-ασημι
Επισης φιλος εχει το πρωτο στρογγυλοφαναρο με την μια εξατμιση κατω και μια στην ουρα ...
Και να ρωτησω κατι
Πως περιμενεις να τα δεις αφου ολα εχουν παει για αποσυρση ΟΔΔΥ για το ονειρο μιας νεας 1000αρας που θα παρκαρει σε καποιο καφε (ενα μεγαλο ποσοστο νταξ οχι ολοι)
λογικο!!! αλλα μερικες κινοντουσαν μεχρι πριν λιγα χρονια!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Και να ρωτησω κατι
Πως περιμενεις να τα δεις αφου ολα εχουν παει για αποσυρση ΟΔΔΥ για το ονειρο μιας νεας 1000αρας που θα παρκαρει σε καποιο καφε (ενα μεγαλο ποσοστο νταξ οχι ολοι)![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ναι αλλα οι εχοντες αδεια κατω του 94 με πληρωμενα τελη τις δωσαν αβλεπι εως 300 ευρω
Γιατι εκτος απο τους ιδιωτες και τα μαγαζια ψαχνουν μηχανακια και δεν κανουν διακρισεις ....
Πηγα ΟΔΔΥ 2 φορες για να αποσυρει ενας φιλος ενα λειτουργικοτατο και αψογο CM (το εβαλες φωτο πιο πανω ) και τι ειδαν τα ματακια μου ....
Για αυτο πρεπει να βρω 2-3 μοντελα ακομα που θελω γιατι δεν θα μεινει ουτε βιδα στο τελος ...
xmmm το ξερω αυτο εγινε πριν λιγα χρονια αν δεν κανω λαθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ναι αλλα οι εχοντες αδεια κατω του 94 με πληρωμενα τελη τις δωσαν αβλεπι εως 300 ευρω
Γιατι εκτος απο τους ιδιωτες και τα μαγαζια ψαχνουν μηχανακια και δεν κανουν διακρισεις ....
Πηγα ΟΔΔΥ 2 φορες για να αποσυρει ενας φιλος ενα λειτουργικοτατο και αψογο CM (το εβαλες φωτο πιο πανω ) και τι ειδαν τα ματακια μου ....
Για αυτο πρεπει να βρω 2-3 μοντελα ακομα που θελω γιατι δεν θα μεινει ουτε βιδα στο τελος ...
οσο για το cm το ξερω καλα μιας και το ειχε ο πατερας μου οταν γεννηθηκα και εχω κανει πολλες βολτες πανω σε ενα μπλε 400ρι τετοιο σαν πιτσιρικι !![]()
(δεςν οδηγουσα εγω ημουν νηπιο
)
Em bebaia den kykloforane dioti ta xiliometra poy kaneis esu se 5 xronia autoi ta kanoun se ena 6mhno.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
na valo ke ego merika pou den kiklofrane pia....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?