Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ναι για ταξίδι καλο είναι αρκει να μην το πατας γιατι θα βρεις την βαλίτσα σου στο παρμπριζ το επόμενου αυτοκινίτου.

Δεν ξέρεις την Τζινα Βαρώνη??? Μασαζοκαλσον σου λέει κάτι?
    Αν τα δεσεις στη σχαρα με χταποδια/ιμαντες δεν βλεπω γιατι να φυγουν!

Μασαζοκαλτσον; Δεν μου λεει τπτ! Sorry!
    Νίκος
    Open Horizons

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    χωρις να εχω πρωσοπικη εμπειρια αλλα απο τις πληφοριες που μου ερχοντε απο αλλους οταν πας ταξιδι κοιτας την πρακτικοτιτα και την ασφαλεια και οχι την ομορφια
    σε αυτο το σημειο να πω οτι τα σαμαρια εχουν γινει επικυνδινα πολλακις (και μαλιστα απο ανθρωπους που ταξιδευουν πολυ και με σαμαρια χρονια) παρολα αυτα εχουν αναφερθει περιπτωσεις που χαλαρωσε ο ιμαντας το σαμαρι γυρισε και βρηκε στη ροδα η πτωση ηταν σιγουρη.

οπωτε εγω προτειμω τις βαλιτσες.

υσ
    cpt-h ΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι περιεργη πως εγινες ''κακος'' για βαλιτσες και σαμαρια)
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    υσ
    cpt-h ΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι περιεργη πως εγινες ''κακος'' για βαλιτσες και σαμαρια)

βαριέμαι ρε συ εύη να ξαναλέω τα αυτονόητα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    κακογουστιά ή πρακτικότητα..?
    Δεν νομίζω πάντως να βάζει μπαγκαζιέρα κάποιος επειδή του αρέσει, σίγουρα την πρακτικότητα κοιτάει πρώτα κι ύστερα όλα τ'άλλα..

(εκτός τον πατέρα μου που σουζάρει το Innova με τη 46άρα και το καραγουστάρει κιόλας και δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον runnerma που ομολογουμένως με φόβισε κάπως ..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

βαριέμαι ρε συ εύη να ξαναλέω τα αυτονόητα

καλα.......
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Εμενα με ψιλοενοχλει και στην οδηγηση το να εχω μπαγκαζιερα ... πολυ λιγο εννοειται αλλα νιω8ω οτι το μοτο παει καλυτερα χωρις αυτη ....

Γι'αυτο...travel light με καναδυο σακους στη σελιτσα και χταποδακι...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Εμενα με ψιλοενοχλει και στην οδηγηση το να εχω μπαγκαζιερα ... πολυ λιγο εννοειται αλλα νιω8ω οτι το μοτο παει καλυτερα χωρις αυτη ....

Γι'αυτο...travel light με καναδυο σακους στη σελιτσα και χταποδακι...

:smilea: καααααλααα τα λες (οχι αληθεια) αλλα δεν ειναι ολες οι μηχανες το ιδιο!!!!!
    στις στριτ το καλυτερο ειναι μπαγκστερ και τανγκ μπαγκ (πως το μιλω το αγγλικο )

Παντως περα απο την πλακα εγω εχω να πω το εξης: ΝΑΙ, νομιζω οτι ειναι λιγο ακαλαισθητο να εχεις μονιμα μια μπαγκαζιερα/σχαρα σε μηχανη γυμνη η σπορ, ΑΛΛΑ αν προκειται για μια βαση/σχαρα που την βαζεις οταν θες να ταξιδεψεις και μπορει να μπαινει/βγαινει κατα το δοκουν τοτε δεν βλεπω γιατι να ειναι κακο.
    Ισα ισα. Μια αποσπωμενη σχαρα πχ δινει πρακτικοτητα, κραταει σακους/τσαντες μακρυα απο την ουρα της μηχανης, προστατευει το χρωμα απο γρατζουνιες απο χταποδια/ιμαντες, και σου επιτρεπει την ευκολη φορτωση!

Η φωτο που εβαλα πριν με τις μηχανες φορτωμενες, ειναι απο ενα site μιας εταιριας που λεγεται Ventura. Ειναι Αγγλικη και εχει φτιαξει ενα τρομερα εξυπνο και ευελικτο συστημα φορτωματος για ολες τις μηχανες.

Βασικα αυτο αποτελειται απο μια βαση που βιδωνει πολυ απλα στο υποπλαισιο (και αφαιρειται εξισου ευκολα) και επανω της μπορει να μπει ειτε μια μικρη σχαρα, ειτε μια μεγαλυτερη η οποια εχει μια μεγαλη πλατη, πανω στην οποια μπορουν να τοποθετηθουν "φορετα" καποιες tail bag της εταιριας, ενω το ολο συστημα μπορει να τοποθετηθει με τη σχαρα ειτε πανω απο τη σελα του συνοδηγου, ειτε "εξω" απο την ουρα αν βαλεις συνεπιβατη επανω!

Δειτε λιγο αυτη την κριτικη: http://www.canyonchasers.net/reviews...es/ventura.php

Σας πληροφορω οτι στο εξωτερικο εχει γινει ΧΑΜΟΣ με αυτο το συστημα! Στην Αυστραλια η στην Αγγλια πχ δεν θα δεις μηχανη ΧΩΡΙΣ αυτη την αποσπωμενη σχαρα.

Α! Και καπταιν......

Το ολο συστημα αυτο το αγορασα!
    (ειμαι σιγουρος οτι το περιμενες)
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

(εκτός τον πατέρα μου που σουζάρει το Innova με τη 46άρα και το καραγουστάρει κιόλας και δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον runnerma που ομολογουμένως με φόβισε κάπως ..)

ΟΕΟοοοο .... δεν είναι δικό μου λέμε....

..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Re: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
    Oχι, όχι δεν είναι το δικό μου....
    απο ολη αυτη την οπτικη αιδια ... το κουτι σε χαλασε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το μονο αποδεκτο πραγμα οπτικα ειναι πανω στο μηχανακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Παντως περα απο την πλακα εγω εχω να πω το εξης: ΝΑΙ, νομιζω οτι ειναι λιγο ακαλαισθητο να εχεις μονιμα μια μπαγκαζιερα/σχαρα σε μηχανη γυμνη η σπορ, ΑΛΛΑ αν προκειται για μια βαση/σχαρα που την βαζεις οταν θες να ταξιδεψεις και μπορει να μπαινει/βγαινει κατα το δοκουν τοτε δεν βλεπω γιατι να ειναι κακο.
    Ι
    Έτσι συμφωνώ μαζί σου..αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως τα μηχανάκια που είδα το πρωί πήγαιναν ταξίδι
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Re: Re: Re: Re: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    απο ολη αυτη την οπτικη αιδια ... το κουτι σε χαλασε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το μονο αποδεκτο πραγμα οπτικα ειναι πανω στο μηχανακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σταμάτα εσύ αντιδραστικέ Ζετά
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Βαζετε και κολονια για να μυριζουν ομορφα?

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    ρε αν δεν εχεις gs1200 και δεν κυκλοφορεις με τριπλετα στην πολη ειναι σαν να εχεις σκουτερ:rotflmao:

τεσπα ασχημα ναι προβλημα με τον αερα ναι ( βλεπε κατι fazer που πρεπει με τη βια να μπουν οι βαλιτσες ...)

αλλα πρακτικες στο ταξιδι ναι
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure

Re: Re: Re: Re: κακογουστιά ή πρακτικότητα..?

Δεν ειν κακο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	g.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	37,1 KB 
ID:	99044

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ