Ρε πούστη μου ... ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω κινέζικα....Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι λε ρε μεγάλε; Τι είναι αυτά που λες;
Τι τι συντάγματα και παπαριές; You know... σύνταγμα της χώρας. Νόμοι!
Και πως εσύ με τόση ευκολία λες ότι είναι λαμόγιο ο δήμαρχος; Τον ξέρεις; Ξέρεις την υπόθεση; Ποιος χώρος δεν προορίζεται για τέτοια χρήση; Αφού καλά καλά δεν ξέρεις την υπόθεση!
Αλλά άντε να δεχτώ ότι λες. Οκ είναι λαμόγιο οκ τη νοίκιασε ο προηγούμενος δήμαρχος και πάει λέγοντας. Παρατήρηση. Δηλαδή ότι κάνει ο... προηγούμενος δεν αλλάζει; Θα μας χαζέψεις;
Συνεχάμε.
Υπάρχουν κύριε δικαστήρια; Υπάρχει νόμος; Ναι ή ου; Έχει προβλέψει ο νομοθέτης;
Ποιος σου είπε εσένα και του κάθε ενός ότι υπάρχει νομικό δικαίωμα που επιτρέπει στον κάθε αλήτη ή στον κάθε έναν να αρπάζει κι από ένα όπλο και να τρέχει να απειλεί κόσμο; Αυτό από που προκύπτει;
Και ποιος σου είπε πως ακόμα και δίκιο να έχει που ΔΕΝ έχει αλλά λέμε να απειλεί τους πολίτες; Αυτό ποιος στο είπε;;;;;;;;;
Και ξέρεις στο θυμίζω δεν μιλάμε για μαγαζί ή κατάστημα! Μιλάμε για παραλία!!!
Ευτυχώς που κάποιοι έστω και για κομματικά οφέλη αντιδρούν! Έστω γι αυτό και μόνο!!!
«Οι βιαιοπραγίες των μπράβων των επιχειρηματιών, σε βάρος των λουομένων στην παραλία του Ελληνικού, πρέπει να καταδικαστούν απ’ όλο το λαό, αναφέρει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στην πλαζ του Αγίου Κοσμά.
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «οι παραλίες ανήκουν στο λαό, η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές είναι δικαίωμα. Παράνομη είναι η κατοχή και η εκμετάλλευσή τους από επιχειρηματίες".
Εξ άλλου, από το Συνασπισμό ανακοινώθηκε ότι σήμερα το πρωί ο Κώστας Παπαδιγενόπουλος, διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος Αλέκου Αλαβάνου, επικοινώνησε με το Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στρατηγό Ιωάννη Μπούτσικα και διαμαρτυρήθηκε «για την μειωμένη παρουσία της Αστυνομίας στον τόπο των επεισοδίων και για μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και πολιτών που προστατεύουν την περιουσία του Δήμου και την ελεύθερη πρόσβαση στην πλαζ του Ελληνικού».
Ρε αλχημιστή σου είπα.... δε ξέρω...... τι έγινε ποιος πλάκωσε ποιον. Και στη τελική χέστηκα....
Απλά πράγματα!!!Γιατί δεν μ αρέσει να τσακώνομαι χωρίς λόγο .... επειδή δεν καταλαβαίνεις τα γραφομενά μου...
Ο δήμος νοίκιασε το χώρο στον επιχειρηματία.... Σωστα??
Ο επιχειρηματίας πλήρωσε ενοίκιο σωστα???
Ο επιχειρηματίας έχει άδεια λειτουργίας απο το Δήμο σωστα??
Ο Δήμος δεν έπρεπε να νοικιάσει το χώρο γιατί όπως λες είναι παραλία??
Ποιος φταίει τελικά?? ο δήμος η ο επιχειρηματίας ??
Γιατί να έχω δίκιο εγώ που πάω να μπώ τσάμπα στην παραλία που του νοίκιασαν και όχι αυτός που πληρώνει το χώρο ?? Άρα ας πάνε όλοι στα δικαστήρια και εκεί θα βγάλουν άκρη...
![]()