CBF600S Repsol πως θα φαινόταν άραγε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
,,,![]()
![]()
![]()
CBF600S Repsol πως θα φαινόταν άραγε ;Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetakias
,,,![]()
![]()
![]()
Αυτά τα ολίγα. Ας φτάσει κάποιος ως εδώ (σε αυτό το συνηθισμένο) και μετά τον βοηθάω εγώ να κάνει αυτά τα extreme. [/B][/QUOTE]
πρωτα η φωτο ειναι κακη αφου τα περισσοτερα απο αυτα που λεσ ΔΕΝ φαινονται!!!!!!
το θεμα ΔΕΝ ειναι να φτασει κανεις αλλος εκει αλλα ζητησες γνωμη και την πηρες
το τι γινεται κατω απο το ρεζερβουαρ-καλαμια δε μπορουμε να το ξερουμε
βγαλε καλυτερες φωτο-περισσοτερες για να παρεις την απαντηση που θελεις ,οσο για τη βοηθεια καλα να εισαι αλλα δε θα σε φωναξω σιγουρα για να να φωτογραφησεις ,συνεχισε αφου θελεις ανυπομονουμε να δουμε ολοκληρο το project hornet και γιατι οχι να το κανεισ ακομα καλυτερο!!!
οι καθρεπτες οσο φαινονται καλοι,ολα τα αλλα (περα απο αυτα που προανεφερα)απλα δε φαινονται
εγω την αμαρτια να βαλω απο αλλη μηχανη σε χοντα δε θα την εκανα -θα εβαζα καποια αλλη μα τοσες υπαρχουν!!(περιμενω διαμαχες χε χε)
1) Φως από FZ1
τα παρακατω απλα δε φαινονται
3) Rizoma πλήρως ρυθμιζόμενες pegs μπρος πίσω
4) Ohlins πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση πίσω(αυτο το ειδα)
5) White power μπροστά(πολυ λευκα ομως)
6) Matris stabilizater(εξαιρετικο οπως και το χρωμα του????)
7) Σωληνάκια υψηλής
8) Πίσω LED φανάρι με ενσωματωμένα πίσω φλας
9) DPΜ κοντή βάση πινακίδας(πολυ ωραια αλλα που ειναι?)
10) LOS μανιτάρια
11) BI xenon(με τυφλωσαν)
12) Power commander με δυναμομέτρηση για να ρυθμιστεί στις Micron εξατμίσεις(????)
?
![]()
ρε συ σε επαιρνα τηλ ειδες π.μ?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
CBF600S Repsol πως θα φαινόταν άραγε ;![]()
![]()
![]()
το ειδες το καινουριο?
Το είδα Βασίλη αλλά αρκετά καθυστερημένα δυστυχώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από bsari
ρε συ σε επαιρνα τηλ ειδες π.μ?
το ειδες το καινουριο?![]()
Για ποιο καινούργιο λες ;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Στο bikepics θα βρεις αρκετές φωτογραφίες...
http://www.bikepics.com/honda/hornet/
Τι έχουν κάνει οι ανθρωπεεεεεεεες:wacko:
![]()
![]()
![]()
:o
![]()
:a07:
γενικα ολος ο στολος αλλαζει με κορυφαιο το χχ και το νεο transalp 700,οσο για hornet 1000 θα τους σκισω αν το ξερα θα περιμανα χαλαρα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το είδα Βασίλη αλλά αρκετά καθυστερημένα δυστυχώς.![]()
Για ποιο καινούργιο λες ;![]()
@bsari
Κάτι που δεν κατάλαβες από ότι φαίνεται.
Τη φωτό δεν την έβαλα για να κάνουν σχόλια για τη μηχανή μου ούτε να την επειδήξω (άμα ήταν θα είχα βάλει καλύτερες φωτό στο σχετικό τοπικ από αυτές που έχω και θα είχα αναφέρει αυτά που είχα κάνει) αλλά για να βοηθήσω το παλικάρι να πάρει κάποιες ιδέες ώστε να τον βοηθήσω με συγκεκριμένα κομμάτια.βγαλε καλυτερες φωτο-περισσοτερες για να παρεις την απαντηση που θελεις
Οσο για τα σχόλιά σου στα συγκεκριμένα κομμάτια θα ήθελα να δω στο δικό σου τι έχεις κάνει (αν έχεις κάνει τίποτα) για να μπορέσω να σχολιάσω και εγώ.
Όσο για αυτό εσύ πάρε μια μάσκα από Varadero και βάλτη πάνω στο Hornet να δούμε πως θα δείχνει:rotflmao:εγω την αμαρτια να βαλω απο αλλη μηχανη σε χοντα δε θα την εκανα -θα εβαζα καποια αλλη μα τοσες υπαρχουν!!(
![]()
Χρήστο μην μασάς ρε! Το θηρίο σου σπέρνει λεμεεεεε![]()
Να βάλεις καμιά φωτό ρε man γιατί να μην βάλεις?
Αντε να κλείσουν στόματα!![]()
![]()
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου![]()
Οσοι με γνώρισαν στην βόλτα που πήγαμε κατάλαβαν ότι δεν έχω κανένα σκοπό να επιδείξω τίποτα, άλλωστε και άλλοι είχαν πολλά aftemarket κομμάτια αλλά γιατί γουστάρω το σπορ και ακόμα περισσότερο να γνωρίσω τα άτομα που έχουν κάνει (για μένα) την πιο σωστή επιλογή σε αγορά "γυμνής" μοτοσικλέτας![]()
Μπορώ να ανεβάσω ή να στείλω πμ φωτό από οποιοδήποτε κομμάτι ενδιαφέρεται κάποιος και να του δώσω πληροφορίες πώς να τα αγοράσει, ακόμα και για άλλα κομμάτια.Εχω κάνει μεγάλη έρευνα πάνω στο θέμα γιατί το αγαπάω το hornetaki μην ξεχνάτε είχα και το 600 και σπάραξε η καρδιά μου όταν το έδωσα.
Αλήθεια πότε θα πάμε ξανά βόλτα??? Δυστυχώς όμως από Επίδαυρο κάηκε ένα κομμάτι.
τις πλησιαζω καθολου τι σημαινει?εχεις καποια εργαλεια τα οποια ειναι μοναδικα φτιαγμενα με δικια τους προσωπικοτητα, ανεβαζεις φωτο και ρωτας αν τις πλησιαζεις σου απανταμε οτι εχεις κανει μια προσπαθεια που απλα ειναι συνηθης απο αυτα που φαινονται και σου λενε να ανεβασεις φωτο αλλες για να δουμε!!! και απαντας οτι δε θελεις επιδειξη και οτι οσοι σε ξερουν καταλαβαινουν... ωραια εγω που δε σε ξερω και εφοσον δε θελεις επιδειξη γιατι εγραψες ποσα εχεις που δε φαινονται...και εφοσον ηθελες να δειξεις σε καποιον να παρει μια ιδεα γιατι δεν εδειξες αφου οι φωτο σου ηταν μια ,μακρινη χωρις λεπτομερεια !!!!εγω φιλε μου δεν εχω βαλει κατι ακομα τετοιο ωστε να ΦΑΙΝΕΤΑΙ και να κανει το οχημα μου να ξεχωριζει συν οτι δε το εβαλα σε παραθεση με τα αντιστοιχα projects και ξαναλεω οτι ολα ωραια αυτα που εβαλες αλλα ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ δε σε αμφισβητησε κανεις και πανω απο ολα γουσταρω να βλεπω ανθρωπους να φτιαχνουν τα μοτο ωστε να διαφερουν απο τα αλλα και να ικανοποιουν τον ιδιοκτητη σου ειπα καποια τα οποια για μενα θα πλησιαζαν τη συγκριση που μας εβαλες να κανουμε χωρις σχολιασμο υποθετω ,οσο για τη μασκα varadero δεν εννοουσα να βαλεις honda αλλα aftermarket και οχι καποιας αλλης μοτο που ηδη υπαρχει
συνεχισε τη καλη δουλεια και απλα αν θελεις βαλε φωτο ,εγω στο προηγουμενο και φωτο εβαζα και οτι μου ζητουσαν και σε ολα τα π.μ απαντησα!!!δε σε εθιξε κανεις ,προταση καναμε!!!
..(...\............./....)
...\....\........../..../
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
....\...................·´
που το βρηκες ρε θηριο?ειδες το χρωμα τι μπορει να κανει?ειδες π.μ σου ρανερ ακυρο ολα οκ
ωραια αυτη η εξατμιση απο τις ποιο ωραιες για το η7