Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 111

Θέμα: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Ξέρει κανείς την κατάληξη των ανθρώπων ρε παιδιά?
    Αν ξέρει κάποιος, ας ποστάρει.

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
    Έχω να πώ ότι είσαι μεγάλος κάφρος!!!!!!!!!!!!

το παιδί μπορεί να έφυγε πετώντας και να μην έσκασε πουθενά και απλά να σύρθηκε.....
    ξέρουμε τι έπαθε το παιδί??
    ότι και να έγινε δε μπορείς να λες μαλακίες σε τέτοια περισταστικά παλιοπαπάρα.....

με σύγχησες βραδιάτικα....
    γαμώ το στανιό μου...

πάρε την παλιοπατάτα σου και βάλτο φρένα και αναρτήσεις γιατί μπορείς να πάθεις ακριβώς το ίδιο με 50χλμ με το χάρχαλό σου....(για το ΑΧ-1 μιλάω.....μην πω τα ίδια και για το Ζ)
    --------------------------------------------------------------------------------

Ειπα να μην του πω τιποτα χειρότερο αλλα τωρα που σε διαβαζω μπριζωθηκα...

ΚΥΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΑΤΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!

Παιδιά αυτού του είδους η διαμάχες δεν βγάζουν πουθενά.
    μόνο εχθρότητες μεταξύ μας
    πάνω απ' όλα αν ξέρει κανένας τι έγινε??????????
    πως είναι το παλικάρι?
    είχε δεύτερο άτομο?
    Μακάρι να ήταν μόνος του και μακάρι να μην έπαθε τπτ σοβαρό
    αν είναι έτσι αν δηλαδή δεν έπαθε τπτ σοβαρό και ήταν μόνος του
    Ο Μ%$#@*& ΘΕΛΕΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Πολλά μπορεί να έγιναν, από τη φωτό δεν αποκλείω το φταίξιμο κανενός (και τα 200 τα πιάνουν πολλοί με διαφορετικά οχήματα).

Τα βλέπω πολλά τα 200 στη κίνηση πάντως.

Προσέχουμε για να τρέχουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χαλαρωστε λιγο κοριτσια.
    Εχουμε ενα καθημερινο φαινομενο μπροστα μας, και ο καθενας μπορει να εκφραζεται οπως του γουσταρει στην τελικη.
    Εδω μεσα εχω διαβασει και πολυ χειροτερες και πιο εγκληματικες μαλακιες σε στυλ προτροπης/συμβουλης και κανενας σας δεν μιλησε.
    Πεσατε να τον φατε τον ανθρωπο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Οταν ένας άνθρωπος , βάζει ένα πιστόλι στο κεφάλι του και πυροβολεί ... το εάν επέζησε , λίγο μετράει.

Πεσατε να με φάτε ... αλλά δεν με πειράζει .

Μαλλον ανήκετε στους , αγριόγκαζους με τις Χαγιαχαβούζες , που πάνε φέτες , και τρομάζουν τις γριές .

Αντικειμενικά , εαν δεν υπολογίζει την ζωή του ο κάθε τιμονιέρης , εγώ δεν την βάζω την γάτα μου να κλαίει .

Ειμαι ψυχροκολος σε κάτι τέτοια .

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Μα πόσο παπάρας μπορεί να είσαι..ή μάλλον πόσο μπορείς να γίνεις ακόμα..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω ..
    Για τα πρεζάκια της ταχύτητας , που μου κάνουν τον οδηγό αγώνων σε τριάμισι μέτρα δρόμο στο επαρχιακό δίκτυο ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .

Και ναι .. είμαι πολύ μεγάλος παπάρας . σε τέτοια θέματα !! Thank you

Ααα και Good morning .. !!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Για τα πρεζάκια της ταχύτητας , που μου κάνουν τον οδηγό αγώνων σε τριάμισι μέτρα δρόμο στο επαρχιακό δίκτυο ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .

Ο Θεος (Σου) μαζι σου...

Αλλωστε ΔΕΝ μπορει πια να σε βοηθησει ΚΑΝΕΝΑΣ ψυχιατρος ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HEATSEEKER750

Κανένας δεν σου είπε ούτε εσύ να κλάψεις ούτε η γάτα σου!!!!!Σταμάτα να είσαι πικρόχολος και σκέψου ότι και σε σένα μπορεί να συμβεί το ίδιο (ναι,ναι ακόμα και με το καβουρντιστήρι που καβαλάς...)
    ...Καθένας το κουμάντο του στην πλάτη του φορτώνεται κι όποιος γουστάρει την μαγκιά,
    περνάει βέβαια καλά ,μα η μαγκιά πληρώνεται...

τι να πει κανεις...
    μεγάλος @@ς για να γράφεις τέτοια...

tasosrr το ατύχημα έγινε μετα την εγνατία προς Παραμυθιά?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος

Οταν ένας άνθρωπος , βάζει ένα πιστόλι στο κεφάλι του και πυροβολεί ... το εάν επέζησε , λίγο μετράει.

Πεσατε να με φάτε ... αλλά δεν με πειράζει .

Μαλλον ανήκετε στους , αγριόγκαζους με τις Χαγιαχαβούζες , που πάνε φέτες , και τρομάζουν τις γριές .

Αντικειμενικά , εαν δεν υπολογίζει την ζωή του ο κάθε τιμονιέρης , εγώ δεν την βάζω την γάτα μου να κλαίει .

Ειμαι ψυχροκολος σε κάτι τέτοια .
    και

Κυριακό μπορείς να μας πεις για ποιους μιλάς;

Μπήκα φέτα σε 90 μοίρες στροφή με 110 (πήγα να κάνω φιγούρα σε φίλο μοτοσικλετιστή , και δεν υπολόγισα την ταχύτητα μου , για να μπω στην στροφή) , και πλάγιασε η φουκαριάρα λες και ήταν CBR , με πέταξε η φυγόκεντρος στο αντιθέτω ρεύμα (ευτυχώς άδειο) , χωρίς το παραμικρό τρέμουλο , το πλαισιάκι αυτό, με κράτησε ..... έφτασα στο τέλος της ασφάλτου , και ξαφνικά ενώ είχα αρχίσει τις προσευχές , διοτι μετά την άσφαλτο σε 25 εκατοστά ήταν ξυρισμένο βουνό ( πέτρινος ογκος ) με γύρισε ομαλά ξανά στο κανονικό ρεύμα.
    Εάν ο Respect έχει δρομολόγιο εκείνη την ημέρα, τι θα συζητάς με τον Πέτρο;

Η φωτογραφία είναι από ένα τροχαίο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για πως έγινε, εάν έχουμε νεκρούς και τραυματίες. Δεν είμαστε δικαστές και δεν κρίνουμε χωρίς στοιχεία. Είτε ευθύνεται το αυτοκίνητο, είτε η μηχανή, σεβασμός στους 2.000 νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες (εγώ, ο After, ο Katanas και πάει λέγοντας) που έχουμε κάθε χρόνο. Εάν θες να κάνεις κάτι, διάβασε και ΑΥΤΟ.

ΥΓ Διάβασε και το προηγούμενο link που έδωσα.

Πω πω.... , μαζεύτηκαν όλα τα μεγάλα φέρινγκ , και μας βρίζουν ....

Να πω την αλήθεια , το επιδίωξα να προκαλέσω .... έτσι για να σας φρικάρω ακόμα περισσότερο , στην περίπτωση που η φωτογραφία ... σας φρικάρισε ελαφρώς !!

Εκτος απο μοτοσικλετιστής , σκέφτομαι , και ως απλος οδηγος , που βγαζω βολτα την μελλοντικη μου οικογένεια, με το κουτάκι .

Αλλα , και ως μελλοντικός πατέρας !!

Ούτε τον άγγελο κάνω , ούτε τον Διάολο .... παν μέτρο άριστον έλεγαν οι αρχαίοι .
    Ούτε μαθήματα , ασφαλής οδήγησης θα παραδώσω .
    Ούτε το δικαστή θα κάνω .
    Ούτε την κουτσομπόλα της γειτονιάς .

Τελος , δώστε πιο πολύ προσοχή στο αρχικό θέμα μπας και βάλετε στο κεφάλι σας τα αποτελέσματα μια δυσάρεστης εμπειρίας αλλουνού , η οποία θα λειτουργήσει στο μέλλον αποτρεπτικά !!

Και κάτι τελευταίο , όχι απαραίτητα σημαντικό , η όποια υπεραξία , που έχω , είναι ατομική ,
    και την έχω μόνιμα ... η μηχανή μου είναι ασήμαντη , μπροστά στην δική μου , προσωπική δυναμική .

Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν ..για τα λογάκια ... πάμε για άλλα

.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

Εχεις δίκιο , αλλά στην περίπτωση μου , δεν θα ζητούσα απο κανέναν να με κλάψει ... και δεύτερων το πάθημα μου έγινε μάθημα .... ευτυχώς που έγινε τον πρώτο μήνα από την αγορά της μηχανής , και έτσι έζησα δεκατέσσερα χρόνια ειρηνικά μαζί της , και χωρίς γύψο μέχρι σήμερα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

και

Κυριακό μπορείς να μας πεις για ποιους μιλάς;

Η φωτογραφία είναι από ένα τροχαίο. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για πως έγινε, εάν έχουμε νεκρούς και τραυματίες. Δεν είμαστε δικαστές και δεν κρίνουμε χωρίς στοιχεία. Είτε ευθύνεται το αυτοκίνητο, είτε η μηχανή, σεβασμός στους 2.000 νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες (εγώ, ο After, ο Katanas και πάει λέγοντας) που έχουμε κάθε χρόνο. Εάν θες να κάνεις κάτι, διάβασε και ΑΥΤΟ.

ΥΓ Διάβασε και το προηγούμενο link που έδωσα.
    Για το φορτηγατζή που τον σκότωσε!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πω πω.... , μαζεύτηκαν όλα τα μεγάλα φέρινγκ , και μας βρίζουν ....

Να πω την αλήθεια , το επιδίωξα να προκαλέσω .... έτσι για να σας φρικάρω ακόμα περισσότερο , στην περίπτωση που η φωτογραφία ... σας φρικάρισε ελαφρώς !!

Εκτος απο μοτοσικλετιστής , σκέφτομαι , και ως απλος οδηγος , που βγαζω βολτα την μελλοντικη μου οικογένεια, με το κουτάκι .

Αλλα , και ως μελλοντικός πατέρας !!

Ούτε τον άγγελο κάνω , ούτε τον Διάολο .... παν μέτρο άριστον έλεγαν οι αρχαίοι .
    Ούτε μαθήματα , ασφαλής οδήγησης θα παραδώσω .
    Ούτε το δικαστή θα κάνω .
    Ούτε την κουτσομπόλα της γειτονιάς .

Τελος , δώστε πιο πολύ προσοχή στο αρχικό θέμα μπας και βάλετε στο κεφάλι σας τα αποτελέσματα μια δυσάρεστης εμπειρίας αλλουνού , η οποία θα λειτουργήσει στο μέλλον αποτρεπτικά !!

Και κάτι τελευταίο , όχι απαραίτητα σημαντικό , η όποια υπεραξία , που έχω , είναι ατομική ,
    και την έχω μόνιμα ... η μηχανή μου είναι ασήμαντη , μπροστά στην δική μου , προσωπική δυναμική .

Δεν κρατάω κακίες σε κανέναν ..για τα λογάκια ... πάμε για άλλα

.

Ο,οοοοτι να ναι! :a24: :a24: :a24: :a24:

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ