μαύρο ήταν
bagster δε νομίζω να είχε
ήταν SM και εξάτμιση Supertrapp
(ή δείτε εδώ )
μαύρο ήταν
(ή δείτε εδώ )
Λεώ το είδα το ποστ και ότι είχε Supertrapp. Το μόνο που ταιριάζει είναι το χρώμα και η χρονολογία. Ο rein δεν μου απάντησε αν είναι SM, (περιμένει να τον πάρω τηλ. τον κόπρο).Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μαύρο ήταν
(ή δείτε εδώ )![]()
1% να είναι, ας ρίξω μια ματιά.
Νικο, στείλε μου το τηλ. σου, γιατί θα λείπω μέχρι την Πέμπτη.
χμ...το σκεφτηκα το θεμα σηκωματος αλλα θεωρησα βλακωδως οτι δεν θα ειναι καποιος τοσο καφρος ετσι ωστε να το κανει...
anyway...θα παω να δω αρ. πλαισιου και κινητηρα και θα επανελθω...
το μηχανακι ειναι εντουρο η οτι σκατα ειναι αυτα τα παρταλια μαμα τελοσπαντων και ειναι απο τα τελευταια...ειπα 2003 για να βαλω μια χρονολογια...παντως ειναι μιζατο...το γραφει στα καπακια...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αντώνη στείλτα με πμ στον sniper.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χμ...το σκεφτηκα το θεμα σηκωματος αλλα θεωρησα βλακωδως οτι δεν θα ειναι καποιος τοσο καφρος ετσι ωστε να το κανει...
anyway...θα παω να δω αρ. πλαισιου και κινητηρα και θα επανελθω...
το μηχανακι ειναι εντουρο η οτι σκατα ειναι αυτα τα παρταλια μαμα τελοσπαντων και ειναι απο τα τελευταια...ειπα 2003 για να βαλω μια χρονολογια...παντως ειναι μιζατο...το γραφει στα καπακια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
.......και να ΜΗΝ κυνηγάει Ducati στις στροφές της Σάρτης .....
....πφφφφ σιγά τις στροφές![]()
![]()
να 'λεγες τουλάχιστον για Πυργαδίκια και βράδυ και να μην έχεις ξαναπεράσει να πω εντάξει....![]()
![]()
You BETA believe...
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, που με σκεφτήκατε και το ψάξατε.. δυστυχώς δεν είναι το δικό μου. Εγώ πάντως ακόμα κουβαλάω τα κλειδιά του μπας και το δω πουθενά να το πάρω να φύγω!![]()
ΥΓ. Να πάτε κι εσείς Πυργαδίκια.. αν δε σας αρέσουν οι στροφές θα σας αρέσουν σίγουρα τα ψάρια.![]()
safety doesn't happen by accident