Ακόμα για τσαντάκια μιλάμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
.... μιας αλλοδαπής "οικιακής βοηθου" (διαβατήριο βιβλιάριο κλπ)
....
![]()
Υ.Γ. Πάρε μια μπανάνα και τελείωνε!
Ακόμα για τσαντάκια μιλάμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
.... μιας αλλοδαπής "οικιακής βοηθου" (διαβατήριο βιβλιάριο κλπ)
....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Προσεχε μονο που θα την βαλεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ακόμα για τσαντάκια μιλάμε;![]()
Ο σναιπερ δεν προσεξε![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσεχε μονο που θα την βαλεις.
Ο σναιπερ δεν προσεξε![]()
![]()
![]()
με 'πνηξες παλιο@@στα!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
με 'πνηξες παλιο@@στα!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάρε ένα τέτοιο το οποίο είναι και διαιρούμενο.
..(...\............./....)
...\....\........../..../
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
....\...................·´
Αμα είναι για ψηφιακή και κινητά ... δεν προτείνετε τίποτα που να δένει πάνω στην μηχανή .. οι κραδασμοί θα τα βλάψουν σίγουρα !!
Και εγώ ψηφίζω μπανάνα !! ή σακίδιο πλάτης .![]()
Τελικά δεν κατάφερα να πάω την Τρίτη για ψάξιμο αλλά σήμερα θα πάω οπωσδήποτε, προχτές μου έδειξε ο DimCreta το τσαντάκι του ποδιού που έχει και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα, δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
O sniper ειναι εγκάθετος γιατί δε θέλει να το φοράνε κι άλλοι![]()
![]()
Βολεύει πολύ λεμεεεεεεεε
Θα πέσει λίγο κράξιμο απ'την παρέα βέβαια αλλά αφού χωράει και το πιστόλι μέσα δεν θα κράξουν και για πολύ ώρα..![]()
Αν δεν βρώ αυτό που έψαχνα απ'την αρχή θα πάω σε κάτι τέτοιο η αλλιώς στην κλασσική μπανάνα και θα διαβάσω το user's manual πριν την πρώτη τοποθέτηση..![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω το tankbag βρε'συ για τέτοιο φόρτωμα, κάτι μικρό θέλω ώστε να μπορώ να το παίρνω μαζί μου όλες τις ώρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Πάρε ένα τέτοιο το οποίο είναι και διαιρούμενο.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχω το tankbag βρε'συ για τέτοιο φόρτωμα, κάτι μικρό θέλω ώστε να μπορώ να το παίρνω μαζί μου όλες τις ώρες.![]()
![]()
Ρε δεν είναι tankbag είναι tailbag![]()
![]()
![]()
![]()
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
Σύμφωνοι ! (ή που δεν το εξήγησα σωστά όμως ή που το κατάλαβες λάθος):hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Ρε δεν είναι tankbag είναι tailbag![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά σου είπα ότι αν χρειαστώ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο έχω ήδη ένα tankbag γι'αυτή τη δουλειά, πράγμα που σημαίνει ότι το tailbag δεν μου χρειάζεται αυτή τη στιγμή και ότι αυτό που αναζητώ είναι κάτι σε μικρό μέγεθος ώστε να μπορώ να το παίρνω μαζί μου στην καφετέρια για παράδειγμα αλλά που να μπορώ κιόλας να το σταθεροποιήσω σωστά πάνω στη μηχανή, ή πάνω μου έστω χωρίς να μ'ενοχλεί στη οδήγηση.
Ευχαριστώ πάντως φίλε μου![]()
![]()
![]()
Aυτό που βρήκες είναι για την πλάτη ή για τη μέση...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πριν λίγο έψαξα και στο site της Bagster και βρήκα αυτό που επισυνάπτω παρακάτω, όμως η θέση του ανήκει μέσα στο tankbag κι ενώ δείχνει πολύ βολικό δεν έχω καταλάβει αν μπορώ να το στηρίξω πάνω στο κάλυμμα χωρίς να απαιτείται και η τοποθέτηση της "βαλιτσάρας"
![]()
ένα αλλό είναι αυτό αλλά δεν πρέπει να έχεις tangbag![]()
![]()
....\..../´¯|.¯`\./
..../... |....|..(¯¯¯`\
...|.....|´¯.|´¯.|\....)
...|.....` ¯..¯ ´....../
Ά γεια σου, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου για να το βάζω πάνω στο κάλυμμα του ντεποζίτου στις μικρές βόλτες που χρειάζομαι να έχω μαζί μου μόνο τα απαραίτητα !
Απλώς δεν ήξερα με τι τρόπο στηρίζονται πάνω στο ντεπόζιτο (το συγκεκριμένο με μαγνήτες απ'ότι είδα) γι'αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάτι που να ασφαλίζει στα κρικάκια του Bagster (καλύμματος) όπως και το tankbag δηλαδή.![]()
Πρώτη μου επιλογή είναι αυτού του είδους τα τσαντάκια, θα μάθω περισσότερα για τον τρόπο στήριξής τους σήμερα το απόγευμα και θα δούμε που θα καταλήξουμε τελικά.
Νά'σαι καλά !![]()
![]()
ρε Μακις, με το μπαρδόν κιόλας...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ά γεια σου, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου για να το βάζω πάνω στο κάλυμμα του ντεποζίτου στις μικρές βόλτες που χρειάζομαι να έχω μαζί μου μόνο τα απαραίτητα !
Λες οτι θα σε κράξει η παρέα αν πάρεις το side holster γιατί δεν είναι "αντρικό" ενώ αυτό που μετά θα το έχεις στον ώμο σα louis vuiton είναι;
![]()
περίεργα μΕ τα λέτε εκεί κάτω....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
α να σου πω δε θέλουμε υποννοούμενα για τον ανδρισμό του makis :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Μακις, με το μπαρδόν κιόλας...
Λες οτι θα σε κράξει η παρέα αν πάρεις το side holster γιατί δεν είναι "αντρικό" ενώ αυτό που μετά θα το έχεις στον ώμο σα louis vuiton είναι;
![]()
περίεργα μΕ τα λέτε εκεί κάτω....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ενώ αυτό που μετά θα το έχεις στον ώμο σα louis vuiton![]()