Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Δικαβαλο σε ss.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Παιδια εγω εχω το αλλο προβλημα
    Εχω ενα TURBO ZZR 1400 και μετα τα 290, δικαβαλο,ακουω παραπονα απο τον συνοδηγο οτι του σηκωνονται τα μπατζακια
    Τι να κανω?
    Καλτσες μαλλινες, του στρατου, λετε να βελτιωσουν την κατασταση?
    Αν φορεσει μποτες εντουραδικες που φτανουν το γονατο?

Πειτε μου παιδια γιατι εχω σοβαρο προβλημα

:wacko:
    Κοίτα με τις μάλλινες καλτσες θα δεις πολύ μικρή βελτίωση αλλά πάλι μετα τα 300 θα αντιμετωπίσεις το ίδιο ακριβως πρόβλημα....

Με τις εντουράδικες μπότες κάτι θα γίνει αλλά πάλι στα 320-330 θα αρχίσουν πάλι τα παράπονα.

Το μόνο που σε σώζει είναι αυτές οι ψαράδικες μπότες που φτάνουν μέχρι τη μέση και έχουν και τιράντες!!!!

Βέβαια στα 350 μπορεί να πετάσει ο συνοδηγός αλλά τουλάχιστον δεν θα μπορεί να ξαναπαραπονεθεί!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ..(...\............./....)
    ...\....\........../..../
    ....\..../´¯|.¯`\./
    ..../... |....|..(¯¯¯`\
    ...|.....|´¯.|´¯.|\....)
    ...|.....` ¯..¯ ´....../
    ....\...................·´

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Παιδια εγω εχω το αλλο προβλημα
    Εχω ενα TURBO ZZR 1400 και μετα τα 290, δικαβαλο,ακουω παραπονα απο τον συνοδηγο οτι του σηκωνονται τα μπατζακια
    Τι να κανω?
    Καλτσες μαλλινες, του στρατου, λετε να βελτιωσουν την κατασταση?
    Αν φορεσει μποτες εντουραδικες που φτανουν το γονατο?

Πειτε μου παιδια γιατι εχω σοβαρο προβλημα

:wacko:
    Αυγουστιατικα μαλλινες καλτσες?Μαλλον θελεις γιατρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Αυγουστιατικα μαλλινες καλτσες?Μαλλον θελεις γιατρο!
    Λες να δοκιμασω κατι σε κολαν ή σε σοσονια?

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Δικάβαλο + ss + μεγάλες ταχύτητες =

Σε πρόσφατη στριφτερή εκδρομή με αναγκαστικά χαμηλές ταχύτητες (max 90χαω) αναβάτης σε cbf αντιμετώπισε τα ίδια προβλήματα στροβιλισμού με το συνοδηγό.

(βασικά λόγω οξείας κουλαμάρας μας έλεγε για "στροβιλισμούς" και αλλα τέτοια)
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
    (βασικά λόγω οξείας κουλαμάρας μας έλεγε για "στροβιλισμούς" και αλλα τέτοια)
    Για τα 184 μποφώρ που μας μαστιγώνανε δεν είπες τίποτα όμως κουφαλίτσα..

Προσπαθήστε με τον συνεπιβάτη να μετακινεί το σώμα/κεφάλι του μέχρι να βρείτε το σημείο που οι στροβιλισμοί απο το μπροστινο κράνος σε συνδυασμό με το πίσω εξουδετερώνονται.

Απο εκεί και πέρα, τα περι χρήσης των ss τα έχουμε αναλύσει σε βάθος και αλλού (φευ, χωρίς αποτέλεσμα)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

...

προσπαθησε να καταλαβεις οτι το σσ ειναι μηχανακι για ενα ατομο..περιορισου στις ταχυτητες που σου επιτρεπει να πας ανετα και εσυ και ο πισω και ολα μια χαρα..

εγω χθες δικαβαλο παντως γυρναγα με 200 χιλ στην εθνικη και ουδεν προβλημα.

αλλαξε καμια ζελατινα τιποτα ξερω γω.

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    προσπαθησε να καταλαβεις οτι το σσ ειναι μηχανακι για ενα ατομο..περιορισου στις ταχυτητες που σου επιτρεπει να πας ανετα και εσυ και ο πισω και ολα μια χαρα..

εγω χθες δικαβαλο παντως γυρναγα με 200 χιλ στην εθνικη και ουδεν προβλημα.

αλλαξε καμια ζελατινα τιποτα ξερω γω.
    +999 Συμφωνω με τον φιλο Δουκα. Τα SS δεν εχουν σχεδιαστει με προτεραιοτητα στο ταξιδι δικαβαλο. Μπορουν να το κανουν αλλα πρεπει να ξερεις οτι θα πρεπει να κανεις συμβιβασμο.
    Αν θες να πηγαινεις δικαβαλο με 250 μπορεις να το κανεις με ενα BMW RT η κατι αναλογο. Αν βαζεις την οδηγικη απολαυση πανω απο ολα (και για να εχεις SS μαλλον το κανεις) τοτε σιγουρα θα μαθεις να "βολευεσαι" στα υπολοιπα.

Απο την αλλη εγω τις λιγες φορες που πηγα δικαβαλο δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα στα 200+. Ισως η αεροδυναμικη της Ντιβας ειναι καλη, ισως ο συνεπιβατης ηξερε πως να καθεται σωστα, παντως δεν ειχα θεμα.

Δοκιμασε και με αλλον συνεπιβατη και βαλε και μια double bubble ζελατινα. Θα δεις μεγαλη διαφορα.
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    .......
    Δοκιμασε και με αλλον συνεπιβατη .....

Kι αν με τον άλλο συνεπιβάτη είσαι ΟΚ χωρίζεις την πρώτη που είναι ασύμβατη με το SS
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos

Re: Re: Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Kι αν με τον άλλο συνεπιβάτη είσαι ΟΚ χωρίζεις την πρώτη που είναι ασύμβατη με το SS
    :rotflmao: παντως για να μην συντονιζονται τα δυο κρανη σε στροβιλισμους πιστευω οτι ο συνεπιβατης πρεπει να ειναι μεταξυ 1.65-1.75,35-40-55 και το πολυ 60 κιλα..
    λειπει και ο old να μας φωτισει λιγακι..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Super φλόγα... Το avatar του/της gtheof
    Επειδή και εγώ το έχω πάθει (και δεν έχω ss, αλλά Ζ750s), προφανώς παίζει το ύψος του συνεπιβάτη, αλλά και η θέση η οποία κάθεται. Δεν είναι απαραίτητα καλό να "κολλάει" πάνω σου. Αν θυμάμαι καλά, αν κάθεται λίγο πιο πίσω, είναι καλύτερα. Επίσης να μην έχει μετατοπισμένο το κεφάλι του αριστερά-δεξιά, αλλά πίσω από εσένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Καλα ακουω για 180 και 200 με δυο ατομα ! Πιστευω οτι αυτα ειναι λογια του αερα .Εκτος αν μιλαμε για μικρες αποστασεις των 40 χλμ. Για συνεχες ταξιδι 300 χλμ πχ δεν φανταζομαι οτι το εχει κανει κανεις.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Για τα 184 μποφώρ που μας μαστιγώνανε δεν είπες τίποτα όμως κουφαλίτσα..

Κάααααλα...εσύ μου λες για την κορυφή (στις κεραίες) που φυσούσε και είμασταν σταματημένοι και 'γω λεω γενικότερα για ολη τη διαδρομή.

Ας μην ημουν και 'γω κουλός απ' το φόβο μου και οταν θα έφτανες εγω θα τελείωνα το μιλκ σεικ μου!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Το 2001 ειχα παρει καινουργιο το BMW R1150 RT.Κατ'εξοχην τουριστικη μοτοσυκλετα.Ανεβαζω λοιπον την γυναικα μου και ξεκιναμε για την πρωτη μας υπεραναπαυτικη ρηλαξατη απολαυστικη διαδρομη προς Χαλκιδικη.Πριν ξεκινησουμε λεω την συμβια μου,εγω θα κουναω την ηλεκτικα ρυθμιζομενη ζελατινα και εσυ εκει που θα εχεις την απολυτη ηρεμια σφυρα για να την αφησω...
    Στα πρωτα κιολας χιλιομετρα με κτυπαει απο πισω,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!! μου λεει η γυναικα.Βρε απο εδω,βρε απο εκει,πανω η ζελατινα στην μεση,κατω,μεσαια,ΤΙΠΟΤΑ!
    Αρχιζω να σκαω,τι διαολο τουριστικη μοτοσυκλετα ειναι αυτη,τι φταιει και δεν μπορουμε να ταξιδεψουμε?
    Αφου καναμε αρκετες στασεις και πολλες σκεψεις ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ,επρεπε η συνοδηγος να απεχει απο τον οδηγο.Ακουμποντας στην πισω βαλιτσα ολα τα προβληματα λυθηκαν αυτοματως ως δια μαγειας.
    Κατα την πορεια μιας μοτοσυκλετας εαν βρισκονται κολλητα τα κρανοι επιδρουν αρνητικα στο πισω κρανος οι στροβιλισμοι.Βεβαια φευγει το κεντρο βαρους προς τα πισω,αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεσι.
    Οσο για τα 180-220 με 2 ατομα,ναι,τα ΧΑΓΙΑ-ΖΧ12-ΧΧ1100,ετσι ταξιδευουν.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Oχι προβλημα μονος μου δεν εχω κανενα. 200+ ειναι μια νορμαλ ταχυτητα εκει που με περνει παντα. Και στα 260 που το εχω ανοιξει κανενα προβλημα ετσι και αλλιως ειμαι απο πισω απο την ζελατινα ντιπ καταντιπ.

Το προβλημα ειναι στο δικαβαλο και μονο. Οταν παει λιγο πιο πισω τοτε το κρανος τρωει ολο τον αερα και δεν μπορει να το κρατησει λεει. Σβερκο εχει, οχι μονομπρατσο........λογικο.

Θα χτυπησω μια, νταμπλ μπουμπλε, ζελατινα μπας και διορθωσει το προβλημα.

Δεν μπορω να παω με 140 μονο. Με τετοια μηχανακια ειναι σαν να πας με οπισθεν. Απλα δεν μπορω. Αδυνατω ρε παιδι μου.................

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δεν πας από παπί σε ss..
    από epp1640 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2009, 14:07
  2. Πώς δένουμε πιό καλά αποσκευές σε Ss ?
    από MitsosNaked στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2008, 12:36
  3. Θέση-σταση οδήγησης ΟΧΙ σε SS ή street μηχανές γενικότερα
    από Cpt. Haddock στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2007, 18:36
  4. Mε πλαινες βαλιτσες σε ss με ποσα ταξιδευεις;;
    από ktm640lc4 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 05:44
  5. Απαντήσεις: 29