Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Πωλείται οικόπεδο...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    αφου δεν επαθες εσυ τπτ δεν τρεχει μια.....

καταχωρεις το περιστατικο στο folder ΕΜΠΕΙΡΙΑ και κανεις μια σκεψη με το πως ενδεχομενος θα μπορουσες να ειχες αντιδρασει διαφορετικα στα χωματα και καταχωρεις το αποτελεσμα στο folder ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ (τουμπας)....και συνεχιζεις!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ελα ρε αυτα ειναι ψιλοπραγματα με ανησυχησες βραδιατικα

Οπως ειπε και ο ντιβ φτιαξε τα φολντερς σου, και καλου κακου εχε καβατζα και μια γαμωμανετα η κανα λεβιε, γιατι ειναι τα πρωτα πραγματα που βρισκουν
    Αντε παμε για αλλα τωρα (δεν εννοω τουυμπες)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αφου εισαι καλα δεν τρεχει τιποτα.

Ο δρομος για χιλιαδου ειναι απιστευτος με καλο κρατημα (νομιζω) και σχεδον καινουργιος.

Απλα σε μερικα σημεια εχει χωματα, ειναι αληθεια, για αυτους που θα πανε ΄το γραφω.

Περαστικα σε σενα (ψυχολογικα) και το μηχανακι θα το φτιαξεις. ΚΟΥΛ....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Παιδιά όσο σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω για να το αποφύγω ,δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι .Μόνο εαν κράταγα πολύ κλειστή ''γραμμή'' ,δηλαδή να καθόμουν στο αριστερό μέρος της λωρίδας σε αριστερή στροφή το οποίο είναι λίγο έως πάαααρα πολύ λάθος στρίψιμο, ειδικά σε φουρκέτα 180 μοιρών.
    Μάλλον καταλήγω στο ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας.

Ο δρόμος για την Χιλιαδού είναι αρκετά στριφτερός ( τι αρκετά ...κάργα δηλαδή).Μέχρι την Στενή δεν έχει στροφές κλειστές αλλά η πρόσφυση είναι ψιλογιατονπούτσοκαβάλα.Από τη Στενή ως τη Χιλιαδού η πρόσφυση για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετά καλή ,με εξαίρεση ορισμένα σημεία όπου ο δρόμος έχει βουλιάγματα και σαμαράκια πάνω σε στροφές και είναι κάπως επικίνδυνα.Πολλά χώματα έχει 15-10 χλμ πριν τη Χιλιαδού ,εκεί θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή.

Εγώ την έπαθα εκεί που δεν έχει ( νόμιζα) χώματα λίγο μετά τη Στενή πηγαίνοντας προς Χιλιαδού.

Tipάκι για μανέτες:
    Για να μην σας σπάσει η μανέτα φρένου /συμπλέκτη σε μια πτώση μπορείτε να κάνετε το εξής:
    Πάρτε ένα πριονάκι ή Dremel ή κατι που να κόβει σίδερα τέλος πάντων και χαράξτε τη μανέτα σε βάθος 3-5 mm από την πίσω της μεριά και κοντά(σχεδόν δίπλα) στην μπίλια που έχει στην άκρη.
    Κατά την πρόσκρουση θα παραμορφωθεί και πιθανότατα θα σπάσει και θα αποκολληθεί το ακραίο τμήμα της μπίλιας ενώ το βασικό σώμα της μανέτας θα μείνει στη θέση του λειτουργικό έτσι ώστε να μπορείτε να κινήσετε την μοτο σας
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    .....Μάλλον καταλήγω στο ότι ήταν καθαρά θέμα τύχης/ατυχίας.
    τπτ δεν ειναι θεμα τυχης....τα παντε έχουν ενα λογο και αιτια και αποτελεσμα

τα χωματα ηταν σε ολο το πλατος του δρομου/λοριδας?
    δεν μπορουσες να αλλαξεις την τροχια σου και απποφυγεις ετσι τα χωματα?
    μηπως τρομαξες απο τα χωματα και φρεναρες?
    μηπως τα φρενα ανασηκωσαν το μηχανακι, τρομάζοντας σε ακόμα περισότερο?
    μηπως επικεντρωθηκες στο χαντάκι και δεν κοιταξες εκει που θες να πας (target fixation)?

???? δεν ξερω, ρωταώ! ΕΣΥ ησουν εκει και προφανως ξερεις καλυτερα αο μενα που ειμαι οισω απο την οθονη μου
    δεν στη λεω, απλα αυτα τα πραγματα (και αλλα ή διαφορετικα) ρωταω τον εαυτό μου μετα απο καθε στραβη/αναποδη/παρα λιγο στραβη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Εγώ την έπαθα εκεί που δεν έχει ( νόμιζα) χώματα λίγο μετά τη Στενή πηγαίνοντας προς Χιλιαδού.
    στο δρομο δεν νομιζουμε τπτ!
    θεωρουμε τα παντα πιθανα και περιμενουμε τα παντα να συμβουν και (πνευματικα) προετοιμαζομαστε για αυτο!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Δημήτρη λες να μην τα χω σκεφτεί όλα αυτά...?

Το χώμα είχε παρόμοιο χρώμα με του δρόμου , ξέρεις αυτό το γκριζοπό λεπτό γαρμπίλι και ήταν μια κηλίδα περίπου ένα μέτρο από την δεξιά άκρη του δρόμου.
    Την είδα γύρω στα 2-3 μέτρα πριν την πατήσω και ευτυχώς πρόλαβα και μείωσα λίγο την δύναμη στα φρένα , αλλιώς θα είχα φύγει με τη μία από μπροστινό.

Περισσότερες λεπτομέρειες από κοντά στο Δέλεαρ

Υ.Γ. ...και μη με χαιρετάς εμένα γιατί
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πωλειται Σε Τιμη Ευκαιριασ Οικοπεδο Στο Ριο
    από panayiotis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2004, 16:05
  2. πωλειται εγκυκλοπαιδεια
    από Boxer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 20:12
  3. Πωλειται Κρεβατοκαμαρα
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ