Σοβαρά το βλέπω χινάρι. Έτσι για να κάνουμε γούστα και να έχουμε να λέμε ως το επόμενο ματς.![]()
Αλλιώς μάλλον νίκη του γαύρου...
Σοβαρά το βλέπω χινάρι. Έτσι για να κάνουμε γούστα και να έχουμε να λέμε ως το επόμενο ματς.![]()
Αλλιώς μάλλον νίκη του γαύρου...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΖΕΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΑΒΑΛΕ?ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟ ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΚΑΡΙΚΕ ΧΑΡΑΚΙΡΕ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
h o pao tha nikisei h o olympiakos re.
h mporei ..mporei leo na erthei kai x.
apla einai ta prammata.:rotflmao: :rotflmao:
Επιτέλους μια σαφής και πλήρως τεκμιριωμένη απάντηση-πρόβλεψη....
:rotflmao: :rotflmao:
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΕΜΕ!!![]()
![]()
0-3 ΧΑΛΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ +2 BONUS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ?
ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
ΑΑΑ!! ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ!!
![]()
![]()
εγώ προβλέπω ότι σε αυτό το πόστ που το άνοιξε αεκτζής και ποστάρουν γαύροι μετά απο το παιχνίδι θα ποστάρουν μονο βάζελοι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΕΜΕ!!![]()
![]()
0-3 ΧΑΛΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ +2 BONUS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ?
ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?
ΑΑΑ!! ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως πέρσι που μετά τα ντέρμπι έπαιφτε κρυφτό.....![]()
πέραν της πλάκας πρώτη αγωνιστική δεν χωράνε προβλέψεις....προβλέπω οτι θα ειναι κάκιστο το θέαμα και εκτός απροοπτου (όπως για παράδειγμα κεφαλιά ψαράκι του διαιτητή στο 90 να πάει στο Γ της εστίας του Γκαλίνοβιτς) θα πάμε για κανα 0-0.....
Υ.Γ. πουλήσαμε και τον Βύντρα......![]()
ρε μιλάμε αυτός ο πρόεδρος μπορεί να πουλήσει και γάντια σε κουλό....![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
πολυφωνία ρε παιδάκι μου...χαχαχαχα....
Ο ΑΕΚτζής που το άνοιξε, είπε και τον λόγο... δεν μας αφήνει αδιάφορους το αποτέλεσμα , αρκεί βέβαια να νικήσουμε την Βέροια μιας και πολύς λόγος γίνεται για το παιχνίδι αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά ξέχασες τις περιπτώσεις διακοπής του αγώνα , αναβολής λόγο καιρικών συνθηκών και κάτι ακόμα που δεν έχω σκεφτεί .Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
h o pao tha nikisei h o olympiakos re.
h mporei ..mporei leo na erthei kai x.
apla einai ta prammata.:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Νταξ' πούλησε τα γάντια στον κουλό κι αγόρασε μπότες ο κουτσός.Το Φύσσα ρε παιδί μου;Έλεος!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Υ.Γ. πουλήσαμε και τον Βύντρα......![]()
ρε μιλάμε αυτός ο πρόεδρος μπορεί να πουλήσει και γάντια σε κουλό....![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Νταξ' πούλησε τα γάντια στον κουλό κι αγόρασε μπότες ο κουτσός.Το Φύσσα ρε παιδί μου;Έλεος!![]()
![]()
![]()
φαντάζομαι ομως οτι τον αγόρασε φτηνότερα (αν δεν ήταν ελεύθερος) απο ότι πουλάει τον Βύντρα ...κάτι για 1,8 εκατομμύρια άκουσα...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Θα ορμήσει σαν παθιασμένο τέρας , ο Λούα Λούα , και θα τους πάρει και τα σώβρακα ..
Θα βάλουμε και φοίνικες στο Καραισκάκη , να πιάνετε απο τα κλαδιά και να κάνει βόλτες , όχι μόνο τούμπες:rotflmao:
Πεντάραααααα λέμε .. βαζελουά , καλά θα κάνετε να φάτε ελαφρά το Σάββατο , διοτι η πεντάρα θα σας πέσει βαριά !! :rotflmao: :rotflmao:
μ...κιες...
καμια ομαδα αυτη την στιγμη δεν φαινεται να υπερεχει της αλλης....εκτος αν βασιζεστε στα φιλικα![]()
κατα τα αλλα 1 με 2 γκολακια θα τα φανε οι γαυροι ετσια για το καλο
Παει η μάχη ... αναβλήθηκε λέει , για μια βδομάδα .
Πήρατε αναστολή ... χαρείτε τηνόσο κρατάει .. Οεοοο
Αρχιζει την Κυριακη και οπως ειπα
και σε προηγουμενα ποστ
θα κανουμε παρτυ μεσα στην λεοφωρο
οπως παντα με τους πελατες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Λεωφορο δεν εχετε τυχη καμμια....και χωρις Raul Bravo θα ειστε για τα πανηγυρια!χαχαχαχ