Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Xρειαζομαι βαλιτσες για το 636....καμια ιδεα;;;

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Αυριο θα κοιταξω να τις βρω.

Το θεμα τωρα που σκεφτομαι ειναι το εξης. Πως γινεται οταν ειναι γεματες οι βαλιτσες να μην ακουμπανε μεταξυ τους;;;;

Το βαρος λογικα θα τις τραβαει να κολλησουν στο κατω μερος. Αυτο δεν ειναι λιγο επικινδυνο απο την αποψη οτι ισως χτυπανε στον τροχο;

Σκεφτηκα να βρω ενα σιδερο οσο ειναι περιπου η αποσταση μεταξυ τους για να μην ερχονται μεσα αλλα να μενουν εκει.
    βαζεις χταποδια απο το επανω μερος και τραβαει η μια την αλλη(στα δινουν πακετο οταν τις αγοραζεις)...

αναλογα το βαρος βαζεις και αναλογα τα χταποδια...

ετσι εκανα και εγω...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Εχω κι εγω της oxford αλλα τα 55 λιτρα, ταξιδακι δικαβαλος και τα σαμαρια τιγκα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα σε ταχυτητες μεχρι 160, παραπανω δε πηγα γιατι δε το επετρεπε ο δρομος, αν τις δεσεις καλα δεν εχοθν κανενα προβλημα, βεβαια παιζει μεγαλο ρολο και τι μηχανη εχεις. Στη περιπτωση που 8α ταξιδεψεις μονος δεν υπαρχει καν λογος να ανοιξεις εντελως τα σαμαρια, ο χωρος που προσφερουν κλειστα ειναι υπερ αρκετος αρκει βεβαια να μη θες να παρεις μαζι σου ολο το σπιτι...χαχαχα.

Τα ειχα παρει απο το δικυκλο στη βουλιαγμενης, κανονικα εχουν γυρο στα 200 ευρο ( τοσο εχουν και τα 65 λιτρα, δεν εχουν διαφορα ) αλλα μου τα αφησε 150, το ξερω πως υπαρχουν και πιο φτηνα στην αγορα αλλα οσα ειχα δει και βολευαν για τη δικη μου μηχανη ( fazer 1000 07 ) δε μου γεμιζαν το ματι απο αποψη ποιοτητας. Ο καθενας μας βεβαια το βλεπει διαφορετικα οποτε η επιλογη εινια καθαρα δικη σου...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF