Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 88

Θέμα: Gipsy funeral

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Συγγνώμη κύριοι!
    Το βρίσκετε εξαιρετικά αστείο να διακωμωδείτε τις πεποιθήσεις των άλλων ιδίως τις θρησκευτικές;;;;;;;;;;;
    Ο καθένας η κάθε κοινωνία τιμά τους νεκρούς της σύμφωνα με τα πιστεύω της.
    Μάλλον είναι κομματάκι άσχημο το λιγότερο αυτό που κάνετε.
    Δλδ εσύ το βρίσκεις σοβαρό το θέαμα ;

Αλίμονο αν δεν μπορούσαμε να (κατα)κρίνουμε τέτοιες «τελετές» με το πρόσχημα της προσβολής των διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων.
    Θα είχαμε μείνει ακόμα στην εποχή που όταν πέθανε ο γαμάω, σφάζανε και καμμιά 10ριά συζύγους μαζί για να υπηρετούν τον αφέντη τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Δλδ εσύ το βρίσκεις σοβαρό το θέαμα ;

Αλίμονο αν δεν μπορούσαμε να (κατα)κρίνουμε τέτοιες «τελετές» με το πρόσχημα της προσβολής των διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων.
    Θα είχαμε μείνει ακόμα στην εποχή που όταν πέθανε ο γαμάω, σφάζανε και καμμιά 10ριά συζύγους μαζί για να υπηρετούν τον αφέντη τους.

Απάντησα στον Ηλία τι εννοώ.
    Τώρα τι σχέση έχει η εποχή του θανάτου του αφέντη και οι καμιά δεκαριά σύζυγοι που έσφαζαν με αυτά που εγώ είπα... το αφήνω σε σένα που έκανες την σύγκριση. Έσύ την έκανες εσύ κατάλαβες.
    Ήθελα να ΄ξερα όμως τι θα γινόταν αν έμπαινε κάποιος και διακωμοδούσε μία χριστιανοορθόδοξη κηδεία!!!

Ήθελα να ΄ξερα όμως τι θα γινόταν αν έμπαινε κάποιος και διακωμοδούσε μία χριστιανοορθόδοξη κηδεία!!!
    Αν ρωτάς εμένα τίποτα...ας πει ότι θέλει. Όπως ξέρεις έζησα απο πολύ κοντά μία κηδεία πριν λίγους μήνες και κάποια πράγματα ήταν για γέλια

(όπως οτι το λάδι που θα έριχνε ο παπάς ήταν μινέρβα ας πούμε - σε πλαστικό μπουκάλι )

Η σάτιρα (δεν πρέπει να) έχει όρια.

Τα ΠΑΝΤΑ πρέπει να κρίνονται και η διακωμώδηση ειναι πολλές φορές ο καλυτερος τρόπος να δειξεις τα στραβά...

Τυχαία οι βασιλείς παλιά είχαν τον "τρελό" τους (the king's jester)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αν ρωτάς εμένα τίποτα...ας πει ότι θέλει. Όπως ξέρεις έζησα απο πολύ κοντά μία κηδεία πριν λίγους μήνες και κάποια πράγματα ήταν για γέλια

(όπως οτι το λάδι που θα έριχνε ο παπάς ήταν μινέρβα ας πούμε - σε πλαστικό μπουκάλι )

Η σάτιρα (δεν πρέπει να) έχει όρια.

Τα ΠΑΝΤΑ πρέπει να κρίνονται και η διακωμώδηση ειναι πολλές φορές ο καλυτερος τρόπος να δειξεις τα στραβά...

Τυχαία οι βασιλείς παλιά είχαν τον "τρελό" τους (the king's jester)

Δεν διαφωνώ ακριβώς μαζί σου αλλά κάπου διαφέρει η άποψη μου.
    Τεσπα μην το κάνουμε θρησκειολογικοαναλυτική κουβέντα.

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

πάντα καταφέρνει να με μπερδεύει αυτό το παιδί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Απάντησα στον Ηλία τι εννοώ.
    Τώρα τι σχέση έχει η εποχή του θανάτου του αφέντη και οι καμιά δεκαριά σύζυγοι που έσφαζαν με αυτά που εγώ είπα... το αφήνω σε σένα που έκανες την σύγκριση. Έσύ την έκανες εσύ κατάλαβες.
    Το τι εννοείς προσωπικά δεν το κατάλαβα. Μπορείς να κρίνεις, να κατακρίνεις αλλά να μην διακωμωδείς κρίνονταν από κάποιες φωτό;
    Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν παρών.

Η σύγκριση που έκανα έχει να κάνει με το νόημα τέτοιων «τελετών». Η συνέχεια της ζωής μας με όλες τις υλικές ανέσεις.

ΥΓ: Αν το πρόσεξες η κηδεία είναι χριστιανική.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

πάντα καταφέρνει να με μπερδεύει αυτό το παιδί

Ωραία να σου πω για να τελειώνουμε και μην αφήνω παρεξηγήσεις.
    Συμφωνώ ότι η σάτιρα ΔΕΝ έχει όρια. Το έχω πει άλλωστε και αλλού αυτό.
    Όμως επειδή ΕΙΔΙΚΑ μία κηδεία έχει άλλα συναισθήματα για τους ανθρώπους που μένουν κι επειδή είναι άμεσα συνυφασμένη με τις βαθύτερες και δυνατότερες πεποιθήσεις των ανθρώπων των φυλών και των λαών ΔΕΝ θεωρώ ότι είναι προς σαρκασμό. Όπως δεν θα σάρκαζα μία ταφή στις Ινδίες στην Τζαμάικα ή δεν ξέρω που αλλού.
    Ο θάνατος είναι πολύ προσωπική υπόθεση και γι αυτό ΔΕΝ φτάνω σε αυτό το σημείο να κάνω πλάκα με μια κηδεία.
    Σαφώς πολλά πράγματα με κάνουν να γελάω αλλά δεν θα κάνω πλάκα με αυτά!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

τις πεποιθήσεις θρησκευτικές;;;;;;;;;;;
    σύμφωνα με τα πιστεύω της.
    Μάλλον είναι κομματάκι άσχημο το λιγότερο αυτό που κάνετε.

ela re file..
    eleos
    exoune valei mesa lcd othoni dvd chivas reagal
    kai mas milas gia pepoithiseis?

an einai dinaton, exoun ksefigei oi tipoi..
    apla to gelio bgainei pnixta giati einai alitheia kai me anatrixiazei to skiniko..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Ωραία να σου πω για να τελειώνουμε και μην αφήνω παρεξηγήσεις.
    Συμφωνώ ότι η σάτιρα ΔΕΝ έχει όρια. Το έχω πει άλλωστε και αλλού αυτό.
    Όμως επειδή ΕΙΔΙΚΑ μία κηδεία έχει άλλα συναισθήματα για τους ανθρώπους που μένουν κι επειδή είναι άμεσα συνυφασμένη με τις βαθύτερες και δυνατότερες πεποιθήσεις των ανθρώπων των φυλών και των λαών ΔΕΝ θεωρώ ότι είναι προς σαρκασμό. Όπως δεν θα σάρκαζα μία ταφή στις Ινδίες στην Τζαμάικα ή δεν ξέρω που αλλού.
    Ο θάνατος είναι πολύ προσωπική υπόθεση και γι αυτό ΔΕΝ φτάνω σε αυτό το σημείο να κάνω πλάκα με μια κηδεία.
    Σαφώς πολλά πράγματα με κάνουν να γελάω αλλά δεν θα κάνω πλάκα με αυτά!
    Ρε συ Στέλιο, απο "τηλεθεαση" ξέρεις, όταν στην τηλεόραση προβάλονται διαφορες εικόνες που πολλές φορές θα μπορούσες κι εσύ να τις έχεις βγάλει προς τα έξω, τι κάνεις?
    Πας σε κάθε έναν και του κάνεις παρατήρηση ανάλογα τα συναισθήματα που του προκαλεί αυτό που του πλασάρεις?
    Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις είπαμε. Στην συγκεκριμένη φάση δεν είναι μόνο λέξεις αλλά και συναισθήματα. Έχεις δει ποτέ, μετά απο ένα απαιχθές δελτίο ειδήσεων για το "θεΑθήναι", να ρωτάει κανείς τον τηλεθεατή αν του άρεσε αυτό που είδε, η τι συναίσθημα ένιωσε? ΟΧΙ. Δε σ' αρέσει? μη βλέπεις!
    Ο καθένας έχει την δική του άποψη και είναι ελεύθερος να την εκφράσει.
    Θεωρώ τύχη που είδα αυτές τις φωτό (κι ας πλούτησε η γνωση μου χαμογελώντας) δεν νομίζω ότι θα είχα την ευκαιρία (ευτυχώς) να δω ποτέ απο κοντά τέτοιο πράγμα.
    Χαλάρωσε.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω!!!!!!

Ρεύμα έχει το δωματιάκι??????

Γιατί αλλιώς

.....

τζάμπα καίει η λάμπα!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Εγώ μια ερώτηση έχω να κάνω!!!!!!
    Ρεύμα έχει το δωματιάκι??????

Γιατί αλλιώς

.....

τζάμπα καίει η λάμπα!!!!

γιατι, ειδες πουθενα τουαλετα? που θα καταληξει το chivas?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Το τι εννοείς προσωπικά δεν το κατάλαβα. Μπορείς να κρίνεις, να κατακρίνεις αλλά να μην διακωμωδείς κρίνονταν από κάποιες φωτό;
    Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν ήμουν παρών.

Ω ναι!!!!

σιγουρα θα ειχες διαφορετικη αντιμετωπιση εαν εισουν παρων!!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Τεσπα μην το κάνουμε θρησκειολογικοαναλυτική κουβέντα.

χαλασε το space ε???

ή λογω πενθους προσπαθεις να μειωσεις τις απωλειες κ δημιουργονταςς νεες λεξεις???

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Ρε συ Στέλιο, απο "τηλεθεαση" ξέρεις, όταν στην τηλεόραση προβάλονται διαφορες εικόνες που πολλές φορές θα μπορούσες κι εσύ να τις έχεις βγάλει προς τα έξω, τι κάνεις?
    Πας σε κάθε έναν και του κάνεις παρατήρηση ανάλογα τα συναισθήματα που του προκαλεί αυτό που του πλασάρεις?
    Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις είπαμε. Στην συγκεκριμένη φάση δεν είναι μόνο λέξεις αλλά και συναισθήματα. Έχεις δει ποτέ, μετά απο ένα απαιχθές δελτίο ειδήσεων για το "θεΑθήναι", να ρωτάει κανείς τον τηλεθεατή αν του άρεσε αυτό που είδε, η τι συναίσθημα ένιωσε? ΟΧΙ. Δε σ' αρέσει? μη βλέπεις!
    Ο καθένας έχει την δική του άποψη και είναι ελεύθερος να την εκφράσει.
    Θεωρώ τύχη που είδα αυτές τις φωτό (κι ας πλούτησε η γνωση μου χαμογελώντας) δεν νομίζω ότι θα είχα την ευκαιρία (ευτυχώς) να δω ποτέ απο κοντά τέτοιο πράγμα.
    Χαλάρωσε.

ΟΧΙ την ΕΡΤ!!! Η ΕΡΤ δεν προβάλλει συνήθως τις εικόνες που λες ούτε με τον τρόπο που γίνεται στα άλλα κανάλια. Ο καθένας επιλέγει που θα δουλέψει τι θα δει και πως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    χαλασε το space ε???

ή λογω πενθους προσπαθεις να μειωσεις τις απωλειες κ δημιουργονταςς νεες λεξεις???

δημιουργώ νέες λέξεις...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ