:a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Έχουμε περάσει μία θυελλώδη σχέση αλλά στο τέλος τα βρήκαμε![]()
![]()
![]()
![]()
:a53:Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Έχουμε περάσει μία θυελλώδη σχέση αλλά στο τέλος τα βρήκαμε![]()
![]()
![]()
![]()
εχω κανει 10 των 400Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
άλλο μακρυνή 400 χλμ και άλλο 4000 χλμ ε?![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
τες πα ΟΛΕΣ οι γνωμες ειναι σεβαστες (αρκει να μην λεμε βλακειες που δε ξερουμε -δε παει σε σενα αυτο -)
απλως θεωρω οτι δεδομενου οτι ξερω οτι ξερει οπως προειπα και δεδομενου οτι εχω-ειχα και εγω μονοκυλινδρο που το εβγαζα και πιο περα απο την πολη μου δε θα πει κατι διαφορετικο
και φυσικα θελω να ακουσω την αποψη του επισεις θελω απελπισμενα να μαθω αν βαζει ενα κυβο η 2 ζαχαρη σαν σωστος αγγλος στο τσαι του αλλα γαμωτ γαμωτ δεν ειναι συνδεδεμενος![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μία διευκρίνηση παρακαλώ.....
Στον κύλινδρο κάθεστε ή στη σέλλα?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
έεεελα ντεΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μία διευκρίνηση παρακαλώ.....
Στον κύλινδρο κάθεστε ή στη σέλλα?![]()
![]()
![]()
![]()
άντε on topic
δεν παθαίνει τίποτα η μηχανή .-
Φίλε μου έχω ένα ΧΤ-Χ 660 και όπως πιθανώς να γνωρίζεις έχουν το ίδιο μοτερ με το strada. Η μηχανή έχει 23.000 km εκ των οποίων τα 15.000 km έχουν γίνει στην Αθηνών-Πατρών με ταχύτητες της τάξεως των 140-150 km/h το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα, πέραν των πιασιμάτων σε όλο μου το σώμα, ήταν ότι στα 16.000 km άλλαξα αλυσίδα-γρανάζια γιατί παρέδωσαν πνεύμα! Όπως μου είπαν στο συνεργείο μπορεί να ευθύνεται στο ότι η αλυσίδα δούλευε σε ψηλές ταχύτητες για πολλά km και το καλύτερο όλων, μου τα άλλαξαν στην εγγύηση!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από S705![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Μη μασάς , πολλαπλασίασε την αρχή στα κόκκινα με 0,8 να δεις της στροφές για ταξίδι , αν είναι και υδρόψυκτο ( μη βαράτε ρε παιδιά νομίζω πως είναι αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα ) σταματάς Γερμανία για αλλαγή λαδιών . δατς ιτ .Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Γεια σας παιδία.
Είμαι κάτοχος μια aprilia stada. Κάνω αρκετά ταξιδάκια και έχω ακούσει την έξεις άποψη
‘άμα πας συνέχεια με 150 στην εθνική , θα την γ@μησεις ‘
κατά πόσο ισχύει αυτό?
Τα 150 έρχονται με 5 και 5500rpm . κόφτη έχει στις 7200.
Κοινός έχω πρόβλημα άμα στην διαδρομή Αθηνά –Κόρινθο ταξιδεύω με αυτά τα χιλιόμετρα?
Π.Χ το σκ πήγα Αγρίνιο. μέχρι την Κόρινθο είχα σχεδόν πάντα 155 χλμ
Μέχρι Ρίο 140
Και μετά μέχρι 120 λόγο κινήσεις .
Περιμένω τις απόψεις σας.
Μια ζωή μόνο μονοκύλινδρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Φίλε μου έχω ένα ΧΤ-Χ 660 και όπως πιθανώς να γνωρίζεις έχουν το ίδιο μοτερ με το strada. Η μηχανή έχει 23.000 km εκ των οποίων τα 15.000 km έχουν γίνει στην Αθηνών-Πατρών με ταχύτητες της τάξεως των 140-150 km/h το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα, πέραν των πιασιμάτων σε όλο μου το σώμα, ήταν ότι στα 16.000 km άλλαξα αλυσίδα-γρανάζια γιατί παρέδωσαν πνεύμα! Όπως μου είπαν στο συνεργείο μπορεί να ευθύνεται στο ότι η αλυσίδα δούλευε σε ψηλές ταχύτητες για πολλά km και το καλύτερο όλων, μου τα άλλαξαν στην εγγύηση!!!![]()
Εντος εγγυησης?????
Τι λες τωρα???
παντος εναν που πετυχα στην εθνικι με χτ τον λυπιθηκα.Δεν ξερω πος την παλευεις εσυ , αλλα αυτος στα 160 και η μιχανι χωρευε καρσιλαμα!!!! Βλεπε φτερο ψυλο
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
επι 0,8????
τι ειναι αυτο? απο που το συμπερενουμε?
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Όσο για την εγγύηση επειδή άργησε πολύ να έρ8ει το κιτ από τη Yamaha και εγώ τους πίεζα γιατί το χρειαζόμουν ο μηχανικός και φίλος μου μου έβαλε ένα κιτ της AFAM που είχε στο μαγαζί με τη δικαιολογία πως θα πουλούσε το yamaha οταν το έπαιρνε
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xapns
Πέντε χρόνια BMW F 650 GS, Αθήνα - Θεσσαλονίκη αμέτρητες φορές. Ούτε η μηχανή έπαθε τίποτα, ούτε η μέση.
to provlima file einai pos i mesi kataponeite athroistika, mporei sta 5 xronia na min exeis enoxlisi alla i mesi na ton pinei siga siga..
pragma pou fisika efxome na min sou simvei..
sigoura pantos kathe antropos exei alles antoxes sto ntapa ntoupa
![]()
pantos me apasxolei kai mena to thema giati skeftome to gs650 pou einai psiloftino (metaxeirismeno panta) gia na kano taksidakia.
gia peite gia peite
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Φίλε μου είμαι κάτοχος όπως προείπα παραπάνω του 650gs εδώ και 3 χρόνια. Το μηχανάκι πέραν το ότι είναι σκυλί & αξιόπιστο δε νομίζω ότι θα σε κουράσει. Οι κραδασμοί έρχονται μετά τις 6000 στροφές & αφού έχεις πιάσει τα 140 - 150. Μπορείς να το φορτώσεις σα σκυλί , να είσαι δικάβαλος & να πηγαίνεις μια χαρά. Μειονέκτημα του κατά την άποψη μου οι ασαφείς αναρτήσεις, το οποίο διορθώνεται, & το ότι του λείπουν 10 αλογάκια που αυτά δε μπορείς να τα βρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
to provlima file einai pos i mesi kataponeite athroistika, mporei sta 5 xronia na min exeis enoxlisi alla i mesi na ton pinei siga siga..
pragma pou fisika efxome na min sou simvei..
sigoura pantos kathe antropos exei alles antoxes sto ntapa ntoupa
![]()
pantos me apasxolei kai mena to thema giati skeftome to gs650 pou einai psiloftino (metaxeirismeno panta) gia na kano taksidakia.
gia peite gia peite.
Εγώ κάνω ακόμα & εντούρο με αυτό!
![]()
ok to agorazo!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Φίλε μου είμαι κάτοχος όπως προείπα παραπάνω του 650gs εδώ και 3 χρόνια. Το μηχανάκι πέραν το ότι είναι σκυλί & αξιόπιστο δε νομίζω ότι θα σε κουράσει. Οι κραδασμοί έρχονται μετά τις 6000 στροφές & αφού έχεις πιάσει τα 140 - 150. Μπορείς να το φορτώσεις σα σκυλί , να είσαι δικάβαλος & να πηγαίνεις μια χαρά. Μειονέκτημα του κατά την άποψη μου οι ασαφείς αναρτήσεις, το οποίο διορθώνεται, & το ότι του λείπουν 10 αλογάκια που αυτά δε μπορείς να τα βρεις.
Εγώ κάνω ακόμα & εντούρο με αυτό!
![]()
![]()
oso gia to enduro, entaksi to mixanaki einai sxediasmeno kai gia afto.
entaksi oxi akrivos enduro alla ikanopoiitiko gia xomatina komatia
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αν καταφέρεις να του δώσεις και 10 άλογα θα είσαι αρχηγός!Να μου πεις βέβαια και μένα το τρόπο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ok to agorazo!![]()
![]()
![]()
tora pou les gia alogaΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν καταφέρεις να του δώσεις και 10 άλογα θα είσαι αρχηγός!Να μου πεις βέβαια και μένα το τρόπο!
![]()
eixa paei proxtes sto xorio se kati xorafi na doume tis elies(exo kai proika koritsia)
kai eida kafe panemorfo alogo..
kai ithela na rotiso an kserei kaneis,
1) prepei na xeis adia gia na exeis alogo?
2) poso kostizei ena ftino?
3) mporeis na to kikloforeis ston dromo osan ton kolokotroni? (ok oxi stin poli, sta xoria)
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy