Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Προβλημα με τις ενδειξεις στο ταχυμετρο

Νέο μέλος
    καλημερα
    .... και καλά να σου δείχνει 10 παραπάνω. στο δικό μου YBR 125 δείχνει 10 λιγότερα... φαντάζεσαι σε δρόμο των 70 χαω να λές δε βαριέσαι πάω με 80 και να είσαι με 90 ?? Και σε εμένα ο μάστορας είπε ότι δυστυχώς δεν παίζει αποκατάσταση βλάβης. Δεν το θεωρεί καν βλάβη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    Τι να πω κι εγω ο ταλαιπωρος ιδιοκτητης Aerox?
    Αστο φιλε, ειναι ετσι απο τη μανα του να διαβαζει πολυ περισσοτερο. Δεν γινεται τιποτα, εχω αλλαξει 4 ντιζες και δυο κοντερ σε δυο χρονια...Κατεβαινω τη Συγγρου με 70 και διαβαζει 120!
    Εχεις δικιο φιλε.

Τις προαλλες πηγαινα Χαλκιδικη και σε μια κατηφορα που ειχε μου μηδενισε το κοντερ και μετα μου εγραφε 20χλμ/ω.

Δηλαδη ποσο να υποθεσω οτι πηγαινε με 140χλμ/ω?

Για να παρω ενα καινουργιο ψηφιακο κοντερ ξερει κανεις ποσο κοστιζει και αν αξιζει τον κοπο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfour
    καλημερα
    .... και καλά να σου δείχνει 10 παραπάνω. στο δικό μου YBR 125 δείχνει 10 λιγότερα... φαντάζεσαι σε δρόμο των 70 χαω να λές δε βαριέσαι πάω με 80 και να είσαι με 90 ?? Και σε εμένα ο μάστορας είπε ότι δυστυχώς δεν παίζει αποκατάσταση βλάβης. Δεν το θεωρεί καν βλάβη.
    Η δικια σου περιπτωση για εμενα ειναι καλυτερη αλλα και ποιο επικυνδυνη.

Διοτι θα λες τα φιλαρακια σου παμε μια κοντρα εμενα παει μεχρι 120χλμ/ω και θα τους περνας διοτι θα πηγαινεις 140χλμ/ω.

Αλλα το επικυνδυνο στην περιπτωση σου ειναι να εισαι σε κανα δρομο που να λεει ανωτατη ταχυτητα 120χλμ/ω και να ειναι κανενας μπατσος στημενος σε καμια ακρη και να σε μετρηση με 140χλμ/ω να πηγαινεις και να σου δωσεις κανα προστιμο χωρις να καταλαβεις τι εγινε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF