Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 66

Θέμα: νεκρος νιγηριανος πωλητης cd

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Στην Ελλάδα πιο καταπιεσμένοι (μαύροι) άνθρωποι από τους ίδιους τους Έλληνες δεν υπάρχουν.

Μια απλή ελληνική οικογένεια που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα δε ξεπερνά συνήθως τα 1800-2000€ αν όλα πηγαίνουν καλά.
    Τι περισσότερο από το να τα επιστρέψει όλα σε βασικούς λογαριασμούς μπορεί να κάνει αυτή η οικογένεια;
    Ούτε καν cd από μαύρο δεν έχει δυνατότητα να αγοράσει αν δε το έχει προγραμματίσει.

Τέλος πάντων. Εγώ μια φορά που πρότεινα σε ένα μαυρούκο που μου κλαιγόταν να αγοράσω cd στο ferry του Ρίο-Αντίριο να έρθει για δουλειά part-time στην εταιρεία που εργάζομαι τον είδα να μεταμορφώνεται σε κινέζο! (άλλη φάρα και αυτή)

Άσε που όταν το(ν) ρώτησα από που είναι μου είπε από τη Καλαμάτα!

1800??? ξερω εγω που παιρνει ο ενας 580 και ο αλλος 650 ποσο μας κανουνε??? και χανει λεει ο ενας την δουλεια του και για μηνες μενουν με 650 (παλι καλα εμεινε ο μεγαλυτερος μισθος) με παιδι (2 χρονων) αμα δεν ηταν οι γονεις?????????????????????

ειναι δραματικη η κατασταση παιδια

για παρα πολλους εκει εξω (για αυτο δεν παντρευοντε δεν κανουν παιδια δε μενουν μονοι τους) γιατι αν εισαι στο σπιτι των γονιων με ολα πληρωμενα και δουλευει για 700 ευρω εισαι μια χαρα

μεχρι ποτε ομως????????

αντι να λυπουμαστε εμας λυπουμαστε ολους τους αλλους

ειναι παραλογο

respect σωστα τα λες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    οι μπατσοι φταινε τελος :rotflmao:

α και χθες καποιος βιαζε την γκομενα σας αλλα αφου διαβασανε αυτα οι μπατσοι σκεφτηκανε οτι δεν ειναι σωστο να επεμβουν γιατι μπορει να πηδηξει ο αλλος απο το παραθυρο.
    βαλανε μυαλο λεμε του δωσανε και στρωμα του βιαστη γιατι γ@μουσε στο πατωμα και κινδυνευε να γδαρθει.

αστα διαλια αναρχικοι λελεδες που ειστε τοσο χεστες που γατα να μπει απο το παραθυρο παιρνετε τηλ την αστυνομια και κατα τα αλλα σας φταινε οι μπατσοι.

η χωρα της παπαρολογιας
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Evi... άστο...

Ακόμα και με τα διπλάσια απο τα ποσά που λες (1350€ ) δεν βγαίνει!!!

Βάλε ενοίκιο σπιτιού (δυαράκι , οχι τρέλά πράγματα!) 300€
    Βάλε έξοδα σπιτιού (κοινόχρηστα, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, κτλ.) άλλα 300 (και λίγα λέω)
    Βάλε όχημα και συντήρηση αυτού (Βενζίνες ασφάλειες κτλ.) κατά μ.ο. 100/μήνα
    Βάλε έξοδα φαγητού τον μήνα 200-300€
    Βάλε και πιθανά έξοδα όπως ιδιωτική νοσοκομειακή, ζημιά απο βλάβη σπίτι/όχημα κτλ. κανά 150 μ.ο. / μήνα

Θα δείς οτι θα έρθεις κοντά στα 1000-1200 ζώντας μια απλή ζωή , μόνος σου , χωρίς παιδιά και οικογένεια. Ούτε κάρτες και δάνεια (τα αποφεύγω σαν ο διάολος το λιβάνι)

Δύο δουλειές λοιπόν για τον Έλληνα αν έχει παιδιά που σπουδάζουν και θέλει να κάνει και κάτι για την ζωή του. Τι λέμε τώρα;

Ξέφυγα όμως... για τον Νιγηριανό μιλάγαμε , έτσι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Evi... άστο...

Gandalf

Τα ξερω ρε το ειπα και πιο πανω ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ κααααααλαααα κρασια
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Προσωπικά θα κρατήσω συντηρητική στάση εδώ.

1. Δεν τον έριξαν απο το μπαλκόνι... μόνος του πήδηξε επειδή ΝΟΜΙΣΕ οτι είδε μπάτσους. Δηλαδή και εγώ επειδή είμαι με την μηχανή , άν δώ πολιτικό όχημα με αστυνόμους μέσα , επειδή έκανα παρανομία και πέσω σε φαράγγι , θα μου φταίνε εκείνοι μετά;

Gandalf
    to nomise oti eide mpatsous elegxete
    to monos tou epese pali elegxete

den to xo se tipota oi mpatsoi na ton eksothisan na fountarei

kai ontos enas antropos pou poulaei cd (an dextoume oti den eixe alla pragmata pano tou)
    an pidaei ap to keno giati fovatai afta pou tha tou kanoun iparxei provlima den simfoneis?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

φίλε akatanomastos... υπάρχουν αυτόπτεις μάρτυρες. Μάλιστα τους έβγαλαν την ίδια μέρα στο "γυαλί", τα κοράκια των ΜΜΕ. E δεν νομίζω να έγινε άμεσα τέτοια πλεκτάνη για να καλυφθεί το θέμα... έλεος δηλαδή.

όσο για αυτό που θα το κάνουν είναι.... ΑΠΕΛΑΣΗ! Που σημαίνει για αυτούς έξτρα χιλιάδες δολάρια για να γυρίσουν στην Ε.Ε. και στην ελπίδα για καλύτερη ζωή , μέσω των τύπων που τους λαθρομεταφέρουν. Εκεί να δείς τι τραβάνε για να έρθουν εδώ.!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    to nomise oti eide mpatsous elegxete
    to monos tou epese pali elegxete

den to xo se tipota oi mpatsoi na ton eksothisan na fountarei

kai ontos enas antropos pou poulaei cd (an dextoume oti den eixe alla pragmata pano tou)
    an pidaei ap to keno giati fovatai afta pou tha tou kanoun iparxei provlima den simfoneis?
    εγω νομιζω οτι πριν τον πεταξουν τον ριξαν και ενα χερακι ξυλο και μετα για να μην φανουν οι μωλοπες τον πεταξαν απο το παραθυρο.επισης πηγαν σπιτι μετα και καμαρωναν γιατι σαν διορισμενοι φονιαδες τα καταφερανε.
    μαλιστα ειπανε μπορει να ειναι λιγα τα 1000 ευρω που παιρνουμε σε σχεση με αυτα που βγαζει ενας που πουλαει cd αλλα εμεις τουλαχιστον σκοτωνουμε χωρις να μας πειραζει κανενας
    αντε ρε ακατανομαστε δες καμια ταινια με τον σταθη γιατι τα αστυνομικα θριλερ δεν σου πανε καθολου
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Στην Ελλάδα πιο καταπιεσμένοι (μαύροι) άνθρωποι από τους ίδιους τους Έλληνες δεν υπάρχουν.

Μια απλή ελληνική οικογένεια που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα δε ξεπερνά συνήθως τα 1800-2000€ αν όλα πηγαίνουν καλά.
    Τι περισσότερο από το να τα επιστρέψει όλα σε βασικούς λογαριασμούς μπορεί να κάνει αυτή η οικογένεια;
    Ούτε καν cd από μαύρο δεν έχει δυνατότητα να αγοράσει αν δε το έχει προγραμματίσει.

Τέλος πάντων. Εγώ μια φορά που πρότεινα σε ένα μαυρούκο που μου κλαιγόταν να αγοράσω cd στο ferry του Ρίο-Αντίριο να έρθει για δουλειά part-time στην εταιρεία που εργάζομαι τον είδα να μεταμορφώνεται σε κινέζο! (άλλη φάρα και αυτή)

Άσε που όταν το(ν) ρώτησα από που είναι μου είπε από τη Καλαμάτα!
    Σιγα να μη δουλέψει!!! Κοροίδο είναι?
    Αφήνει τους μα...κες να δουλεύουν για να αγοράζουν τα cd (απο τα οποία παίζει το 1 στα 10)
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Μια βόλτα στην Ερμού και πέριξ να δείτε την κατάσταση . Η γάτα και το ποντίκι μεταξύ αστυνομίας και αλλοδαπών. Τα δε στενά βρωμάνε από την κατουρίλα και τη σκατίλα . Εδώ έχει ευθύνη ο απλός αστυνομικός ; Τι να κάνει παραπάνω ,τον Κεντέρη σε ολοήμερη βάρδια . Εδώ και ημέρες στο Δήμο Αθηναίων συρρέουν αλλοδαποί για να βγάλουν κάρτα παραμονής . Το τι αλισβερίσι έχει πέσει δεν λέγεται . Μαύροι , κινέζοι κ.λ.π νοικιάζουν τα παιδιά τους σε γυναίκες για να λένε στους φύλακες πως είναι παιδιά τους και έτσι να έχουν προτεραιότητα . Το ίδιο λοιπόν μωράκι ,ναι μιλάω για βρέφη 2 μηνών , περνάνε από χέρι σε χέρι αντί κάποιων ευρώ εκμεταλλευόμενα από τους ίδιους τους γονείς τους . Αν είναι δυνατόν . Και κάποια στιγμή που θα μεγαλώσουν δεν θα αργήσουν οι ίδιοι να τα εξωθήσουν στη πορνεία . Ομως θέλω να πω και κάτι ακόμα . Εχω προσωπικά γνωρίσει και καλέσει σπίτι μου έγχρωμους με τις οικογένειές τους . Ευπρεπέστατοι , καθαροί , ευγενικοί και τα παιδιά τους όλο χαρά . Υπάρχουν οι εξαιρέσεις (ελάχιστες)παντού και πάντα . Ομως δυστυχώς το καλό στοιχείο στην κοινωνία μας σπανίζει ....Γι αυτό λέω προσέχετε το σπίτι σας που λέγετε Ελλάδα . Αυτή μας αγκαλιάζει και μας δίνει το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε . Μην καταντήσουμε κάποια στιγμή να γίνουμε ξένοι γκετοποιημένοι στη χώρα μας .

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Μια βόλτα στην Ερμού και πέριξ να δείτε την κατάσταση . Η γάτα και το ποντίκι μεταξύ αστυνομίας και αλλοδαπών. Τα δε στενά βρωμάνε από την κατουρίλα και τη σκατίλα . Εδώ έχει ευθύνη ο απλός αστυνομικός ; Τι να κάνει παραπάνω ,τον Κεντέρη σε ολοήμερη βάρδια . Εδώ και ημέρες στο Δήμο Αθηναίων συρρέουν αλλοδαποί για να βγάλουν κάρτα παραμονής . Το τι αλισβερίσι έχει πέσει δεν λέγεται . Μαύροι , κινέζοι κ.λ.π νοικιάζουν τα παιδιά τους σε γυναίκες για να λένε στους φύλακες πως είναι παιδιά τους και έτσι να έχουν προτεραιότητα . Το ίδιο λοιπόν μωράκι ,ναι μιλάω για βρέφη 2 μηνών , περνάνε από χέρι σε χέρι αντί κάποιων ευρώ εκμεταλλευόμενα από τους ίδιους τους γονείς τους . Αν είναι δυνατόν . Και κάποια στιγμή που θα μεγαλώσουν δεν θα αργήσουν οι ίδιοι να τα εξωθήσουν στη πορνεία . Ομως θέλω να πω και κάτι ακόμα . Εχω προσωπικά γνωρίσει και καλέσει σπίτι μου έγχρωμους με τις οικογένειές τους . Ευπρεπέστατοι , καθαροί , ευγενικοί και τα παιδιά τους όλο χαρά . Υπάρχουν οι εξαιρέσεις (ελάχιστες)παντού και πάντα . Ομως δυστυχώς το καλό στοιχείο στην κοινωνία μας σπανίζει ....Γι αυτό λέω προσέχετε το σπίτι σας που λέγετε Ελλάδα . Αυτή μας αγκαλιάζει και μας δίνει το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε . Μην καταντήσουμε κάποια στιγμή να γίνουμε ξένοι γκετοποιημένοι στη χώρα μας .
    ο ελληνας δεν ηταν και δεν ειναι ρατσιστης.σεβεται οποιους τον σεβονται
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούσαν οι παππούδες μας για τους Μικρασιάτες...
    Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούσαν οι Αμερικάνοι για τους παππούδες μας...
    Την ίδια επιχειρηματολογία χρησιμοποιούσαν οι Γερμανοί για τους πατεράδες μας...

Πως τα φέρνει τούμπα η ζωή!...

Εύχομαι να μη χρησιμοποιήσουν την ίδια επιχειρηματολογία κάποιοι άλλοι για τα παιδιά μας...

ωχ πάει για "διάσπαση" μου φαίνεται το thread.

Πάντως διαφωνώ Xapns με αυτό που είπες. Ειδικά με τις αφορμές που έδινε κάθε οικονομικός μετανάστης στην εποχή του για να πουν οτι πουν.

Περισσότερο στο θέμα ΗΠΑ και Ελλήνων. Για τους Μικρασιάτες... είναι τεράστιο κεφάλαιο απο μόνο του.

Gandalf

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Το πρόβλημα με όλες αυτές τις συζητήσεις είναι πως δεν τις βλέπετε ως ξεχωριστές περιπτώσεις την κάθε μία. Και πως την ίδια στιγμή υιοθετείτε μία άποψη γενικεύοντας και μπλέκοντας τα πράγματα.
    Το έχω πει εκ. φορές ότι συμβαίνει αυτό.
    Φίλατοι συμφορουμίτες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία απολύτως σχέση αν ο Νιγηριανός πούλαγε ή όχι πλαστά cd. Δεν είναι το θέμα μας η πειρατεία.
    Η πώληση πλαστών cd δεν τιμωρείται με θάνατο. Τέλος!

Από την άλλη πλευρά οι υπόλοιποι... ρε σεις! ΔΕΝ δολοφονήθηκε ο άνθρωπος! Δεν τον έριξαν ούτε τον έσπρωξαν. Βεβαιωμένο αυτό.
    Αυτός φοβήθηκε πανικοβλήθηκε πήγε να πέσει κι έγινε ότι έγινε.
    Τραγικό ναι δυστύχημα όμως.
    Επομένως γιατί φταίει η αστυνομία;
    Κι επίσης... παίδες είστε σίγουροι πως ήταν αστυνομικοί; Το αρνούνται όλοι στην ΕΛΑΣ. Δεν θα το μαθαίναμε αν ήταν;;;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    εγω νομιζω οτι πριν τον πεταξουν τον ριξαν και ενα χερακι ξυλο και μετα για να μην φανουν οι μωλοπες τον πεταξαν απο το παραθυρο.επισης πηγαν σπιτι μετα και καμαρωναν γιατι σαν διορισμενοι φονιαδες τα καταφερανε.
    μαλιστα ειπανε μπορει να ειναι λιγα τα 1000 ευρω που παιρνουμε σε σχεση με αυτα που βγαζει ενας που πουλαει cd αλλα εμεις τουλαχιστον σκοτωνουμε χωρις να μας πειραζει κανενας
    αντε ρε ακατανομαστε δες καμια ταινια με τον σταθη γιατι τα αστυνομικα θριλερ δεν σου πανε καθολου

afto pou leo einai oti gia na katasteiloun kapoia fenomena isos xrisimopoioun ipervoliki via kai afto sta matia enos anthropakou pou exei erthei apo tou diaolou to kerato gia na zisei tin oikogenia tou mporei na ton odigisei stin aftoktonia..
    diladi esena sou fenonte ola ok otan kapoios aftoktonei giafton ton logo?

tora oson afora to ksilo, mi mou peis pos den exeis dei xrisi ipervolikis vias apo tous kalous astinomikous
    den sou pa oti einai oloi diorismenoi foniades, alla kapoioi einai..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

παγενεται μια βολτα απο το αλλοδαπων(πετρου ραλλη το μεταφερανε)και θα καταλαβεται γιατι σαλταρε ο ανθρωπος.δεν ειμαι αναρχικος ουτε φασιστας.επιπλεον οι μαυροι που πουλανε cd δεν πουλανε κοκα και γυναικες συνηθως γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα κερδους.επιπλεον αν πουλαγε οπλα θα εριχνε η κατι απ ολα αυτα θα βρισκανε.ο ανθρωπος αυτος ειχε υποσχεθει πιθανοτατα στον εαυτο του οτι προτιμαει να πεθανει παρα να παει παλι εκει που ητανε.στην πατριδα του πιθανον να μας σουβλιζανε,γιαυτο ερχονται αυτοι εδω και οχι εμεις εκει.εκτος αν γουσταρεται να γινουμε ζιμπαμπουε.αν την ωρα που οδηγατε ανεμελα πεταχτω ξαφνικα και σας τρομαξω και γκρεμοτσακιστητε ποιος θα φταει?η για να το ψαξουμε ακομα παραπανω αυτο που εγινε θα μπορουσε να γινει σε ολες τις χωρες???και στην τελικη αν η αστυνομια λειτουργουσε υποδειγματικα δεν θα μας παιρνουσε απο το μυαλο να σκεφτομαστε ετσι μερικοι.η ψυχολογικη βια ειναι αορατη και πιο αποτελεσματικη.ουτε εχω και προβλημα με τους μπατσους.με τους μαλακες εχω

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF