Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Στην Ελλάδα πιο καταπιεσμένοι (μαύροι) άνθρωποι από τους ίδιους τους Έλληνες δεν υπάρχουν.
Μια απλή ελληνική οικογένεια που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα δε ξεπερνά συνήθως τα 1800-2000€ αν όλα πηγαίνουν καλά.
Τι περισσότερο από το να τα επιστρέψει όλα σε βασικούς λογαριασμούς μπορεί να κάνει αυτή η οικογένεια;
Ούτε καν cd από μαύρο δεν έχει δυνατότητα να αγοράσει αν δε το έχει προγραμματίσει.
Τέλος πάντων. Εγώ μια φορά που πρότεινα σε ένα μαυρούκο που μου κλαιγόταν να αγοράσω cd στο ferry του Ρίο-Αντίριο να έρθει για δουλειά part-time στην εταιρεία που εργάζομαι τον είδα να μεταμορφώνεται σε κινέζο! (άλλη φάρα και αυτή)
Άσε που όταν το(ν) ρώτησα από που είναι μου είπε από τη Καλαμάτα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1800??? ξερω εγω που παιρνει ο ενας 580 και ο αλλος 650 ποσο μας κανουνε??? και χανει λεει ο ενας την δουλεια του και για μηνες μενουν με 650 (παλι καλα εμεινε ο μεγαλυτερος μισθος) με παιδι (2 χρονων) αμα δεν ηταν οι γονεις?????????????????????
ειναι δραματικη η κατασταση παιδια
για παρα πολλους εκει εξω (για αυτο δεν παντρευοντε δεν κανουν παιδια δε μενουν μονοι τους) γιατι αν εισαι στο σπιτι των γονιων με ολα πληρωμενα και δουλευει για 700 ευρω εισαι μια χαρα
μεχρι ποτε ομως????????
αντι να λυπουμαστε εμας λυπουμαστε ολους τους αλλους
ειναι παραλογο
respect σωστα τα λες![]()