Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 128

Θέμα: ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    καιγονται ορεινα χωρια κοντά στη Ζαχάρω...

Κάτι καίγεται πολύ κοντά στην Αθήνα!
    Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Να πω και εγω την μαλακια μου.....εκλογες πλησιαζουν.....τι πιο απλο απο το να δειξεις την αναξιοπιστεια μιας κυβερνησης με τους βγαζεις και σε αυτο πιο πολυ αχρηστους.......για να μην παρεξηγηθω απο καποιους για κομματικους λογους......δεν ψηφιζω στην Ελλαδα και δεν με νοιαζει κανενα κομμα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Να πω και εγω την μαλακια μου.....εκλογες πλησιαζουν.....τι πιο απλο απο το να δειξεις την αναξιοπιστεια μιας κυβερνησης με τους βγαζεις και σε αυτο πιο πολυ αχρηστους.......για να μην παρεξηγηθω απο καποιους για κομματικους λογους......δεν ψηφιζω στην Ελλαδα και δεν με νοιαζει κανενα κομμα.....
    Την είπε ο Γιακουμάτος την μαλακία του και μερικοί την πίστεψαν...
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

Πηγα παραλια Καιφα, απο το πρασινο η εικονες ηταν σαν πινακες τοσο πολυ πρασινο, δεν ηθελα καν να διανοηθω αν πιασει φωτια εκει.

Νέο μέλος
    ωραιοι ειστε!Πισω απο μια οθονη και κραζετε οποιον/οτι βρειτε!ΕΥΓΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Την είπε ο Γιακουμάτος την μαλακία του και μερικοί την πίστεψαν...

ΟΚ....εχεις δικιο.....αν μου πεις ποιος ειναι και ο Γιακουματος ειμαστε κομπλε......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aero
    ωραιοι ειστε!Πισω απο μια οθονη και κραζετε οποιον/οτι βρειτε!ΕΥΓΕ
    Για πε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Βγηκε και σε video.:wacko:

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Kαιγεται και η Σαλαμινα η φωτια εχει φτασει πολυ κοντα στο σπίτι μου...καιγονται σπιτια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Πηγα παραλια Καιφα, απο το πρασινο η εικονες ηταν σαν πινακες τοσο πολυ πρασινο, δεν ηθελα καν να διανοηθω αν πιασει φωτια εκει.
    για τα παραλιακά δεν ξέρω, πάντως ένας φίλος μου που έχει τους παππούδες του κάπου εκεί κοντά μου λέει ότι καίγονται περιουσίες...

μιλάω για ΟΡΕΙΝΗ ζαχάρω,έτσι?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τωρα που γυριζα απο Ε.Ο. Κορινθου - Αθηνας φαινοταν ξεκαθαρα η πυρκαγια στην Σαλαμινα...δραμα...

σηκωνει αερα και ξαφνικα τα δαση μας παθαινουν το συνδρομο της αυταναφλεξης...εμπρησμοι απο αμελεια η προμελετημενοι ειναι ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas

Με 9 νεκρους και συνολικά 15 σε όλη τη χώρα λένε οι ειδήσεις!!!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Και καποιο μερος της Ευβοιας? γιατι βλεπω τους καπνους απο απεναντι.

words, words, words......
    από in.gr

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο: Επτά νεκροί και επτά ή οκτώ τραυματίες στη Ζαχάρω, έξι ακόμα στην Αρεόπολη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι νομοί Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια έχουν καεί, ενώ οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των εναέριων μέσων.

Τέσσερα χωριά στον Ταΰγετο -Καρβέλι, Λαδάς, Αράχοβα και Ελαιοχώρι- έχουν εκκενωθεί, καθώς και η κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα με 45 ηλικιωμένους.

Στον Πάρνωνα η φωτιά βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Γεράκι, Καλλιθέα, Αγιοι Ανάργυροι και Γκορτζιά.

Στην Αρεόπολη, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Σταυρός - Τσίπα. Οι κάτοικοι εκκένωσαν τα σπίτια τους, ωστόσο, πέντε άνθρωποι -δύο άνδρες, δύο γυναίκες, ένας πυροσβέστης- δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Ένας ακόμα δασοπυρισβέστης πέθανε από καρδιακό επεισόδιο.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Ζαχάρω στην Ηλεία, όπου καίγονται σπίτια και επτά άτομα φέρεται να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ένα ακόμα μέτωπο εκδηλώθηκε στη Μεγαλόπολη και έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ σε εξέλιξη είναι και φωτιά σε περιοχή της Αρκαδίας. Τουλάχιστον ένα χωριό εκκενώθηκε, το χωριό Σούλου, ενώ η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά και σε άλλα χωριά της περιοχής.

Εκκενώθηκαν επίσης οι οικισμοί Λαδά και Καρβέλι, αν και αρκετοί από τους κατοίκους δεν απομακρύνονται, φοβούμενοι ότι θα χάσουν τις περιουσίες τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά κατευθύνεται προς τον Πύργο του Δυρρού.

Η εθνική οδός Σπάρτης- Καλαμάτας έχει ανοίξει.

Στην νομαρχία Λακωνίας στη Σπάρτη έφτασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, όπου συμμετέχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς. Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε οικονομικλη βοήθεια 500.000 ευρώ για τους νομούς Λακωνίας και Μεσσηνίας.

«Στην περιοχή, το έργο της κατάσβεσης από τους 100 πυροσβέστες και τα 30 άτομα σε πεζοπόρο σώμα, είναι εξαιρετικά δύσκολο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νίκος Διαμαντής. «Φωτιές μαίνονται ακόμη σε Καστοριά, Γιάννενα, Αρτα και Αττική. Μας προβληματίζει όμως ιδιαίτερα η φωτιά στην Ελευσίνα, όπου σε κοντινή απόσταση από το μέτωπο υπάρχουν οι δεξαμενές καυσίμων των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου» προσέθεσε.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε και στην περιοχή της Φανερωμένης στη Σαλαμίνας όπου στις φλόγες έχουν παραδοθεί σπίτια και αυτοκίνητα.

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι και σε περιοχή της Ελευσίνας, όπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ούτε τα διυλιστήρια.

Ωστόσο, οι φλόγες «άγγιξαν» τις παρυφές της Εθνικής οδού, υποχρεώνοντας την Τροχαία να κόψει για προληπτικούς λόγους τη διέλευση των οχημάτων στην περιοχή.

Φωτιά ξέσπασε περίπου στη 1 το μεσημέρι και στο Λαγονήσι, στη θέση Γαλάζια Ακτή, όπου λόγω και των ισχυρών ανέμων πήρε διαστάσεις. Στο σημείο επιχειρούν εναέρια μέσα, ενώ κάτοικοι δίνουν τη δική τους μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους.

Πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη στη Βοιωτία, την Αιτωλοακαρνανία και την Καστοριά.

Φωτιά και στην περιοχή Ξερόλακκα της Πάτρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο χωριό Περιβόλι του Δομοκού. Η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, κυκλώνοντας το χωριό Ασβέστης της Μακρακώμης στη Δυτική Φθιώτιδα, όπου τυλίχθηκαν στις φλόγες πέντε σπίτια.

Αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το χωριό, ωστόσο δέκα κάτοικοι του χωριού με δική τους ευθύνη προτίμησαν να μείνουν εκεί για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στο Αλιβέρι και το Μεσοχώρι Στείρων στην Εύβοια. Στο Μεσοχώρι επιχειρούν 4 οχήματα με 12 πυροσβέστες, δύο αεροσκάφη καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

Η Καστοριά καίγεται για ΤΡΙΤΗ μέρα, και η φωτιά έχει φτάσει στην Αλβανία.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά το κομμάτι της Ελλάδας που αγαπήσαμε τόσα χρόνια, σε μεγάλο βαθμό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.......

I've always thought
    that I would love to live by the sea
    To travel the world alone
    and live my life more simply
    I have no idea what's happened to that dream
    Cos there's really nothing left here to stop me

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας