Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Σύμη και Λειψοί κάνουν αποχή απο τις εκλογές.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    +1000

ολοι απαιτουμε πραγματα για την παρτη μας και μονο... και ολα ΕΓΩ θα τα πληρωνω...

για τους "φτωχους νησιώτες" που πριν καμια 50 χρονια ηταν ψαραδες δεν ηχαν να φανε ... και τωρα αραζουν ολο το χρονο στις καφετερίες και "δουλεύουν" ενα μηνα με τον τουρισμο και εχουν χεστει στο τάλιρο θα στεναχωριέμαι????!!!!

αν δε πανε να ψηφησουν στα @@ μου! καλυτερα! ασταδιαλα!!!!!
    Τι να πει κανείς για ανθρώπους με μυαλά σαν τα δικά σου......Μεγάλε έχει πάει στο ΒΑ Αιγαίο?Έχεις ζήσει χωρίς πατάτες,φάρμακα, καύσιμα, γιατρό κ.α για 20 μέρες....Ασχολείσου να πούμε εκεί με τις ομάδες & τη μπάλλα...Άντε αγοράκι μου

p.s Ότι & αν γράψεις δε πρόκειται να απαντήσω.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τι να πει κανείς για ανθρώπους με μυαλά σαν τα δικά σου......Μεγάλε έχει πάει στο ΒΑ Αιγαίο?Έχεις ζήσει χωρίς πατάτες,φάρμακα, καύσιμα, γιατρό κ.α για 20 μέρες....Ασχολείσου να πούμε εκεί με τις ομάδες & τη μπάλλα...Άντε αγοράκι μου

p.s Ότι & αν γράψεις δε πρόκειται να απαντήσω.
    δε μας χεζεις ρε μαστορα που πεινάνε και ολας???? ασε ρε σε ποιον τα λες αυτα????? ασε ρε μαγκα.... γιατι εδω στην Αθηνα που δουλευεις για 600 ευρα ειναι "παράδεισος"?

οι αγροτες "πεινανε", οι νησιωτες "πεινανε", οι ψαραδες "πεινανε", οι ανεργοι φοιτητές "πεινανε", οι κλεφτοκοταδες "πεινανε".... και ολοι παιρνουν επιδόματα και βοήθειες....

οι μονοι που περναμε "ζωη και κοτα" ειμαστε εμεις οι μαλακες οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που δουλεύουμε για ολους σας .... και αλλο "φως" εκτός του πενιχρού μισθου μας δεν ειδαμε ποτε...

αντε ρε ασχολισου εσυ με την κηπουρική που τα ξερεις καλυτερα!!!!

ασε ρε δηθεναδες!!!!!!!!!!!!

α και στα @@ μου αν δεν απαντησεις.... αντε γεια και σε εσενα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    δε μας χεζεις ρε μαστορα που πεινάνε και ολας???? ασε ρε σε ποιον τα λες αυτα????? ασε ρε μαγκα.... γιατι εδω στην Αθηνα που δουλευεις για 600 ευρα ειναι "παράδεισος"?

οι αγροτες "πεινανε", οι νησιωτες "πεινανε", οι ψαραδες "πεινανε", οι ανεργοι φοιτητές "πεινανε", οι κλεφτοκοταδες "πεινανε".... και ολοι παιρνουν επιδόματα και βοήθειες....

οι μονοι που περναμε "ζωη και κοτα" ειμαστε εμεις οι μαλακες οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που δουλεύουμε για ολους σας .... και αλλο "φως" εκτός του πενιχρού μισθου μας δεν ειδαμε ποτε...

αντε ρε ασχολισου εσυ με την κηπουρική που τα ξερεις καλυτερα!!!!

ασε ρε δηθεναδες!!!!!!!!!!!!

α και στα @@ μου αν δεν απαντησεις.... αντε γεια και σε εσενα!!!
    Aφου λοιπον ειναι τοσο ωραιο να εισαι αγροτης-ψαρας-νησιωτης γιατι δεν πας και εσυ να γινεις να περνας ζωη και κοτα? Ολο τον χρονο στην καφετερια και να δουλευεις ενα μηνα?

Και να μην εχεις και το αφεντικο να στα ζαλιζει για 600 ? το μηνα?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Aφου λοιπον ειναι τοσο ωραιο να εισαι αγροτης-ψαρας-νησιωτης γιατι δεν πας και εσυ να γινεις να περνας ζωη και κοτα? Ολο τον χρονο στην καφετερια και να δουλευεις ενα μηνα?

Και να μην εχεις και το αφεντικο να στα ζαλιζει για 600 ? το μηνα?
    μπααα το καλυτερο απο ολα ειναι να γινει καποιος ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (που εισαι εξασφαλισμενος μια ζωη)

και να μιλα κιολας και να κρινει αλλους

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF