Κοίτα Βαγγέλη μου, εδώ που τα λέμε αφού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν'κακό !Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κι εγώ το ίδιο Μάκη μου...αλλά αντίστροφα.![]()
![]()
![]()
Όσο είμαστε ακόμα δικέφαλοι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα (και δεν εννοώ την ΑΕΚ)
![]()
![]()
![]()
Κοίτα Βαγγέλη μου, εδώ που τα λέμε αφού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο δεν'κακό !Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Κι εγώ το ίδιο Μάκη μου...αλλά αντίστροφα.![]()
![]()
![]()
Όσο είμαστε ακόμα δικέφαλοι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα (και δεν εννοώ την ΑΕΚ)
![]()
![]()
![]()
δε μπα να ρίξεις κανενα κουβα νερο ρε κακομοιρη μπας και φανεις χρησιμος
Ελληνες (σαφως) οικοπεδοφαγοι καταδεχτηκαν να προσλαβουν βαρβαρους για τον αγιο σκοπο τους;Αρχικά δημιουργήθηκε από batistuta 13
ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
Και το γραφεις τοσο χαλαρα;
Σε βρισκω πολυ διαλλακτικο τωρα τελευταια.
Ευγε ηλιθιε....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ορίστε...εδώ ο κόσμος καίγεται...και ορισμένοι βλέπουν εργατικά ατυχήματα, σφαίρες στο ψαχνό και...Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
εργατικά ατυχήματα
σφαίρες στο ψαχνό
νεκροί από εμπρησμό
τον πόλεμο τον ζούμε κάθε μέρα εδώ.
...την εκκλησία που αποτελεί ένα φοργκλορικό κατάλοιπο του παρελθόντος, σκεφτόμενος ότι μεταβλητές είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των στοιχείων ενός συνόλου των οποίων οι διαφορετικές τιμές που αντιστοιχούν σε κάθε στοιχείο του συνόλου, διαφοροποιούν αυτά τα στοιχεία μεταξύ τους.!?!?!?!?!???!??!!
Σε αυτή τη περίπτωση ασφαλώς η τετραγωνική ρίζα του 400 είναι το 20 δηλ. περίπου οι νεκροί που υπολογίζαν αρχικά..(!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ορίστε...εδώ ο κόσμος καίγεται...και ορισμένοι βλέπουν εργατικά ατυχήματα, σφαίρες στο ψαχνό και...
...την εκκλησία που αποτελεί ένα φοργκλορικό κατάλοιπο του παρελθόντος, σκεφτόμενος ότι μεταβλητές είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των στοιχείων ενός συνόλου των οποίων οι διαφορετικές τιμές που αντιστοιχούν σε κάθε στοιχείο του συνόλου, διαφοροποιούν αυτά τα στοιχεία μεταξύ τους.!?!?!?!?!???!??!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από batistuta 13
ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΛΑΚΑ
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy