Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 176

Θέμα: ΤΗΕ ΕΝd

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ....υπαρχει σχεδιο....πειτε με συνομοσιολογο, πειτε με οτι θελετε αλλα καποιοι θελουν να τα καψουν ολα.
    οταν βλεπεις οτι νυχτιατικα που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, να ξεσπανε ταυτοχρονα σχεδον 20-25 πυρκαγιες... και την ημερα σε ολη την Ελλαδα πανω απο 125... με συνολο 300 περιπου αυτο το 48ωρο... σιγουρα εται ειναι τα πραγματα...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
    πέφτουν αποκαΐδια από τον ουρανό... Θλίψη. τπτ άλλο

Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

και στον υμμητο απο εκει που ξεκινησε η φωτια υπαρχουν 300 διεκδικουμενα στρεμματα

και εδω καλλιθεα βλεπω συνεχεια το ελικοπτερο,σταχτες και βλέπω και συννεφα φωτιάς και απο την αλλη πλευρά...απο που ειναι αυτό?
    ...burn my shadow...

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Επιχειρεί το ρώσικο jet. Λένε στη ΝΕΤ ότι βοήθησε... μακάρι. Καίγεται πολυκατοικία λένε επίσης... FUBAR...
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Τα ζωα οι ψηφοθυρες γυρνανε σαν τα κορακια με τις κουστουμιες απο το να παρουν κανα φτυαρι κ να μπουν στα δαση.......

Το μπαλκονι μου στον Πειραια εχει γεμισει σταχτες βλεπεις να αιωρουνται παντου....
    Τη λυπη μου για ολους οσους χαθηκαν αδικα, τη συμπαρασταση μου σε οσους παλευουν με τις φλογες και την οργη μου στους υπευθυνους των εμπρισμων που ευχομαι αν βρεθουν μα μη μαθουν τι σημαινει ελεος!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Τι εγινε ρε παιδια σβησανε οι αλλες φωτιες που υπηρχαν σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα τωρα μονο στην Αθηνα υπαρχει φωτια τωρα? Χαζο ερωτημα ετουτη την ωρα θα μου πειτε. Αλλα οχι και τοσο.Ξερεται γιατι? Γιατι ολοι κοιταμε τον κολο μας κυριοι απο εμας τους απλους πολιτες μεχρι αυτους που καθονται στις μεγαλες καρεκλες.Αυτοι ειμαστε αυτους αξιζουμε να μας κυβερνανε αυτο το οξυγονο μας αναλογει, αυτα τα δαση, αυτοι οι δημοσιογραφοι, αυτοι οι δημαρχοι ολοι αυτοι ειναι δικοι μας, εμεις τους επιλεξαμε ειναι καποιοι αναμεσα μας.

Υ.Γ Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους πυροσβεστες μας για τον αγωνα που δινουν. Στα παλικαρια που με θυσια πετανε στα 10 μετρα πανω απο τις φλογες σε μια ανιση μαχη με τις φλόγες. Ειναι οι μονοι που το αξίζουν. Περασα πριν μιση ωρα απο το πυροσβεστικο τμημα της περιοχης και συγκεκριμενα στην Χαλκιδα ειδα να βγαινουν απο ενα βανακι γυρω στα 10 ατομα οι στολες τους απο μπλε που ηταν ειχαν γινει μαυρες τα βηματα τους ηταν βαρια προφανως δεν ειχαν κοιμηθει ολο το βραδυ. Τους φωναξα ενα ευχαριστω και εφυγα. Μου εγνεψαν τα χερια.
    To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos

Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους πυροσβεστες μας για τον αγωνα που δινουν. Στα παλικαρια που με θυσια πετανε στα 10 μετρα πανω απο τις φλογες σε μια ανιση μαχη με τις φλόγες. Ειναι οι μονοι που το αξίζουν. Περασα πριν μιση ωρα απο το πυροσβεστικο τμημα της περιοχης και συγκεκριμενα στην Χαλκιδα ειδα να βγαινουν απο ενα βανακι γυρω στα 10 ατομα οι στολες τους απο μπλε που ηταν ειχαν γινει μαυρες τα βηματα τους ηταν βαρια προφανως δεν ειχαν κοιμηθει ολο το βραδυ. Τους φωναξα ενα ευχαριστω και εφυγα. Μου εγνεψαν τα χερια.
    bravo file, aftin tin stigmi to mono pou mporei na tous dosei kouragio einai o kosmos, kai i simparastasi..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    sunderlanos φωτιες υπαρχουν σε Αθηνα, Λακωνια, Μεσσηνια, Ηλεια, Αχαϊα και καπου στην Ηπειρο.. ολη η Ελλαδα καιγεται φιλε μου..
    δεν ξερω αν μας αξιζουν τετοιοι, παντως εμεις δεν αξιζει να καουμε

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos

Υ.Γ Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους πυροσβεστες μας για τον αγωνα που δινουν. Στα παλικαρια που με θυσια πετανε στα 10 μετρα πανω απο τις φλογες σε μια ανιση μαχη με τις φλόγες. Ειναι οι μονοι που το αξίζουν. Περασα πριν μιση ωρα απο το πυροσβεστικο τμημα της περιοχης και συγκεκριμενα στην Χαλκιδα ειδα να βγαινουν απο ενα βανακι γυρω στα 10 ατομα οι στολες τους απο μπλε που ηταν ειχαν γινει μαυρες τα βηματα τους ηταν βαρια προφανως δεν ειχαν κοιμηθει ολο το βραδυ. Τους φωναξα ενα ευχαριστω και εφυγα. Μου εγνεψαν τα χερια.

καλά έκανες!

:a19:
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Εμένα σαν τρομοκρατική ενέργεια πάντως μου φαίνεται.
    Είχαν ήδη σκορπισμένους τόσους μηχανισμούς που έπερναν οι πέτρες φωτιά.

συνεχιζεται με αυξανομενο ρυθμο η δραματικη αυτη κατασταση...

ΟΛΕΘΡΟΣ... θα καταστραφει ολη η ΕΛΛΑΔΑ...

ισως θα επρεπε οργανωμενα ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ να βγουμε προς βοηθεια αυτων που καιγονται...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Γυρισα πριν απο 30 λεπτα απο τον Υμμητο, ημουν αρκετες ωρες στο βουνο και παλευαμε με την φωτια, δεν ειμαι πυροσβεστης, ειμαι αλλος ενας που μεγαλωσε κανοντας εντουραδες σε αυτο το βουνο και δακρυσα οταν το εμαθα...Το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους εθελοντες, ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην πυροσβεστικη...Αν δεν ειμασταν εκει η φωτια θα ειχε περασει την Χατζηκωνσταντη και θα ειχε καει ολος ο Παπαγος....

Δεν μπορω να ακουω για ευθηνες στην κυβερνηση ή την πυροσβεστικη τετοιες ωρες. Πολυ κριμα που υπαρχουν ανθρωποι που μιλανε για πολιτικη τετοιες ωρες, μεγαλος πονος για ολες τις ζωες που χαθηκαν σε ολη την Ελλαδα..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

Δεν μπορω να ακουω για ευθηνες στην κυβερνηση ή την πυροσβεστικη τετοιες ωρες.
    ΝΑΙ
    αλλά κάποιοι φταίνε για την ανεξέλεγκτη κατάσταση έτσι?

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΝΑΙ
    αλλά κάποιοι φταίνε για την ανεξέλεγκτη κατάσταση έτσι?
    Γινομαστε πολυ μικροι οταν μιλαμε τετοιες ωρες για ευθηνες, ειδικα οταν δεν εχουμε ιδεα γιατι μιλαμε κι ολας...Τεσπα εχω κανει 2 φορες μπανιο και ακομα μυριζω καμμενος...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Σελίδα 2 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ