Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: που να κλαφτω??

ρε να τους δέσουνε (για να μην πω σταυρώσουνε αλλά να έχουν χάρη που σέβoμαι τον σταυρό!) σε ένα πάσαλο τον καθ' ένα και να τους βάλουν φωτιά να καούνε τα καθίκια του κερατά!

Ελπίζω σύντομα να σβήσουν ολες οι φωτιές πιά! Αρκετά κράτησε το μαρτύριο, το άγχος, ο φόβος, η οργή, το βασανιστήριο και η ταλαιπωρία των ανθρώπων αυτών!

Υπομονή και βαστάτε παιδιά.....υγεία και δύναμη να παλεύεται!
    CALCULATOR ISLAND

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    κουράγιο σε σένα και σε όσους έχασαν και κάτι σε αυτές τις φωτιές!!!!

Όσο για τους εμπρηστές θέλουν εκτελεστικό απόσπασμα!!!!! Αλλά να τους χτυπάνε στα γόνατα!!!!!

Και μετά από μια καλή αναπηρία να τους αφήσουν να ζήσουν σε καροτσάκι!!!!! Ρε να μην τους αφήσουν να πεθάνουν!!!!! όσο γι αυτούς που πραγματικά κρύβονται πίσω απ' όλα αυτά???? Αυτών πρέπει να τους βγάλουν τα μάτια!!! Έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμάνε τίποτα απ' όσα βλέπουν!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Tελικά τι είναι χειρότερο ? Η καταστροφή αυτή καθ'αυτή, ή η κοροϊδία γύρω απ'αυτή ?

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!
    Cbfαρω και γουστάρω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Δεν αξίζει ο θάνατος στους εμπρηστές...

Μονάχα λούσιμο με βενζίνη και ένα σπίρτο.Αλλά όχι μέχρι θανάτου...σβήσιμο και μετά χάραγμα με μαχαίρι στο μέτωπο η λέξη ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ.
    Να έχει το στίγμα ισόβια ,να ζει με το φόβο του λιντσαρίσματος καθημερινά

+ 1.000.000

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbfakias
    Tελικά τι είναι χειρότερο ? Η καταστροφή αυτή καθ'αυτή, ή η κοροϊδία γύρω απ'αυτή ?

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!

Ο συνδιασμός είναι που σε γονατίζει!!!!!!!

ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της DARK749
    Δεν πρεπει να κλαυτουμε σε κανενα

Πρεπει να σηκωσουμε το κεφαλι και να προσπαθησουμε να ξαναφτιαξουμε οτι καταστραφηκε.
    Και εμενα μου καηκε το σπιτι στο χωριο αλλα ειμαι απο τους τυχερους που δεν ειναι μονιμη κατικοια. Οι μισοι μου συγγενεις καταστραφηκαν οικονομικα. Αλλα και αυτοι τυχεροι ειναι αφου δεν χασαμε καποιον......

Κουραγιο
    ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DARK749
    Δεν πρεπει να κλαυτουμε σε κανενα

Πρεπει να σηκωσουμε το κεφαλι και να προσπαθησουμε να ξαναφτιαξουμε οτι καταστραφηκε.
    Και εμενα μου καηκε το σπιτι στο χωριο αλλα ειμαι απο τους τυχερους που δεν ειναι μονιμη κατικοια. Οι μισοι μου συγγενεις καταστραφηκαν οικονομικα. Αλλα και αυτοι τυχεροι ειναι αφου δεν χασαμε καποιον......

Κουραγιο

Κι εδώ πάει σε όλους όσους έπαθαν κι από κάτι, από μικρό έως μεγάλο:

"Έκλαιγα γιατί δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια!"

και μη χειρότερα!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

Paidia kouragio

se olous pragmatika
    kratiste tin orgi sas kai to thymo sas pou einai apolyta fysiologikos.
    apla iremiste kai skefteite oti opoioi kai na to exoun kanei tha to broun mprosta tous kai tha plirosoun opos tous aksizei,ta fernei etsi i zoi pou ta plironeis ola osa exeis kanei to pisteyo kai to aisthanomai >
    Tora omos prepei aytos o thymos kai i orgi na ginei energeia apo olous kai na stilothoume.PREPEI kai MPOROUME!!!!!:a019: :a019:

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Παλαιό μέλος
    Πέρα από τα αυτονόητα συλληπητήρια και συμπάθεια για τους πληγέντες, ας προσπαθήσουμε να δούμε ψύχραιμα τα πράγματα και χωρίς λεωνταρισμούς. Και να βλέπουμε το δάσος (που δεν κάηκε ακόμα) και όχι το δέντρο. Σε 2 βδομάδες έχουμε εκλογές... δώστε εκεί το μήνυμα.

Σχετικά για την επαναφορά της θανατικής και μεσαιωνικών ή τριτοκοσμιοκών βασανιστηρίων προφανώς δε θα συνηγορήσω. Το ενδεχόμενο δικαστικής πλάνης το σκεφτήκατε; Συμφωνώ βέβαια ότι το υπάρχον νομικό πλάισιο απονέμει αστείες ποινές. Άκουσα πως καποιος εμπρηστής καταδικάστηκε σε... 20 μήνες με αναστολή Δε θα είχα αντίρρηση να ήταν ισόβια δεσμά ή ακόμα καλύτερα ισόβια καταναγκαστικά έργα αναδάσωσης.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF