Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: ποσο ζωα...

Re: ποσο ζωα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ...

προσοχη ρε παιδια...μονο αυτο...

Καλα τωρα μιλαμε και εμεις?

Που η πλειοψηφια μετα απο πτωση κοιταμε πρωτα τι ζημια επαθε η μηχανη?

Νταξει μην ευλαγαμε συνεχεια τα γενια μας και κυριως ας βλεπουμε και λιγο πρωτα τον εαυτο μας και μετα τι κανουν οι αλλοι

Μαμω την υποκρισια μας μαμω

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: Re: ποσο ζωα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant

Νταξει μην ευλαγαμε συνεχεια τα γενια μας και κυριως ας βλεπουμε και λιγο πρωτα τον εαυτο μας και μετα τι κανουν οι αλλοι

φιλε μου δεν με ξερεις και απο χτες για να με λες και υποκριτη.....

και αμα ειδες εγραψα .....ΕΙΜΑΣΤΕ....και οχι ειναι ή εισαστε....καπου ολοι εχουμε κανει ενα λαθος....

αλλα εστω εγω ενδιαφερθηκα και σταματησα να προσφερω σε ενα συνανθρωπο μου......

εσυ το εχεις κανει ποτε...?

και εμενα εχουν τρακαρει...αλλα στα @@ η μηχανη μου...αφου ημουνα καλα...αυτα επειδη μιλας χωρις να ξερεις...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    όσον αφορά την κοπέλα που χτυπησε με το παπί, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος όταν είναι σε κατάσταση πανικού και σοκ. εντάξει, κατακριτέα η συμπεριφορά της αλλά κανείς μας απο δω δεν την ξέρει προσωπικά. ένα τρακάρισμα (φτου φτου σκόρδα) ποτέ δεν είναι ευχάριστο ειδικά όταν υπάρχουν και τραυματισμοί.

δεν λέω ότι έχει το ακαταλόγιστο αλλά ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς σε τέτοιες καταστάσεις..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Re: Re: Re: ποσο ζωα...

φιλε μου δεν με ξερεις και απο χτες για να με λες και υποκριτη.....

και αμα ειδες εγραψα .....ΕΙΜΑΣΤΕ....και οχι ειναι ή εισαστε....καπου ολοι εχουμε κανει ενα λαθος....

αλλα εστω εγω ενδιαφερθηκα και σταματησα να προσφερω σε ενα συνανθρωπο μου......

εσυ το εχεις κανει ποτε...?

και εμενα εχουν τρακαρει...αλλα στα @@ η μηχανη μου...αφου ημουνα καλα...αυτα επειδη μιλας χωρις να ξερεις...

Και εγω στον πληθυντικο μιλησα, τωρα γιατι αρπαχτηκες ........

Re: Re: Re: Re: ποσο ζωα...

Και εγω στον πληθυντικο μιλησα, τωρα γιατι αρπαχτηκες ........
    ok...γραψε λαθος..

ειχα την εντυπωση οτι αναφεροσουνα σε εμενα.....

ας γινουμε λιγο πιο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ......

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    όσον αφορά την κοπέλα που χτυπησε με το παπί, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει ο άλλος όταν είναι σε κατάσταση πανικού και σοκ. εντάξει, κατακριτέα η συμπεριφορά της αλλά κανείς μας απο δω δεν την ξέρει προσωπικά. ένα τρακάρισμα (φτου φτου σκόρδα) ποτέ δεν είναι ευχάριστο ειδικά όταν υπάρχουν και τραυματισμοί.

δεν λέω ότι έχει το ακαταλόγιστο αλλά ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς σε τέτοιες καταστάσεις..

αν ειχε παρει μονο τους δικους της θα της εδινα το ακατολογιστο...πανω στο σοκ σκεφτεσαι μονο τους δικους σου..

αλλα ειχε παρει και την αστυνομια....εκει δεν ειχε παθει σοκ...?...εκει ηξερε να παρει....το εκαβ δεν ηξερε....!!!!....σκατα στα μουτρα της....

οταν καβαλας αυτοκινητο ή μηχανη...πρεπει να τα περιμενεις αυτα....και να εισαι σε μια κατασταση να ανταπεξελθεις...αν νομιζεις οτι δεν μπορεις παιρνεις τα Μ.Μ.Μ ή ΤΑΞΙ....

αντε πηραμε ενα οχημα και παμε...βουρ...και οποιον παρει ο χαρος....

αυτο παει να πει ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....αλλα στο ελλαντα...που...?!?!?!?!

ο καγκουρας...

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    αν ειχε παρει μονο τους δικους της θα της εδινα το ακατολογιστο...πανω στο σοκ σκεφτεσαι μονο τους δικους σου..

αλλα ειχε παρει και την αστυνομια....εκει δεν ειχε παθει σοκ...?...εκει ηξερε να παρει....το εκαβ δεν ηξερε....!!!!....σκατα στα μουτρα της....

οταν καβαλας αυτοκινητο ή μηχανη...πρεπει να τα περιμενεις αυτα....και να εισαι σε μια κατασταση να ανταπεξελθεις...αν νομιζεις οτι δεν μπορεις παιρνεις τα Μ.Μ.Μ ή ΤΑΞΙ....

αντε πηραμε ενα οχημα και παμε...βουρ...και οποιον παρει ο χαρος....

αυτο παει να πει ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ....αλλα στο ελλαντα...που...?!?!?!?!
    φίλε μου δίκιο έχεις, αλλά μεσα στην ταραχή σου δεν μπορείς να τα ελεγξεις αυτα.

σίγουρα θα πρέπει να ξερεις πως να αντιδράσεις σε τετοιες περιπτώσεις, αλλά εδώ ο κοσμος που κυκλοφορεί δεν ξέρει να οδηγάει και περιμενουμε να συμπεριφερθει σωστα σε μια τέτοια κατάσταση?? πολύ μοιρολατρικό αυτο που λέω αλλα εχει μεγαλη δόση ρεαλισμού.

αν και τώρα που το σκέφτομαι, με φόβο να με φάνε ολοι εδω μεσα, θα πώ οτι καλά έκανε και πήρε μόνο την αστυνομία. αύτη είναι υπεύθυνη να καλέσει το εκαβ. σε ένα τρακάρισμα καλούμε παντα την αστυνομια. ο λόγος είναι οτι έχουν γίνει πολλες αντιδικίες μεταξυ αστυνομιας και εκαβ για τις καθυστερήσεις, και πλέον αν δεχτούν κληση απο την αστυνομία έρχονται πολύ γρηγορότερα απο το αν τους καλέσει ενας πολίτης.
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos

αν και τώρα που το σκέφτομαι, με φόβο να με φάνε ολοι εδω μεσα, θα πώ οτι καλά έκανε και πήρε μόνο την αστυνομία. αύτη είναι υπεύθυνη να καλέσει το εκαβ. σε ένα τρακάρισμα καλούμε παντα την αστυνομια. ο λόγος είναι οτι έχουν γίνει πολλες αντιδικίες μεταξυ αστυνομιας και εκαβ για τις καθυστερήσεις, και πλέον αν δεχτούν κληση απο την αστυνομία έρχονται πολύ γρηγορότερα απο το αν τους καλέσει ενας πολίτης.
    δεν ξερω αν ειναι δουλεια της αστυνομιας...

παντως οταν ηρθε το τοτα..(πρωτο ηρθε και μετα το εκαβ)...πρωτα ρωταγε ποιανου ειναι το καθε οχημα και μετα ρωτησε αν εχουμε παρει το εκαβ...αλλοι μαλακες και αυτοι....

αρα το αν παιρνει η αστυνομια το εκαβ δεν το ξερω...(αν και μου φαινετε λιγο κουφο διοτι δεν ξερει αν υπαρχει τραυματισμος...εκτος και αν του το εχει αναφερει αυτος που τους πηρε τηλ.....που και στο προχθεσινο συμβαν σιγα μην το ειχε αναφερει το βλημα....)....αρα και να ειναι τελικα η δουλεια της αστυνομιας απ'οτι φαινετε δεν την ειχε κανει....αρα ολα ειναι στο χερι καποιων που νοιαζονται...

ετσι απλα....

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της HateNord
    Παιδιά μισό λεπτο...μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια πόλη των 5 εκατομυρίων και πολλοί από αυτά τα 5 μιλιούνια η πλειοψηφία θα έλεγα δεν την ενδιαφέρει ο διπλανός...πολύ απλά να παει να γαμηθεί ο αλλος απλά εγώ να κάνω τη δουλειά μου και χέστηκα για τους υπολοιπους.Ετσι σκέφτονται...και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
    και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...

εχεις δικιο...

αλλα καλο ειναι να τα αναφερουμε και αυτα που και που για να μην ξεχνιομαστε....

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
    Παιδιά μισό λεπτο...μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ζούμε σε μια πόλη των 5 εκατομυρίων και πολλοί από αυτά τα 5 μιλιούνια η πλειοψηφία θα έλεγα δεν την ενδιαφέρει ο διπλανός...πολύ απλά να παει να γαμηθεί ο αλλος απλά εγώ να κάνω τη δουλειά μου και χέστηκα για τους υπολοιπους.Ετσι σκέφτονται...και μετά μένουμε εμείς λιγοι γραφικοί που ακόμα πιστευουμε στον άνθρωπο και σε αξίες να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει επιτέλους γύρω μας.Αν ήμασταν πολλοί τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι...

Δεν εχει να κανει με τα 5 εκ ψυχες

εχει να κανει συνολικα με τον τροπο που μας μαθαινουν να ζουμε

αλλα οκ lets play the fucking game

Παλαιό μέλος
    δεν ξερω αν ειναι δουλεια της αστυνομιας...
    Όταν είχα χτυπήσει εγώ, τηλεφωνήσαμε στην Τροχαία (τηλεφωνικός αριθμός 100, δεν ξέρω που σε βγάζει) και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν είναι εάν υπάρχει τραυματισμός. Πρώτα ήρθε το ασθενοφόρο και μετά η Τροχαία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ΑΝ δεν υπαρχει τραυματισμος.....κοιταμε τις υλικες ζημιες...

αν εχω χτυπησει εστω και ελαχιστο

στ'@αρχιδια μου για την μηχανη!!

και ειναι λογικο...
    πρωτα παει ο ανθρωπος...μετα η μηχανη...μετα ο μαντροτοιχος-κολωνα κ.ο.κ

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Εγώ θα ήθελα να 'ξέρα με τι ψυχή βγαίνουν και τα λένε όλα αυτά; Σε γυάλα ζουν; Δεν έχουν ζητήσει βοήθεια ποτέ; Δεν τους έχουν προσφέρει βοήθεια;

Απλά πιστεύουν ότι δε θα συμβεί ποτέ σ' αυτούς κάτι, για να χρειαστούν βοήθεια!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Μη συγκρίνεις τα ασύγκριτα!

Όταν πέφτει το μηχανάκι μου/σου, τότε ναι σε ενδιαφέρει το μηχανάκι, θα το πληρώσεις από την τσέπη σου (και μιλάμε για πτώση όχι για τρακάρισμα!). Αν χτυπήσεις όμως κάποιον και πάθει ζημια το μηχανάκι είναι σίγουρο ότι το πρώτο που θα κάνεις είναι να δεις αν είναι όλοι καλά!!!!!

όταν υπάρχει τραυματισμός δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα καθόταν να δει τι έπαθε η μηχανή, το αυτοκίνητο, το τρόλεϊ!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF