Μαλακας είσαι και φαίνεσαι νούμερο που θα βρίσεις κιόλας...
re kompleksakia den asxoloume me kompleksakia..Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
pigaine na paikseis me kanenan allo
ante gia
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ξέρω ξέρω...Από εκεί κοντά είμαι και εγώ. Κοντά στο Αρκαλοχώρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
nai re!
eixa dei teleftea oti eisai kriti, apo to thread gia sinantisi, alla me ta gegonota afta ksexastika kai den eipa tipota![]()
os foititis eimai, an kai xo katagogi apo vianno-keratokampo
kses apo kei e?
Πάω συχνά Δέρματο αν ξέρεις..
Να τα πούμε κάποια φορά.
Όσο για τη γραμμή, ναι ουσιαστικά 1 είναι. Αν τώρα έχει παιχτεί όπως είπε το παληκάρι πιο πάνω στη Κολλέτη, όπου από εκεί περνάνε όλες οι γραμμές της otenet για έξω καλά κρασά.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ξέρω ξέρω...Από εκεί κοντά είμαι και εγώ. Κοντά στο Αρκαλοχώρι.
Πάω συχνά Δέρματο αν ξέρεις..
Να τα πούμε κάποια φορά.
Όσο για τη γραμμή, ναι ουσιαστικά 1 είναι. Αν τώρα έχει παιχτεί όπως είπε το παληκάρι πιο πάνω στη Κολλέτη, όπου από εκεί περνάνε όλες οι γραμμές της otenet για έξω καλά κρασά.
![]()
nai re, dermato pernao sixna pigainontas gia tsoutsoura gia efimerides![]()
nai katse na svisoun foties kai tha ta poume
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Μόλις μίλησα & με άτομα από βόρειο ελλάδα και μου είπαν ότι δεν έχουν προσβαση καθόλου στο δίκτυο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
re kompleksakia den asxoloume me kompleksakia..
pigaine na paikseis me kanenan allo
ante gia
ναι το ξέχασα...και με πατέντα κιόλας...δεν μπορείς να ασχοληθείς ετσι κι αλλιώς γιατί πρεπει πρώτα να μπεις 10 ώρες στο καράβι...και συνήθως δεν παίζω αλλά προκαλούμαι να παίξω με κάτι νούμερα σαν κι εσένα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
ναι το ξέχασα...και με πατέντα κιόλας...δεν μπορείς να ασχοληθείς ετσι κι αλλιώς γιατί πρεπει πρώτα να μπεις 10 ώρες στο καράβι...και συνήθως δεν παίζω αλλά προκαλούμαι να παίξω με κάτι νούμερα σαν κι εσένα.
nai nai ego se prokalesa..![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Καλά εσύ δεν το έγραψες αυτό ????
kala re file pou ta ksereis ola..
ai sto diala exoume gemisei malakes..
kala re pas kala???exeis provlima telika..Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Καλά εσύ δεν το έγραψες αυτό ????
kano mia erotisi giati apo internet kai diktia den ksero polla, kai petagese san mentoras na mou tin peis
kai epeidi to kanoun polla atoma sto forum sou riksa to kantili sou na staniareis..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Το συγκεκριμένο ποστ δεν πηγαινε σε σένα αλλά στους providers που έχουν κόψει την Ελλάδα στη μέση αφου εγραψες ότι στο Ηράκλειο όλα εντάξει δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά...αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβεις...Αμα ήταν να στανιάρω με το καντήλι σου ασε ρε φιλαράκι εχουμε δει και χειρότερα...
Και επίσης σε όλα μου τα μηνυματα ποτέ δεν την έχω πει σε κανέναν και για τίποτα...αν και εχω διαβάσει τους κόσμου τις μαλακίες...Κανένας μας δεν γεννήθηκε να ξέρει όλοι μαθαίνουμε...στο χέρι σου είναι να μάθεις αυτά που δεν ξέρεις για το δίκτυο...
e tote ti tsakonomaste sa malkes..Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Το συγκεκριμένο ποστ δεν πηγαινε σε σένα αλλά στους providers που έχουν κόψει την Ελλάδα στη μέση αφου εγραψες ότι στο Ηράκλειο όλα εντάξει δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά...αλλά θέλει και λίγο μυαλό για να το καταλάβεις...Αμα ήταν να στανιάρω με το καντήλι σου ασε ρε φιλαράκι εχουμε δει και χειρότερα...
thelei mialo fisika kiolas, na katalaveis esi oti se vrizo xoris logo epeidi exo pareksisei kai na kaneis mia dieukrinisi anti na me les noumero
anyway
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
afto isxiei, alla to sigekrimeno thema apexei poli ap ton tomea mou, kai den exo oreksi kai kairo na matho, opote rotao na kalalavo apla kai grigoraΑρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
.στο χέρι σου είναι να μάθεις αυτά που δεν ξέρεις για το δίκτυο...
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ελα μου ντε γιατί???? Κοιτα να δεις...μεσα από το απρόσωπο δίκτυο ευκολα μπορεί να παρεξηγηθούν τα κείμενα γιατί προσπαθούμε να αποδώσουμε το συναισθημα της στιγμής μέσα στο κείμενο πραγμα που φυσικά δεν γίνεται.Εννοείται οτι πέρνω πίσω την εκφραση νούμερο που σου είπα γιατί απλά προηγήθηκε το όλο σκηνικό και απάντησα πάνω στα νευρα μου...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Ελα μου ντε γιατί???? Κοιτα να δεις...μεσα από το απρόσωπο δίκτυο ευκολα μπορεί να παρεξηγηθούν τα κείμενα γιατί προσπαθούμε να αποδώσουμε το συναισθημα της στιγμής μέσα στο κείμενο πραγμα που φυσικά δεν γίνεται.Εννοείται οτι πέρνω πίσω την εκφραση νούμερο που σου είπα γιατί απλά προηγήθηκε το όλο σκηνικό και απάντησα πάνω στα νευρα μου...![]()
ok ok![]()
pali agapimenoi![]()
![]()
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy