Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Ο Βαυαρός είμαι...
Πουλάκι μου!!!!
![]()
![]()
![]()
Και που ξερεις εσυ για ΚΤΜ ωρε?![]()
Φημες, φημες!!!
:o
(δεν εχουμε γνωριστει ομως! Πήρατε το φίλο σας μαζι κι εμενα στην απ έξω για Ιταλία)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Βαυαρός είμαι...
Πουλάκι μου!!!!
![]()
![]()
![]()
Και που ξερεις εσυ για ΚΤΜ ωρε?![]()
Φημες, φημες!!!
:o
(δεν εχουμε γνωριστει ομως! Πήρατε το φίλο σας μαζι κι εμενα στην απ έξω για Ιταλία)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λάθος Πορτοκαλόφιλο αγόρι...αυτός που πήραμε μαζί στην Ιταλία δεν ήταν φίλος μας αλλά κάποιος που μας φορτώθηκε έτσι κι αλλιώς...δεν μπορούσα να πάω κόντρα στον Ceasar και να πω όχι θα με λέγανε κακό έτσι δεν είναι ??? Ελα στις 17 Σεπτεμβρίου που φευγω πάλι για Ιταλία μαζί μου...με νέο μοτόρι πλέον τέλος τα BMW...
Αν θυμάσαι απο το αλλο φόρουμ μια καταμαυρη 950 είχα αγοράσει τον Απρίλιο...αλλά αντεξα μόνο 3 βδομάδες μαζί της...αλλά εσένα σου κάνει...παρτην με την ευχή μου.
Λάθος Πορτοκαλόφιλο αγόρι...αυτός που πήραμε μαζί στην Ιταλία δεν ήταν φίλος μας αλλά κάποιος που μας φορτώθηκε έτσι κι αλλιώς...δεν μπορούσα να πάω κόντρα στον Ceasar και να πω όχι θα με λέγανε κακό έτσι δεν είναι ??? Ελα στις 17 Σεπτεμβρίου που φευγω πάλι για Ιταλία μαζί μου...με νέο μοτόρι πλέον τέλος τα BMW...
Hταν ειρωνικό το "φίλος σας"!![]()
Ξερω!
Δυστυχως θα εχω ξεκινησει δουλεια! Ευχαριστω για την πρόσκληση!![]()
![]()
Τι πήρες?
CBF 600S...δυστυχώς είναι ότι πιό κατάλληλο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω στα χέρια...Δεν μπορώ να ξαναοδηγήσω BMW ή κάποια άλλη βαριά μοτοσυκλέτα...![]()
![]()
CBF 600S...δυστυχώς είναι ότι πιό κατάλληλο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω στα χέρια...Δεν μπορώ να ξαναοδηγήσω BMW ή κάποια άλλη βαριά μοτοσυκλέτα...![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΣΟΦ σημερα το ειχα βαλει στο κιν μου ο μλκς
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Χρόνια πολλά Σοφιανέ
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χρονια ΚΑΛΑ με υγεια και χαρες να συνοδευουν εσενα και την οικογενεια σου ρε Λουγκριανε....εεεεεεεε... Σοφιανε εννοουσα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα και καλα!!!![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
Χρόνια πολλά και καθυστερημένα,....
πάντα μευγεία και ευτυχεία για σένα και την οικογένειά σου!![]()
![]()
ακομα ενα ...Χρονια καλα και πολλα!
υγεια, ευτυχια και δημιουργικοτητα.
να παει καλα αυτο που ετοιμαζεις ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ!! (ξερεις εσυ)
μιλησαμε και χθες ρε αλλα δεν μου ειπες τιποτα....:hypnotize![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Τα καλύτερα σου εύχομαι Σοφιανέ !
Στα είπε ο ΝτιμΚρήτης ανήμερα της γιορτής σου αλλά μιας και σε πέτυχα κι εδώ..
Ότι επιθυμείς φίλε μου, υγεία, ευτυχία, καλούς φίλους σαν τον Δημητρό και πολλά λασπερά χιλιόμετρα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο τωρα το λες ευχη?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τα καλύτερα σου εύχομαι Σοφιανέ !
Στα είπε ο ΝτιμΚρήτης ανήμερα της γιορτής σου αλλά μιας και σε πέτυχα κι εδώ..
Ότι επιθυμείς φίλε μου, υγεία, ευτυχία, καλούς φίλους σαν τον Δημητρό και πολλά λασπερά χιλιόμετρα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()