Καλοτάξιδο.![]()
Καλοτάξιδο.![]()
επιτελους ενα χαρουμενος θρεντακι!!!
μεγια ρε παλικαρε!
πολλα χλμ κ ασφαλη να γραψετε με τη νεα σου κουκλαρα κ μην ξεχασεις να της κανεις κ μια .............πυρασφαλεια!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ΚΑΛΟριζικο, ΚΑΛΟταξιδο, ΚΑΛΟφορετο,, ΚΑΛΟκαιρι, ΚΑΛΟς, τωρα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο απο ΚΑΛΟ,
μεγειεεεεεεεεες ωραιο χρωμα φιλαρακο![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις ευχές...αλλά οτι θα σφάζονταν παλουκάρια για χάρη μου δεν το φανταζόμουν...για τον Δημήτρη και τον Ορφέα το λέω :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από HateNord
Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις ευχές...αλλά οτι θα σφάζονταν παλουκάρια για χάρη μου δεν το φανταζόμουν...για τον Δημήτρη και τον Ορφέα το λέω :smilea:
Ε, είσαι γλυκό αγόρι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σήμερα έβαζα το συναγερμό στο μανάρι μου και κοιτάξτε τι ανακάκυψα...ο ανορθωτής εγραφε επάνω DUCATI ENERGIA...Τι έγινε ρε παιδιά![]()
τόσα χρόνια λέγαμε ότι τα Ιταλικά εχουν μπάζα ηλεκτρικά...τώρα τα βάλαμε κι εμείς.Ξέρω οτι τωρα όλα φτιαχνονται στη Ευρώπη αλλά και τα περιφερειακά στην Ευρώπη φτιάχνονται ??? δεν ερχονται όλα μαζί πακέτο από τη γιαπουνία...
![]()
Σήμερα έβαζα το συναγερμό στο μανάρι μου και κοιτάξτε τι ανακάκυψα...ο ανορθωτής εγραφε επάνω DUCATI ENERGIA...Τι έγινε ρε παιδιά![]()
τόσα χρόνια λέγαμε ότι τα Ιταλικά εχουν μπάζα ηλεκτρικά...τώρα τα βάλαμε κι εμείς.Ξέρω οτι τωρα όλα φτιαχνονται στη Ευρώπη αλλά και τα περιφερειακά στην Ευρώπη φτιάχνονται ??? δεν ερχονται όλα μαζί πακέτο από τη γιαπουνία...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τον ανθρωπο τι του τυχε!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μη γελάς λασπωμένε γιατί και τα δικά σου η Bosch τα φτιάχνει στη Τουρκία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μη γελάς λασπωμένε γιατί και τα δικά σου η Bosch τα φτιάχνει στη Τουρκία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε, σιγα ρε! Τι με νοιάζει?
30 λεπτα με το καραβάκι είναι η Τουρκία από τη Χιο!
Πιό γρήγορα πάω Τουρκια παρά Γερακα ή Αμφιθέας!
![]()
![]()
![]()
Τα παίρνω από τη πηγη!
![]()
καλοριζικο! Καλοταξιδο.
Απορω γιατι το πηρες χωρις abs αλλα γουστα ειναι αυτα.
Αυτο για τον ανορθωτη προκαλει εντυπωση και ισως να μην εχει σχεση με την νωστη ducati μιας και απο οσο ξερω ουτε τα ducati εχουν δικα τους ηλεκτρικα. Η εταιρια που τους τα παρεχει ειναι η magneti marelli (ή καπως ετσι).
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
καλοριζικο, ευχομαι να το χαρείς, οσο για το χρώμα πηρες το καλυτερο!
οσον αφορα τον Ducati ανορθωτή, η ducati energia ειναι ιταλική εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων με έδρα τη Μπολόνια (όπως και η ducati motor) και το πελατολογιό της περιλαμβάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ εταιρίες μεταξυ των οποίων και οι Honda, Suzuki, Yamaha... αλλά και οι Siemens, AEG, Hitachi, μαλλον δε θα πρεπει να ανησυχείς...
cbf600s
Eυχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια...
@Javenese δεν με ενδιέφερε το ABS ετσι κι αλλιώς.Η μοτοσυκλέτα είναι τόσο ελαφριά που φρενάρει με τη σκέψη.Πίστεψε με 11 χρόνια ενασχόληση με BMW μόνο μία φορά χρειάστηκε το ABS και αυτό λόγω του περίεργου μπροστινού (Telelever) που δεν εχει αίσθηση.Το ήθελα όσο πιό απλό γίνεται (είμαι της παλιάς σχολής![]()
) και τα πολλά ηλεκτρονικά με χαλάνε...
@patra_cbf τώρα πλέον όλα φτιαχνονται Ιταλία και Ισπανία αδερφέ...Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.Ετσι κι αλλιώς δεν εχω ακούσει κακά λόγια και περιεργες βλάβες για τη μηχανάρα μας οποτε...![]()
Το παρελαβα κατά τις 5 το απόγευμα...βενζινουλα τσεκαρισμα στα λάστιχα και μια μικρή βολτίτσα για να δώ τι παίζει...
Με αφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει πολύ καλή ποιότητα κύλησης στο δρόμο αρα για τη δουλειά που το θέλω μια χαρά είναι...thanks big H...
Και μερικές φωτογραφιούλες για τα καλορίζικα...
![]()