Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Africa H Varadero??????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Γνώμη μου είναι πάντως ότι και τα δύο που λες είναι αρκετά ακριβά, για την ηλικία τους. Επίσης και τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει μου φαίνονται λίγα (και ύποπτα) για την ηλικία τους.
    Με 4800 θα βρεις σίγουρα ας πούμε Transalp πολύ πιο καινούριο.

Με κάτι πάνω από 6500 (+1000 ας πούμε) θα βρεις κανούριο Vstrom 650.

Με Africa και Transalp θα πας σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ότι μπορεί να πάει μηχανή με αυτά τα κιλά. Με Varadero θα μπορέσεις κάπως να ακολουθήσεις αλλά με μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερο φόβο. Με Vstrom το off είναι "περιπέτεια", θέλει μεγάλη αποφασιστικότητα.
    Μέσα στην πόλη όλα θα σου φανούν (θεωρώ) πιο έυκολα από street. Επίσης μάλλον πιο οικονομικά. Σε ταξίδι θα είσαι επίσης πιο άνετα και με κατάλληλο εξοπλισμό θα μπορείς να κουβαλήσεις πράγματα που θα κουβαλούσε ένα μικρό αυτοκίνητο.

Στην εθνική όμως όλα θα σου φανούν βαρετά, αν τα συγκρίνεις με street.

Γνώμη μου, μιας και θες να κρατήσεις αρκετά χρόνια την μηχανή, μη πάρεις μεταχειρισμένο, ή αν πάρεις μην πάρεις τόσο παλιά.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    otan enas an8ropos exi prosanatolisti se dio montela min tou protinete tin 8avmasia mixani sas giati malon den ton endiaferi

ke an den exete mia apo tis dio mixanes pou anaferi min grafete ka8olou

edo den ine genikes

opios den sevete ton xoro pai skoupidia...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από tthodor
    Γνώμη μου είναι πάντως ότι και τα δύο που λες είναι αρκετά ακριβά, για την ηλικία τους. Επίσης και τα χιλιόμετρα που έχουν κάνει μου φαίνονται λίγα (και ύποπτα) για την ηλικία τους.
    Με 4800 θα βρεις σίγουρα ας πούμε Transalp πολύ πιο καινούριο.

Με κάτι πάνω από 6500 (+1000 ας πούμε) θα βρεις κανούριο Vstrom 650.

Με Africa και Transalp θα πας σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ότι μπορεί να πάει μηχανή με αυτά τα κιλά. Με Varadero θα μπορέσεις κάπως να ακολουθήσεις αλλά με μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερο φόβο. Με Vstrom το off είναι "περιπέτεια", θέλει μεγάλη αποφασιστικότητα.
    Μέσα στην πόλη όλα θα σου φανούν (θεωρώ) πιο έυκολα από street. Επίσης μάλλον πιο οικονομικά. Σε ταξίδι θα είσαι επίσης πιο άνετα και με κατάλληλο εξοπλισμό θα μπορείς να κουβαλήσεις πράγματα που θα κουβαλούσε ένα μικρό αυτοκίνητο.

Στην εθνική όμως όλα θα σου φανούν βαρετά, αν τα συγκρίνεις με street.

Γνώμη μου, μιας και θες να κρατήσεις αρκετά χρόνια την μηχανή, μη πάρεις μεταχειρισμένο, ή αν πάρεις μην πάρεις τόσο παλιά.
    ksexnas ena dedomeno o an8ropos 8a taksidevi me gineka piso kati pou malon den se apasxoli ke epidi ego ton katalaveno apolita tou protino varadero gia logous pou den fantazese

me ales mixanes transalp v-strom 8a exi gkrinia apo tin gineka tou

ksero oti den mporis na fantastis ton logo ala ksero poli kala ti leo

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tthodor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    otan enas an8ropos exi prosanatolisti se dio montela min tou protinete tin 8avmasia mixani sas giati malon den ton endiaferi

ke an den exete mia apo tis dio mixanes pou anaferi min grafete ka8olou

edo den ine genikes

opios den sevete ton xoro pai skoupidia...
    Είσαι όντος "polu 8ymomeno melos"

Σε ότι αφορά την γκρίνια που λες όντως δε το καταλαβαίνω. Η δικιά μου γυναίκα γκρινιάζει λίγο τα καλοκαιρια γιατί ζεστένεται το πόδι της από την εξάτμιση. Για το Vstrοm όμως δε μπορώ να σκεφτώ λόγο γκρίνιας...

Φίλε αφρικάνε, δε πρότεινα την "θαυμάσια μηχανή μου" πάντως. Το μόνο που πρότεινα ουσιαστικά είναι κανένα από τα δύο συγκεκριμένα που λέει γιατί μου φαίνονται ακριβά για την ηλικία τους.

φιλικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από tthodor
    Είσαι όντος "polu 8ymomeno melos"

Σε ότι αφορά την γκρίνια που λες όντως δε το καταλαβαίνω. Η δικιά μου γυναίκα γκρινιάζει λίγο τα καλοκαιρια γιατί ζεστένεται το πόδι της από την εξάτμιση. Για το Vstrοm όμως δε μπορώ να σκεφτώ λόγο γκρίνιας...

Φίλε αφρικάνε, δε πρότεινα την "θαυμάσια μηχανή μου" πάντως. Το μόνο που πρότεινα ουσιαστικά είναι κανένα από τα δύο συγκεκριμένα που λέει γιατί μου φαίνονται ακριβά για την ηλικία τους.

φιλικά
    entaksi o an8ropos den vgike na kani erano gia na pari mixani
    episis den tin plironis esi...:rotflmao: :rotflmao:

mpori na exi apleto xrima i na min ton niazi

exis akousi pote to tragoudi to xrima den to logariazo ta dio sou matia san kitazo...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xalarose lipon me afto to 8ema ke oute to stromatex ine ftino ke 8a tou kostisi ke se gkrinia

as poume to v-strom den 8eorite kataksiomeni mixani
    se ekleptismenous kosmous...

na min ta po ke ola...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της solman

symfono

kalo einai na min ton mperdeyoume ton anthropo,giati kai gia ti xrisi pou theli ti mixani exei prosanatolistei poly kala.
    apo kei pera to V- STROM de paei xoma i paei san street to transalp einai akomi pio argo,kai an akomi brei pio kainourio kai apo AT i AT tha einai kalyteri tou se ola!!!!

KAI LOUKOUMAKIA EXOUME KAI XALVADOPITES EXOUME!!!!!

SYROS!!!!

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ Η ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ??
    SOLMAN

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις θα προτιμούσα συμβουλές για τα δυο συγκεκριμένα μοντέλα που έχω αναφέρει .
    Όταν ανέφερα ότι εμπειρία υπάρχει από street δεν εννοούσα ότι δεν έχω καβαλήσει και άλλα μηχανάκια !!!!!!
    Το Transalp είναι όντως λίγο στο χώμα σε σχέση με το Africa και αυτό για τι το έχω οδήγηση.
    Το V- storm παραείναι «κουλτουριάρικο» για να πάει χώμα και δεν συγκρίνεται με τίποτα με το Βαρα σε σχέση με την άνεση που προσφέρει το 2ο .
    Η ερώτηση Αφρο ή Βαρα περισσότερο έγινε πάντα σε σχέση με την άνεση οδηγού και συνοδηγού σε χώμα, περισσότερο δρόμο(ταξιδι), και καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη αλλά και έξω από αυτή.
    Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.
    Το ταξιδι ξεκινα οταν βγαίνεις από την πόρτα σου..............

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF